A Warcraft szereplői

A főbb karakterek kaptak, szóval embereket és orkokat csodálhatunk. Remélem Duncan Jones (Moon, Source Code) tényleg valami jót sütött ki.

tumblr_o59tqpvhgm1sk8j96o1_1280tumblr_o59tr5pp5j1sk8j96o1_1280

tumblr_o59trh7iax1sk8j96o1_1280tumblr_o59trswg571sk8j96o1_1280
tumblr_o59ts7akpt1sk8j96o1_1280tumblr_o59tskex0u1sk8j96o1_1280
tumblr_o59tsuzxnv1sk8j96o1_1280

31 hozzászólás a “A Warcraft szereplői” bejegyzéshez

  1. engem picikét aggaszt, hogy még nincs trailer. egy nagyon kicsit olyan érzésem van, hogy húzzák, mert “nem elég jó” vagy mert le vannak maradva.
    Lehet tudni amúgy a gyártási költségeket? Mert csak egy kerekített 100 milla van az arcunkba dobva. Nem vagyok annyira expert, hogy megmondjam elég e ez egy ennyire CGI dolognak (főleg, hogy a Blizzard játékok néha sokkal többe kerülnek, meg milliós trailereket csinálnak)

  2. Hogy érted, hogy nincs trailer? Már egy jó ideje kint van, mellé pedig jó pár tv spot is.

  3. Úgy érti, hogy egy második előzetest egyáltalán nem dobtak ki. Szinte minden filmnek van ma már olyan előzetese is amit a premier előtt nem sokkal mutatnak be.

  4. a 3.kép az mage vagy sámi? bár ha az emberből nézzük ugyan azt akkor mage…

  5. A csaj: Garona félig orc félig draenei , a 3. képen az orc: Gul’dan először shaman volt draenor-on, aztán az első warlock lett.

  6. A trélert IMAX 3D-ben néztem meg a Batman vs Superman előtt. Majd kifolyt a szemem. Nem a hirtelen vágásoktól – bár a trélerbe valószínűleg az összes akciót belepkolták – hanem a színek miatt. Én még mindig úgy tartom, hogy ez hatalmas bukta lesz és minőségileg is Uwe Boll-t idézi.

    Ha tényleg a játékos közönségre utaznak, az maximum 15-20 millió nézőt jelent világszerte, amivel ~150-300 milliós minuszban zárnak majd.

    A játékosokon kívül meg nem tudom ki mást érdekelne? A fantasy rajongóknak gyenge és minőségtelen. Az akciófilmeseknek túl fantasy. A sci-fi/horror rajongók egy bottal se mennének a közelébe. Randis filmnek meg nem mondanám, szóval a párokat is el lehet felejteni.

    Ez egy annyira réteg film, hogy legalább akkora alapozást igényelne mint a Deadpool. Folyamatos “oktató” reklámok, hogy az emberek akarjanak elmenni a filmre. De így, semmi indoka nem lenne szerintem senkinek, csak a tréler alapján.

  7. 15. muhaddib Attól, még hogy te és egyes emberek nem akarják megnézni, még megfogják rengetegen azok is akik még a játék közelébe se mennének.

  8. muhaddib jól mondod akkora bukás lesz, hogy az összes kis pattanásos wowos zokogni fog.
    Duncan Jones amúgy is elég szar filmeket csinált eddig.

  9. Szerintem szándékosan nem adnak ki hosszabb trailert, hogy a moziba beülőknek full meglepetés legyen. Mert a legtöbb 1 perces félperces spotok is szinte majdhogy nem csak képeket tartalmaznak, nem árulnak el semmit.

    Engem ez az egy 2 perces bemutató is meggyőzött hogy várjam a filmet.
    Erősen gondolkozom egy imaxen :)

    Tartalmilag kizártnak tartom a bukást. Max bevétel szempontjából lehet h nem fog annyit hozni mint a készítők szeretnék.

    De ha az úgy tini ninjára beültek annyian amennyien… az a létszám ennél a filmnél is meg lesz ;-)

  10. @csojo: Bírom a humorodat! :D
    Vagy ez komoly volt? Nem baj, akkor is vicces vagy! :D

  11. muhaddib

    “A fantasy rajongóknak gyenge és minőségtelen.”
    Na ezt honnan a faszból tudod??

  12. @fardavid: A legtöbb fantasy ami könyvre kerül nem olyan alacsony minőségű mint a Warcraft világa. De az átlag fantasy rajongó – aki moziba megy és költ a filmre, nem kalózkodja – a Gyűrűk urát tartja fantasy minőség mércéjének. Ahhoz képest pedig iszonyú gagyi. A másik, hogy a legtöbb ember akarva-akaratlanul is a LoTR-hoz fogja hasnlítani, hisz az volt az utóbbi idők talán egyetlen sikeres fantasy filmje. Hol van ez a film ahhoz képest?

  13. Érdekes, nekem pl. meg se fordult a fejemben a gyűrűk urához hasonlítani.
    Ez kb. olyan mintha az almát próbálnád a paradicsomhoz hasonlítani…. :D

  14. Az orkcsajt (fentrol második kep) lopott biciklizném. A filmet meg varom kicsit, de nem nagyon mert szvsz egy jo 6 pontos film lesz. De ne igy legyen!

  15. én tuti megnézem… :) nagyon bizakodó vagyok és úgy gondolom a starcraft story is megérne egy misét…

  16. A Warcraft világa sokkal nagyobb és részletesebb mint pl a Star Wars-é. Sosem voltam nagy Warcraft rajongó, de a sztori érdekelt és a könyveket is olvastam. Én azt gondoltam a történet nem lesz sokkal több, mint amit a trailerben láttunk, de nem is baj, hogy nem akarnak túl sok mindent egy filmbe bepakolni, mint pl most a Supi vs Batmannél. Ismertessék meg a világot a nézőkkel aztán jöhetnek háttértörténetek meg a cinematic trailerekhez hasonló jelenetek.

  17. 22. muhaddib
    Ritka nagy baromságokat osztasz meg az interneten. A Warcraft rendelkezik a második legkidolgozottabb fantasy világgal.

  18. Gyürük urához képest lofasz történet? :DDD
    Ember egy dologról beszélünk? :D
    Kicsit olvass már utána miről van szó…

  19. Mi ez a “masodik legkidolgozottabb fantasy vilag”? Ezt hogy merik es kik? Melyik az elso, es melyik mondjuk a hatodik legkidolgozottabb fantasy vilag? LOL

  20. Ecsém :) Én csak simán bemegyek a moziba és jól megnézem :D Nem parázok, hogy rossz lesz :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.