11 hozzászólás a “A négy lovas most poszteren” bejegyzéshez

  1. Ezek jobban tetszenek, de az előző etapban is csak nekik sikerült valami értékelhetőt összehozni, az alsó kettő a szerintem jól néz ki, meg jól is mutat egymás mellett.

  2. Szerintem ezek még mindig gyenge plakátok, reklámcuccok. Ha egy 200 milliós leendő blockbusternek ezek a plakátjai, akkor ott valami nagyon félrecsúszott. Ezt szerintem össze tudná barkácsolni bárki, aki egy hónapja használja a Photoshopot, pedig, – gondolom – ezeket nem olyan szakemberek csinálják.

  3. ezeket valami tinilány csinálta photoshoppal? szívecskéket miért nem tettek rá?

  4. már ebből is látszik milyen igénytelen lesz ez a film és milyen szintű embereknek készül

  5. kakapitány : mostmár kezd elegem lenni a gusztustalan beszólásaidból, ennyire frusztrált ember vagy?

  6. Biztosan ugyanazt a “tehetséges” reklámcéget bízták meg, ami az Egyiptom isteneivel is “remek” munkát végzett. :)
    Egyre gázosabb ez az X-emberek, tényleg úgy fest, hogy kizárólag a fiatalabb generációnak készítik.
    Kár érte, bár őszintén szólva úgy kell a világnak még egy képregény film, mint tengerbe a só.

  7. Hydro

    Az utolsó mondatoddal nem értek egyet. Egy Apocalypse movie IGENIS KELL a világnak. Az megint más, hogy singer megint lerombol egy világot az xmen fanok lelkében. Ez az ember egy nagyon kártékony lény az xmen világban. Pedig Apocalypse, úristen……ebben aztán van alapanyag és lehetőség. De ez….ez nagyon ergya

  8. nem igazàn értem a felzudulàst, ezek legalàbb nem ugyanazt a hamu-szikräk-längok-beborult ég kék-narancssàrga szinekben divatot követik, mint manapsàg minden blockbuster plakàtjai, amik nagyon komornak akarnak kinézni.
    Szerintem ötletes, a kivitelezés is jobb, mint a sokévi àtlag

  9. @Az Uratok
    Az igény jogos, de amíg az eredeti alkotásoknak a közelébe sem érnek, mert mindent csak úgy képesek feldolgozni, hogy átírják, lebutítják, felhígítják, összevonják, átértelmezik és elrontják, addig felesleges ez a sok látványfilm. Kreativitás helyett a biztosra mennek és ez nagyon nem jó irány. Tisztelet az üdítő kivételnek!
    Azoknak a nyilatkozatoknak meg végképp semmi értelme, amikor az alkotók egy képregény/játék/regény filmre vitelénél arról mesélnek bőszen, hogy egy teljesen új, minden eddiginél jobb történetet álmodtak meg… Ezzel degradálják az eredeti művet és azt állítják, hogy lazán lepipálnak egy Asimov-ot, Lee-t vagy Dick-et. Pedig nem és ezt később példával is alátámasztják. :)

  10. zsedan: nem, nem vagyok frusztrált, pont te vagy ideges most is, csak ezek a poszterek szánalmasan bénák, ne frusztráljon ha valakinek ellenkezik a véleménye a tieddel

  11. @kakapitány: “milyen szintű embereknek készül”
    “ha valakinek ellenkezik a véleménye a tieddel”

    Imádom amikor a babuci szerint vélemény a másik fikázása, de amikor őt támadják az már idegesség :D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.