29 hozzászólás a “Fantastic Beasts and Where to Find Them-előzetes: never go full Redmayne?” bejegyzéshez

 1. Ki nem állhatom ezt az embert, mint színészt. Soha nem irritált még filmen senki annyira, mint Redmayne… 2 féle arca van és úgy néz ki, mint egy kiszáradt répa. Nem emlékszem, hogy lett volna ilyen, de ezt a filmet kizárólag a főszereplő miatt fogom hanyagolni, pedig alapvetően még érdekelne is.
  Tudom, egyéni szociális probléma, de már nagyon kikívánkozott belőlem. A terápián megspórolt pénzt meg elköltöm másik filmre. :D

 2. komolyan mintha Hollywoodban nem lenne csak 3 db színész Eddie, Tom meg Benedict…they are every-fucking-where..rohand kicseszett unalmas és ezt úgy mondom, hogy alapból egyiket sem utálom…csak unom

 3. Ez pont olyan seszínű unalmas semminek tűnik, mint amit Yates-től várhatunk a korábbi HP filmjei alapján. :-) Csak ott legalább izgalmas alapanyagból dolgoztak, itt még az sincs.

 4. UEVCS, én is inkább azt várom, de ez is elég pofásan néz ki. Amikor felcsendül az ismert dallam…Oh. :)))

 5. Egyébként, nem baj, ha a HP világa is kicsit kibővül. Aztán, majd jöhet egy igazi előzménytörténet, vagy szó szerint eredettörténet Pitonékkal. :D

 6. Alakul ez is és egyre látványosabb.

  Ugyanakkor ha a film kb. 90 évvel ezelőtt játszódik, akkor hogy beszélhet Dumbledoreról? A Bölcsek Kövét tudtommal nem a professzor használta, hogy meghosszabbítsa az életét, tehát ő elvileg még meg sem született akkor.

 7. Platschu, Dumbledore 1881-ben született. :) És egyébként, de, ő is “mesterségesen” tartotta magát életben. :) A könyvben is benne van, hogy együtt bandáztak Flammellel, és neki is jutott a kőből.

 8. Redmayne néha vághatna más fejet, nem mindig ilyen szerencsétlen-meglepődő kifejezést. És a zenét nem értem: ez a varázsló világ témája? Én azt hittem ez Harry Potter, mint karakter témája. Akkor meg indokolatlan és hatásvadász.

 9. Egyébként ti háyn filmet láttatok Redmayne-től hogy ennyire tudjátok hogy nem tud más fejet vágni? Én szinte minden filmjét láttam és tud más fejet vágni. De az alap vonásait senki se tudja kiölni magából még egy szerep kedvéért sem. Nagyon jó színész szóval nem igazán értem a rinyálást.

  Arról nem beszélve hogy a BvS meg hasonló filmeknél rendre elspoielreznek az előzetesben mindent ott ezért sírtok, itt meg azért mert nem spoilereznek. :D Röhej na. De hát megszoktam, sose jó semmi. Csoda lenne ha egyszer valami mindenkinek tetszene. :D

 10. Hivatalosan ez Hedvig témája. Tényleg fura, hogy itt ezt használják, bár szerintem ez a legfelismerhetőbb témája az HP univerzumnak így nyilván ezt fogják használni kapcsolódási pontként zeneileg.

  Amúgy maga a feldolgozás ötletes bár kicsit olyan mintha a V for Vendettából az Evey Reborn témával keverték volna össze. Nyilván más a hangnem, de funkcióra és tempóra tisztára hasonló, meg még a vonósok is a helyükön vannak.

 11. DarkEagle: Ja igen. Milyen jó volt a Jupiter Felemelkedésében is. A hideg rázott az ő jelenetei alatt :).

 12. Nagyon tetszett, főleg mert visszahozta kamaszkorom feelingjét. Ebben nem kevés szerepe volt az ismerős zenének – akár hatásvadász, akár nem. Mizoban nézős, várós. Redmayne-ről nem tudok nyilatkozni, még semmit nem láttam vele, mert nem szimpi és nem tudtam magam rávenni. Ettől még lehet jó színész, mert ugyanígy voltam Hiddlestone-nal is. Aztán hogy meglepett.

 13. Hogy engem mennyire idegesít ez a Redmayne gyerek… És a film sem tűnt túl izgalmasnak a trailer alapján.

 14. @zsocso: Mutass egyetlen egy színészt akinek nem volt szar filmje! Lehetsz te a világ legjobb színésze ha a film amiben benne vagy rakás szar.

  Nézzétek meg tőle a Tiszta nőt vagy akár azt amiért Oscart kapott. ;)
  Nem a tucat shitek alapján kell megítélni mint a HP vagy a Jupiter. :D

 15. Lekaparom az arcom, hogy még mindig ELŐZMÉNYFILM-ként hirdetik…
  Különben szerintem tökjó, csesszétek meg, mindig kell valami szart keresni, még ebben is? Fantasy, ráadásul ifjúsági a fenének kell ebbe is belekötni? Ne nézze meg aki nem akarja, de felesleges ideböfögni, a tutit, hogy húúúde szar lesz. Nevetséges…:-)

 16. Redmayne tényleg nagyon irritáló. Alantasnak érzem h pusztán a feje miatt nem értékelek egy színészt, de nem tudok vele mit kezdeni :(

 17. Hát én eddig egy Redmayne filmet sem láttam, pedig aztán tényleg nincs magasan a mérce. De valahogy egyik filmjénél sem éreztem, hogy ezt meg kéne néznem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.