A Killing Joke eddigi videórészletei

Két “ígykészült” videó és érkezett már a Batman: Killing Joke rajzfilmes feldolgozásához, az ezekben látható tényleges filmrészleteket vágták össze ebbe a “nemhivatalos” trailerbe a rajongók. Vagyis egy rajongó.

human
írta
2016. 04. 09. 04:47
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “A Killing Joke eddigi videórészletei” bejegyzéshez

  1. Egyre furább a DC-s rajzfilmek rajzolása. Nekem a régebbiek jobban tetszettek, ez már inkább animes, nem? :/

  2. A justice league war elöttiek általában az adott “film” alapjául szolgáló képregény minisorozat rajzolójának stíluára hasonlító rajzolásban, vagy pl. “korhü” stílusban – justice league new frontier -készültek. Persze azert akadtak ott is kivételek, söt igazából az elöbbiek is nagyjából, hiszen igyekeztek egy általános stílust tartani (under the red hood, crisis on two earths), a jlw utan pedig ez illetve a gods and monsters ami a régi jó justice league ill batman sorozatok stilusaban, Bruce Timm bácsi által lett készítce.

    Összességében, amik az animált New52 univerzumban vannak (jl war utaniak) azok a sajnos cancelt kapott, szvsz kimagasló minöségü young justice sorozat stílusában készülnek.

  3. A széptől még mindig messze van, de ebben a hosszabb “trailer”ben jól látszik hogy tényleg a Batman The Animated Series stílusa volt a követendő példa. Nem olyan folyékony az animáció, de a karakterek hasonlítanak azért

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.