Július végén fut be a Sharknado: The 4th Awakens!

Nyugi, ezt sem moziba küldik, hanem a Syfy csatorna minőségi programjába illeszkedik majd Amerikában. Öt évvel a harmadik rész után játszódik. Tara Reid, David Hasselhoff és Ryan Newman visszatér.

sharknado4

human
írta
2016. 04. 03. 03:47
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Július végén fut be a Sharknado: The 4th Awakens!” bejegyzéshez

 1. És…kétszer háromszor annyit kap majd a Rotten-en mint a Batman vs Supermen….akárcsak az előzé része.

 2. Dantes

  Mert a Sharknado legalább tisztában van azzal, hogy egy hatalmas baromság-katyvasz az egész. Viszont nincs kínosabb annál, ha egy film komolyan akarja venni magát, úgy, hogy egy hatalmas baromság-katyvasz.

 3. Dantes: ez hogy jön ide? az egyértelmű, hogy a sharknado első része az “annyira rossz, hogy jó” miatt volt felpontozva.

 4. BvS most már mindenhol előjön bármi is legyen a téma, ez a legjobb reklám. Kritikusok lehet lehúzták, de a nézők többsége imádja, szóval ez a lényeg. Sharknado meg tényleg az a kategória, ami annyira sz*r, hogy már jó.

 5. jaj meg ne magyarázzátok már a hülyeséget…azért lett meg ezért lett…blablabla. Nem, ennyire lehet komolyan venni titeket, kritikusokat.

 6. Dantes, te tisztában vagy vele, hogy a Sharknado egy 1 millióból készült paródia b-film? Ha szerinted ez egy kategória a BvS-el, az inkább téged minősít…

 7. Dantes

  Az elefánt a szobában, amiről most valahogyan az összes segffájós, “az összes csúnya kritikus csak az MCU-s limonádékat ajnározza” rinyáló kényelmesen elfelejtkezik, az a többi jól sikerült és jó fogadtatásban is részesült, néha R-es besorolású képregényfilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.