19 hozzászólás a “További képek a Wonder Woman készítéséről” bejegyzéshez

  1. Kíváncsi leszek a sztorira! Főleg így, hogy az első világháborúban játszódik! :D
    Mondjuk annyi fajta változatból lehet filmet csinálni… azt se tudtam, hogy van kb 50 fajta föld a multiverse-ben! :D :D Ez egy kicsit otromba

  2. Wonder Woman es Thor elso megjelenese kozott cirka 20 ev van. De biztos a DC masolt es nem forditva…

  3. A lényeg, hogy mitikus, csini csajok csillivilli, feszes, keveset takaró páncélokban :D

  4. 1. Evj. Nem B+, a második világháborúban végül is valóban nem voltak olyan rossz fiúk, csak a náci ideológiájuk szerint elakarták foglalni a földet,amellett kiirtani bizonyos népcsoportokat. Idióta.

  5. Candyman: Egéazen pontosan 52, de az még nem is a multiverz, abban kb végtelen. De nem dolgozzák fel őket a képregények. A 2 es földdel foglalkoznak csak hosszabb távon. A többibe csak benéznek, meg egy egy történetben említik őket. A sima out of canon képregények nem másik univerzumok, ne keverd.

  6. Ha már lesz olyan jó mint az am kap 1 én már örülni fogok :)

    Am tök mind1 h ki másolt kit, mert egymást másolják, sőt a két kiadó között sokkal barátibb viszony ápolódik, mint a rajongóik között.

    Nekem annyira mind1 h melyik képregényvilágból jönnek a hősök, csak izgalmas legyen a film :)

  7. @Huskar:

    Ő arra reflektált, hogy kurva unalmas, sablonos és kicsinyes az, hogy a “gonosz” szerepét minden filmben a németek töltik be. Egyébként ez első világháború, köze nincs a nácikhoz. Még egy messzi messzi galaxisban is ezt sulykolják. Gyökérség és természetesen tudatos is…

  8. 13. Balee
    Igen tudom, hogy az I vh-ban a németekre másként kell tekinteni. De ha egyszer abban is ők voltak az USA ellenfelei akkor most kik legyenek a rosszak a filmben?

  9. Jó hát természetesen azt tudni kell hogy az USA soha semmiért nem hibás, ő mindig mindenkinek csak jót akar, de legfőképp magának :D

  10. Hat ezt benezted Huskar. Mielott elkezdessz b+megezni kicsit tajekozodj a sztorirol es hogy milyen tortenelmi kornyezetben jatszodik. Pedig azt hinne az ember 2016-ban ez az USA imadat kezd kimenni a divatbol es objektivan szemleljuk a dolgokat.

  11. Evj. Mit néztem be? Tudom, hogy az I. világháború időszakában játszódik a film és én DIREKT írtam a II vh-s nácikat mert azért a tényért állítják be szinte minden második világháborús filmben gonosznak őket. Neked kéne tájékozódni a történelemben. Komolyan szerinted, a forgatókönyv írok találják ki, hogy kik ellen harcoltak az amcsik?

  12. A Marvelben az a jó, hogy hamarabb reflektál(t) a közönség igényeire, de egyébként sok-sok régi bevált panelt hasznosítottak újra, többek között a DC-től is. Eléggé innovatívak voltak, főleg úgy 40-50 éve. Aztán a DC elkezdte másolni a Marvelt. Utána még egymást.

    Jobban bejön azért a DC-s világ, de némelyik hősük tényleg annyira régimódi, ósdi, hogy nem sokat lehet velük kezdeni.

    Még már kicsit unalmas is az egész. Nem hittem volna, hogy ki lesz majd a tököm és csömört kapok.

    Pl. a Batmanből loptak sokat a Pókemberhez és a Vasemberhez, az X-men a Doom Patrol koppintása, Felicia Hardy a Macskanő másolata.

    A mostani Batmanban fel lehet fedezni a klasszikus Vasember egyes elemeit, az X-men továbbfejlesztette a Doom Patrol alap plotját, a modern Macskanő meg ismertetőjegyeket kapott a Fekete Macskától (fekete ruha, profi tolvaj stb.). Annyira oda-vissza dolog ez.

    Azt viszont nem gondoltam volna, hogy a moziban egy olyan avíttas figura, mint WW, ennyire jól fog működni. Érdekel, hogy mit hoznak ki belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.