Az Apokalipszis 4 lovasa

Avagy az X-Men Apocalypse főmutánsának követőiről szól a filmhez készült legújabb kulisszák mögötti videó. A tovább mögött nézhető.

8 hozzászólás a “Az Apokalipszis 4 lovasa” bejegyzéshez

  1. Engem sem tudott megragadni az előzetes és nem érzek késztetést, hogy beüljek rá. Csömöröm van már a szuperhatalommal rendelkező szupergonosz világuralomra akar törni, de egy kis csapat megállítja storyktól. Miközben a jó isten se tudja már hányadik filmben, hányadszorra amortizálják le szegény New-york cityt.

  2. A képregényes sztorija Apocalypsenak kiváló volt.A trailerek alapján a filmes adaptációja, viszont nekem egy butitott verziójának tünik…Nagyon kétséges, h moziban fogom-e megnézni….

  3. Én már egy szuperhősös filmet sem “érzek”. Kicsit kinőttem már szerintem ebből a látványpornóból, annyira nem kötnek le. Meg szoktam nézni a jobb darabokat, de nem moziban.

  4. Amennyire szeretem a műfajt, és mindent moziban nézek (DOFP egyik kedvenc), itt valami hihetetlen mód nincs bennem érzelem : /

  5. Mennyire lehet még eltorzítani Apocalypse hangját az első trailerhez képest? A moziban már semmit sem fogunk érteni belőle? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.