Bár Snyder és Cavill szeretné, de egyelőre nincs komoly tervben Superman-film

A Warner többnyire a Justice League-gel számol csak, a rendező és a színész nyilatkozataiból ez derül ki. Ha valami komoly forgatókönyv lenne, és a Dawn of Justice sikernek bizonyulnak, akkor mindenképp benne lennének egy csak Supermant tartalmazó filmbe, de egyelőre az DC filmes univerzum fontos a stúdiónak.

MAN OF STEEL

Snyder:

I think if we could get a good script it would be great to have a standalone Superman movie. I think that would be fun to do. Part of the reason we haven’t announced the standalone Superman movie was to support some of the events of (Batman v Superman).

Cavill:

I do believe it depends upon the success of this movie. If this goes well then we can start to negotiate with Warner Bros. to develop a standalone Superman, but they’ve got their plan set out for other stuff and Justice Leagues and various other movies. It’s about finding the time really. It’s something I would be very keen to do.”

Szerintem jó lenne egy Superman film, de nem Snydertől, és csak akkor, ha nem akarnak több dolgot is felvezetni vele, csak elmesélni egy komolyabb Superman-történetet. Ahogy a valószínűleg Affleck rendezésében készülő Batman film is eléggé várós lesz, reméljük tényleg elvállalja a fő széket is.

human
írta
2016. 04. 06. 03:44
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Bár Snyder és Cavill szeretné, de egyelőre nincs komoly tervben Superman-film” bejegyzéshez

  1. Én a Justice League utánra várnék egy Sups külön filmet, miután visszatért és a világ másképp reagál rá, meg ő is fejlődött tovább. Nekem tetszik, amit csináltak vele, hogy nem az a mindenben tökéletes figura már a legelejétől. Eddig mindenki azt mondogatta, hogy Superman unalmas, túl tökéletes, csak egy kiscserkész stb, most hogy nem az meg az a baj? Legalább nem ugyanaz lesz minden filmben. Szerintem a Liga első részének végén már egy olyan figura tér vissza, ami közelebb áll a többség számára klasszikus Supermanhez. Ez a Liga part2ben még nagyobb teret kaphat, aztán jöhetne a szóló.

  2. Sztem még bőven jó lett volna a Liga előtt egy Sup film, meg egy Batman. Utána már nehéz lesz olyat csinálni ami csak a fő karakterre koncentrál, mert úgyis belekerül más is. Ha meg nem, akkor az lesz a kérdés, hogy ebben miért nem segített neki a …..

  3. a man of steel miatt én örülnék egy új superman filmnek Cavill-lel, de nem akarnék egy copy paste verziót, lehet tényleg más rendezővel kéne a dawn of justice után.
    jó lenne egy bizarro vagy metallo sztori, de a így, hogy doomsday-t is luthort gyártja, elég fura lenne…brainiac-hez meg kell az egész liga…talán egy mongul sztori, amivel bevezetnék újra a sinestro corps-t és a lámpásokat…lehet mégsem olyan jó ötlet superman-nel egyedül foglalkozni lol

  4. lordboxi:
    Belekerülhet egy másik hős nyugodtan,de attól még egyértelműsíthető ki a főszereplő. Pl, ha Flash szólójába belekevernének egy kis Flashpoint Paradoxot, hiába szerepelne benne a Liga, attól annak még Flash lenne az egyértelmű főszereplője, az egész megmentse-e anyut sztorival stb.
    Amúgy meg volt már elég Batman, meg Sups film, a magam részéről idegrohamot kaptam volna, ha még tovább kell várni egy Liga filmre egy újabb Sups szóló miatt, pedig imádtam a MoS-t :D

  5. lordboxi: a marvel filmeknél ez miért nem kérdés? thor 2, amerika kapitány 2, jó utóbbiban volt az özvegy, de na..

  6. Rengetegen szidják MOS-t, én vagy 4-5x megnéztem, szeretem nagyon, de stúdió oldalról nézve nem lesz már több befektetés ebbe, azt garantálom, és meg is értem.

    Amit meg BVS-ben eltoltak, nem spoilerezem, nehéz lesz már önálló story-t vele úgy, hogy tétje is legyen.

  7. sugarman: Tény hogy volt Thor 2 és Iron Man 2-3, de minek? Bőven elég lett volna belőlük az első rész. A kivétel a Captain America, mert ott jobb volt a második rész. De Superman-ből és Batman-ből nem kellett több film. Superman eredete megvolt, Batman-ét pedig beleszőtték a Dawn of Justice-ba.

  8. Engem érdekelne Goyer nélkül. Valami jó sztorit biztos elő lehetne kapni.

    Bár összességében én azt gondolom, miután az eredetfilmeket kipipálták, jöhetnének a dinamikus duók. :) Pl. nagyon jó ötlet, hogy a Thorban szerepelni fog Hulk is. Nem hiszem, hogy érdekelne még egy különálló Thor film (szerintem mindkét Thor film meglehetősen átlag vacak volt), de így máris sokkal érdekesebb. A DC csinálhatná ezt már direkt így, ilyen két karakteres crossoverekkel.

    Mondjuk egy Superman/Wonderw-t megnéznék. Vagy Superman/Flash.

    Csak ne erőltessék a minél több és több szereplő behozását, arra úgyis ott a Justice League.

  9. Egy Superman vs Black Adam sztori jo lenne. Egyedul szerintem sem kellene bekuldeni Cavillt a moziba nyugodtam mehet melle egy Shazam, WW, Cyborg, Flash.

  10. sugarman:

    Na ja de itt a filmben konkrétan Metropolis (Superman) és Gotham (Batman), kb olyan mint Buda és Pest, csak egy víz választja el. Batman filmeknél folyamatos kérdés lenne, hogy pl egy nagy robbanást vagy ahhoz hasonlót miért nem lát/hal Superman.

    Metropolis-t és Gotham-t ikervárossá tenni csak egy volt a sok baromság közül a filmben, ami csak több problémát vet fel.
    Pl. Clark sajtós és nem tudja ki a Bruce Wayne (Wayne Enterprises) és még a goddamn Batman-ről sem halott 21 hónapon keresztül? Hogy?

    zsocso:

    Dehogynem kell több mozi, mindkettőnek még egy csomó olyan ellenfele van, akiket még soha nem láttunk képernyőn. Csak legyen jól elkészítve a film.
    Superman: Brainiac, Mongul.
    Batman: Red Hood, Hugo Strange, Hush, Black Mask, Clayface, Court of Owls + Riddler értelmesen.

    Annyi potenciál lenne ebben az univerzumban, csak okosan kéne csinálni, nem BVS módra.

  11. Archenemy: egyetértek, főleg azzal, hogy Clark újságíróként még nem látott képet Bruce Wayne-ről, ez írói idiótaság a maxon.

  12. Superman önmagában nagyon unalmas karakter, de belőle is megnéznék még egy különálló filmet, jó sztorival fűszerezve. Amolyan vérpezsdítés gyanánt

  13. Simán jöhetne egy új Superman mozi, de Snyder a BvS után inkább ne akarjon semmit…

  14. wys: legalább 30 kommentet írhattam eddig ebben a témában, azért mert láttam minden filmet.

  15. Én örülnék önálló superman filmnek, de szerintem már csak az igazság ligája után kellene megcsinálniuk, új írókkal és rendezővel.

    Bár mostanra kitágultak és elég rugalmasak lettek a képregényfilmek ahhoz hogy 1-2 hős beugorjon cameozni. Superman mellé is betehetnék akár WW-t vagy Flash-t :)

  16. Bármennyi jöhetne :-P mondjuk Miller rendezésében amiről volt is szóbeszéd párhónapja! :-) rengeteg sztori közül lehetne választani de ugyan ez a Justice L is! ( Injustice,Brainiac!! Pl) De ha beindul a DCEU nehéz lesz beiktatni mostanában! Jön Aquaman,Cyborg,Flash is de Rock is Shazam- ként

  17. Rengeteg jó és erős ellenfél van Szuperman univerzumában, aki kellően erős ahhoz, hogy tétje legyen a dolognak. Ha a JL filmek utánra teszik én biztos egy Bizzaro vagy Clark Luthor vonalat tolnék, mert bár nem ők a legnehezebb ellenfelek, de a nagy nehezen elnyert emberi bizalmat egyből megkérdőjelezné újra :D
    Az poén lenne.

  18. Archenemy: Igazad van. Én is örülnék több Batman és Superman filmnek. De úgy értettem, hogy a Justice League előtt nem kell több. Esetleg utána majd. Annyira nem vonz egy újabb Batman v Joker párharc. Ez biztosan nem hagynák ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.