Affleck rendezi a Batman filmet

Kevin Tsujihara, a Warner CEO-ja a CinemaConon azt mondta, hogy Ben Affleck rendezi a Batman solo filmet. Az elkövetkező 5 évben láthatjuk majd valamikor, és semmi mást nem tudni.

GalleryComics_1920x1080_20150916_BM_NOIR_HUSH_55e9d46daaf064.87159339

human
írta
2016. 04. 13. 04:12
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Affleck rendezi a Batman filmet” bejegyzéshez

  1. Igy talan vmi jo is kisul belole. Amugy sztem eselyes, hogy ez lesz a 2018-as eddig be nem jelentett egyik DC film, aminek datuma van, de cime meg nincs… legalab is remelem! :D egy fasz Riddler sztorit megneznek. Mondom FASZA RIDDLER SZTORIT! :D

  2. bokesz: Miért ne csinálhatnák meg filmen is? A kettőnek semmi köze egymáshoz. Egy R-es Killing Joke kurva jó lenne. Ha viszont a Death in the Family-t akarják, akkor az a Batman v Superman előzménye lenne.

  3. Nem vagyom olyan bat filmre amiben tarsai is vannak. Batmami, batpapi batgirl..

  4. Szerintem Red Hood lesz és mellé még bedobhatnák Hush-t is. Sok-sok flashback, adná nagyon. :)

  5. Én jobban örülnék egy New52 es storynak, mondjuk a court of owls-nak, az nagyon durva. És az mehet Robin nélkül is. De messze van még….

  6. Remélem az igazi képregényfilm lesz, és nem a Nolan féle tegyünk mindent “realistává” agymenés újabb terméke. Géza talán szállít egy jó Batmant végre. :)

  7. SPOILERES

    Ha jól emlékszem a Killing Joke-ban lesz fogyi szegény Barbara! Gordon feltűnik úgyis már a JL-ben! Orákulum felvezetés pipa lenne! Felesleges lenne egy előzményt csinálni, ahol meghal a második Robin! De szerintem ez attól is függ, hogy az SS-ben mi lesz Jokerrel! Meg hát, ha benyomják a vágatlan BvS-t a dvd-re, vagy moziban, ott lesz Batgirl, de melyik?! Aki még jár, vagyis Barbara Gordon, vagy új! Batfleck meg merné húzni, hogy esetleg nagyjából létre jönne a “family”?! Batwomand, Redhood, 3. Robin, Batwing?! Na jó, az nem! :D

  8. Matt Damont sokan Hushnak akarják, de nekem arra jobban tetszene Jon Hamm, főleg Affleck mellé. Matt lehetne Firefly mondjuk a film elején elintézné jó barátja gyorsan, de lehetne egy közös Kimmel videó amiben Kimmel és Matt verseng , hogy ki legyen Robin :D

  9. A RH történettel csak az a baj, hogy akkor kéne a többi Robin is, hogy hiteles legyen. Bár én Night Wing-nek nagyon örülnék. Meg a Deamian-nak is, de mivel ők még csak említve se voltak a BvS ben, így sztem nem erre fog menni a dolog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.