Dark Souls III – Launch trailer

Atyaég, de fasza lett a Dark Souls 3 végső trailere. Újra elkezdtem az elsőt, hátha most végre menni is fog. Persze túl nehéz, és most is idegesítő pár dolog, de annyira érdekes magányosan bolyongani a világban már azon a kis részen is, ahova eljutottam.

A zene.

12 hozzászólás a “Dark Souls III – Launch trailer” bejegyzéshez

  1. Kitartás az első részhez. Mindenképpen érdemes azzal kezdeni, utána jöhet ez. DSFIX-et használd (ha pcn tolod).

    A videó tök jó lett. Most járok 10 halálnál.

  2. Hát én így nézegetem, amit a TheVR Pisti ügyködik vele és arra jutottam,hogy semmi szükségem arra,hogy a mentő vigyen el, szóval ez a játék kihagyós. :)

  3. Hehe, hibátlan zeneválasztás. Mikor a legutóbbi Malazai bukottakat olvastam rendszeresen (szinte végig) Hozier szólt a fülembe, köztük ez a szám is. Ezért ha meghallom, pavlovi reflexként rögtön egy ilyenféle fantasy világ jut róla eszembe. :D

    Többen nyüstöltek már, hogy kezdjem el a Dark Soulst, de nem akarok idegbajt kapni. Talán ezt a III-at bepróbálom egyszer.

  4. “Valahogy sose fogott meg. Akkor inkább God of War.”

    teljesen más szerintem, és nem csak a harc stílusa, de maguk a helyszínek is. Mondjuk én is bírtam god of wart 1-2 ps2-n anno, a többit nem toltam ki, de azokban voltak nagyon jó pályák.

  5. Van egy COLLECTOR’S EDITION dobozom a játékhoz, de ha tudom, hogy ez ilyen, dobom ki a francba… Mi ez a játék már? :D :O

  6. Nyilván nehezebb, mint a tömegjátékok, de egy kis gyakorlás után nagyobb élvezet, mikor sikerül továbbjutni egy nehéz részen, mint más játékokban és ezért megéri a fáradtságot.

    A harmadik rész amúgy is könnyedebb, mint a korábbi részek, de így is van kihívás egy veterán számára is. DS1 egész jó, de a kettő nem nyerte el mindenki tetszését, úgyhogy nem akkora bűn kihagyni és bár van egy különleges története a sorozatnak nem ez a legfontosabb ismérve.

    Érdemes venni egy erős PC-t a harmadik részhez, mert itt grafikailag előrébb léptek és kellemetlen nehézséget okozhat a játék, ha akad, mert amúgy se barátságos a környezet, de a Filmbuzi.hu milliós bevételéből biztos futja erre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.