Blood Father-előzetes: Mel Gibson visszatérhet?

Nem amerikai film, Jean-Francois Richet (Mesrine) rendezte Peter Craig (The Town) forgatákönyvéből. A sztori teljesen egyszerű: egy jó útra tért bűnöző lánya bajba kerül, az öreg pedig mindent megtesz, hogy megvédje. Tipikus “öregúr rendet tesz”-darab a Taken mintájára, csak kevesebb pénzből. Ellenben Gibson nagyon kemény benne.

lecsapabloodfather

A nem annyira jól összetett, mármint technikailag sajnos, előzetes a tovább mögött.

human
írta
2016. 04. 05. 04:29
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Blood Father-előzetes: Mel Gibson visszatérhet?” bejegyzéshez

 1. Mel Max. Most így ezt látva, lehet nem is lenne rossz az öreg egy Mad Max filmben ismét. Pedig kevés színésszel lehet engem elüldözni egy filmtől mint ővele. De ez most nem vészes.

 2. Nekem is pont ez ugrott be ,hogy ez a poros sivatagos cucc mennyire működik még mindíg vele szóval akár még a Mad Max-ben is jó lehetett volna…

 3. Szamomra a Kill the gringo is fogyaszthato volt. A Felaldozhatokba meg a legjobb alakitast nyujtotta a tobbi baltaarcu kozott. Kivetel Banderas, de abbol keveset lattunk.

 4. azta baszta! Milyen öreg lehetek én???!az embereknek itt Mel Gibsonrol először A Felaldozhatok ugrik be??? mi a tököm van?

 5. Kuktin:
  Too old for this sh*t :D

  Amúgy nekem is tetszett az előzetes, jó lenne egy erős comeback az öregnek.

 6. Ha nem gibson játszaná a főszerepet, senkit nem érdekelne. Elég erős B movie kevés pénzből összetakott TV film szaga van. Na majd az új film amit ő rendez az biztos ütős lesz…

 7. Nekem tetszik, a Get the Gringo is hasonló volt, az is elment ez is hozza azt a szintet, de nem hiszem, hogy ettől visszatérne a régi útra.
  Ajj, de szerettem ezt a színészt, Ő volt a kedvencem azt hiszem. Mekkora filjei voltak! Kár érte.

  Amúgy szinészileg az utóbbi pár alakításában nem volt olyan rossz. El tudnék én is képzelni vele egy “Mel Mexet”(@LNB :) ).

 8. Ja…. kár, hogy kikezdték az öreget és perifériára szorult, de akkor is a legnagyobb arc.

 9. Az amúgy nem rémlik, hogy csak a magánélete miatt húzta le a WC-n a karrierjét, vagy Ő is elkezdett BruceWillis-esedni?

 10. Gibson helyében én visszamennék Ausztráliába, nem csak egy rendezés erejéig (Hacksaw Ridge), hanem életvitelszerűen.
  Aztán az Icon Productions égisze alatt Európai meg Ausztrál piacra gyártani a filmeket. Nem nagyköltségvetésű hollywoodi vackokat, hanem mondjuk ilyen Börtönregény, Visszavágó, Halálos fegyver szintű akció-thrillereket. Ott aztán kedvére rendezhetne, producerkedhente, szarhatna az USA-ra…

 11. Kuktin.

  Én 33 vagyok, ha rám céloztál. Láttam a régi Mad Max trilógiát, nyugi. De az utóbbi filmjei közül a Feláldozhatók 3 volt az, amiben nekem kevés volt, nem elég badass, nem elég vagány,stb. Oda kellett volna egy ilyen megjelenés és alakítás.

 12. black_retek: Nem volt eselye/ideje Bruce Williskedni. Elkezdett hulyesegeket beszelni, Oszkar bacsi meg nem gyu… a szerzodesek meg elapadtak.

 13. jól adja gibson papa. get the gringo sztem egy nagyon jó kis film volt tőle amúgy.

 14. Jeffrey Dean Morgannel játszhatnának valami gyilkos bosszúálló ikrek filmben :)

 15. Én gonoszként hoznám vissza a Mad Max szériába, úúúristen mekkora lenne! EX3-ban is jól hozta, ott csak a filmet nem kellett volna kiherélni a PG13-al, egyébként nem lett volna rossz.

 16. Mad Maxben én is szívesen viszontlátnám még valamilyen formában, nem lenne rossz.
  Ez meg trailer alapján egészen korrektnek tűnik, annak meg kifejezetten örülök, hogy nem láttam az EX3-at :D

 17. Nem lesz ez rossz! Ha mondjuk nem az összes akciójelenetet lőtték el most ebben a trailerben! ;) Amúgy a Get the Gringo tényleg jó volt! :)

 18. Végre. Már hiányoltam a vászonról. Szerintem még mindig oda való, ez mellett a rendezései is jók. (szerintem). A Get the gringo-nál reménykedtem hogy visszatér. Rémlik valami hogy volt egy kis gubanc a magánéletében, de igazából engem nem nagyon érdekel, hiszen előadó és részben alkotó is, és ez az ami nekünk a vásznon kell. Nem egy családi valóságshow-t csinál. Én sem bánnám ha eltávolodna kicsit Hollywoodtól, a rendezéseiben meg van a merészség és az alkotásvágy. Hozzáteszem szerintem. Én örülök hogy újra láthatom a vásznon, és remélem a rendezői székben is sokat.

  Ha jól gondolom akkor ebben a filmben egy jobb rosszfiút játszik, még is a trailerben látottak alapján már most lenyomja a legtöbb “gonoszt”. Ezzel a fizimiskával és a dörmögő hangjával meg is vett.

 19. Szegény Jodi Foster sem meri játszatni mert még őt is kitúrják Hollywoodból.
  Zsigmond Vilmos is elfelejtette megköszönni az Oscáron Spielbergnek, az meg minden követ megmozgatott hogy jó filmekben ne fényképezzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.