ID4 2: egy Goldblumizmus eladja?

Az Independece Day 2 kapott egy remek tv-spotot, amiben van új poén, meg rengeteg eddig nem látott másodperc. Nyáron megtudjuk, hogy az idegen technológiával felfegyverzett emberiség mit kezd egy Holdnyi méretű űrhajó ellen.

22 hozzászólás a “ID4 2: egy Goldblumizmus eladja?” bejegyzéshez

  1. Egy újabb remake, ami folytatásnak van eladva.
    Nem megy ez már gyerekek. Jöhet itt Terminator, Predator, Star Wars, Jurassi Park….mind szar lesz.

  2. Hogy a toszba élte túl a bolond hosszúhajú tudós??? Vagy mindenkit visszavettek a forgatásra, aki Will Smith gázsija alatt volt?

  3. Prothean: Részben igazat adok neked, de azt mire alapozod, hogy a Predator szar lesz? 1 betüt sem tudunk még a történetből. Ráadásul a Predators sem volt szar.

  4. Hogy a frászba lehet hogy a bolond hosszúhajú szemüveges tudós nem purcant ki az első részben? Ráadásul mintha nem is öregedett volna semmit a 20 év alatt… itt valami bűzlik…

    A film veszte meg az lehet, hogy Goldblumon kívül nem igazán van húzóember, ez a baltaarcú Hemsworth azért nem az a kategória mint Will Smith volt akár már 20 éve is…

  5. Fú de rosszul fest ez is. Valami nagyon tönkrement Hollywoodban.
    A mostani állapot kb olyan mint az Apple Jobs halála után. A filmgyártásból is kihalt a kreativitás és a lélek.

  6. “Ráadásul a Predators sem volt szar.”

    De valahogy köze nem volt a Predatorhoz. Az egyedüli ami tetszett a filmben az az operatőri munka. Az csillagos ötös. Az Avp 2-nek jobb Predator feelingje volt mint a Predators-nak, pedig az Avp 2 sem lett valami hű de nagy film. (A túlzott sötét szűrő használatát pedig a mai napig sem értem)

    A főszereplők totál nem illettek a képbe. Ennyi erővel drogos tiniket is leszórhattak volna a bolygón gépfegyverekkel. Egy Predátornak ilyen ellenfél nem kihívás. Ezt persze tudták a készítők is úgyhogy kitalálták ezeket az alternatív Prediket.
    Ez is egy folytatásnak álcázott remake. Maga az alapkoncepció jó volt, beismerem. De amúgy egyszer nézős/felejtős.

    Sorry az offért! (human)

  7. Teljesen vállalható scifi lesz ez. Utána meg hamarosan indul a Csillagkapu 2 forgatása, szóval ezért is szurkolok ennek a filmnek.

  8. A White House Down akkora állatság volt. Imádtam! Vajon, mit csinált most ez az eszelős??? :D

  9. Valahogy szivesebben nezek ebbol 20evente egyet, mint evente min. 6ot a marvel/dc gumiruhas kocsogjeibol…

  10. Ez kötelező mozi lesz, aztán meg itthon újra full HD-ban, házimozin. Látvány és hang orgia. Az ilyen filmek erre valók.

  11. Nem halt ki itt semmi. A nagy rendezők akik ezeket a klasszikus filmeket rendezték azok haltak ki, vagy már mással foglalkoznak. Cameron nélkül nincs terminator, ezt hajtom 20 éve, spielberg nélkül nincs jurrasic park…. Ezek az új rendezők egy forintot nem érnek. Csak csinálnak egy felszines lelketlen filmet.

  12. b4l ott a pont. A többi fanyalgót meg nem értem. Nem kell megnézni és tudomást venni róla. Attól mi még élvezni fogjuk. Legalább is remélem.

  13. Kezdetben voltak a studiofilmek, aztan jott a rendezoi “korszak”, most megint a studiok csinalnak fikmeket. Ez durva egyszerusites ugyan, de ezert nincsenek most “rendezozsenik”.

  14. Birom az okos embereket akik 1 perc összevágásból megmondják hogy szar,de ő az első aki megnézi.

  15. Valaki azt magyarázza el nekem, hogy 20 év alatt hogy építették újra a világot. Az egyik előző trailerben mintha London is feltűnne, de az első részben nem pusztították el a nagyvárosokat ? Legalábbis a legtöbbet. Persze igaz, 20 év alatt sokmindent fel lehet építeni elég ránézni Sang hai-ra vagy Dubai-ra, de egy olyan világban is ahol az emberiséget majdnem kiírtották ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.