13 hozzászólás a “It’s a bird, it’s a plane, it’s Cumberbatch” bejegyzéshez

 1. Én nem ismerem ezt a képregényt, de Mads Mikkelsen nagyon-nagyon furcsán néz ki. Bocsánat a véleményemért, de nagyon komolytalan szerintem.

 2. és egyébként kicsoda a karakter akit mikkelsen játszik? nem vagyok járatos strange világában sajnos,de baromi jó az a smink

 3. “Dr Lecter” – Ezen majdnem elsírtam magam. Még mindig nem tudom megemészteni, hogy kaszálták a kedvenc sorozatom! :(

  Képek: Lol, ez az a Sherlock/Hannibal crossover, amiről mindig is álmodtunk?

  Spoileres:

  Tippre ez valami olyan entitás lesz, ami embereket száll meg, mert a többi képen lévő jelmezesek ( az előző bejegyzésben)szintén ilyen szemmel rendelkeznek.A pletykák és a most látottak alapján egyre valószínűbbnek látom, hogy Nightmare-el lesz dolgunk, vagy valami hozzá hasonlóval! Dormammu legalábbis tűzdémon ha jól emlékszem, ez meg egy ilyen fekete-lilás-kékes entitás emberbőrbe bújva.

  Szóval Mads Mikkelsen gonosz álommanót játszik?! Me likey! :D

 4. kisaaame, annyira azért nem kaszálták el a Hannibalt. Tudom, ígértek egy negyedik évadot, ami nem lett, de a harmadiknak olyan fináléja van, hogy semmi ürességet nem hagy maga után.

 5. Huhh… nem lehetne hogy lassan a tovabb mögé rejtsd az egészet? Mert egyre több a spoiler akár már az első képen is (nem vicc!). Nem akarom, hogy szétessen a film :)

 6. Bástya: Tervezték a 4. évadot , ezt nem így akarták lezárni! Ahogy véget ért az egy nagyon erős zárás volt még így is, amivel elégedett is vagyok. De soha nem lesz már ilyen sorozat, mint a Hannibal , ez a sorozat MERT másmilyen lenni, rengeteg kockázatot vállalt és a legapróbb részletekig ki volt dolgozva látványtól egészen a kis sztorielemekig. És bukta volt, mert a népnek nincs ilyenre szüksége, a népnek kell a 10. évad is a CSI-ből meg …jó jó, abbahagyom, mielőtt agyvérzést kapok! :D

  Hiányzik a sorozat, no! Még nézem volna belőle pár évadot.

 7. de hát már nincs is CSI, és rengeteg jó sorozat marad életben mostanában, olyan ami nem heti ügyes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.