Doctor Strange-előzetes: Cumberbatch megérkezett a Marvel Univerzumba

Úgy látom tudták, hogy valami nagyon durvát kell mutatniuk, így a tipikus Marvel-kinézet utánra már most betettek pár nagyon furcsa jelenetet. Lehet igazat mondtak, amikor előre áradoztak a Strange különlegességéről? Mondjuk eléggé Inceptionös.

doctorstrange-teasere

Cumberbatch egy idegsebészt alakít, aki halálközeli élménye után felfedezi a varázslást és a többi dimenziót. A trailer a tovább mögött.

63 hozzászólás a “Doctor Strange-előzetes: Cumberbatch megérkezett a Marvel Univerzumba” bejegyzéshez

  1. a BWAAAAAAH hangot nekünk kell odaképzelni, remélem csinál valaki mashupot a Time zenével.

  2. Annyira nem győzött meg! Egyáltalán nem keltette fel az érdeklődésem a trailer! Sajnos!

  3. Nagyon várom ezt a filmet. Annyira a trailer nem győzött meg, de szerintem jó lesz ez. Tia Swinton? Az eredetiben is egy fehér nő volt a mestere, nem pedig egy ázsiai ffi szerzetes?

  4. Matthew: Nekem is az jutott az eszembe a trailer közben, hogy ez a szerep nem Swintonra illik, hanem egy shaolinra.

  5. Eddig se a karakter, se Cumberbatch nem érdekelt, de ez az előzetes eladta a filmet, megy a mozis listámra.

  6. Peter Wiffin:
    Sherlockot nem nézed? Nekem az adta el Cumberizét.

    Amúgy meg… Inception Begins!

  7. Nem csak egyes jelenetek, hanem az egész kép világ inkább a Nolan filmeket idézi. Nekem pl Batman Begins utánérzésem volt itt-ott.

  8. Eddig nem érdekelt különösebben ez a film, de most így a trailer után azt gondolom, hogy ez még akkor is érdekelne, ha nem lenne a Marvel univerzum része. Varázslós, Inceptionos, mi kell még. Ráadásul asszony miatt úgyis meg kell nézni majd Cumberbaccs miatt.

  9. Inception on drugs ezek alapjàn a tértorzitos jelenetek alapjàn, làtszik, hogy még nincs sok anyag amit mutathatnak. A szinészek miatt nézös mindenképp, de ez alapjàn a trailer alapjàn nem vàrom jobban, mint eddig.

  10. Matthew:

    Nem, egyrészt a sztorik is hidegen hagynak (olvastam mindet), a nyomozós sem a kedvencem és Moffat sem egy jó ajánlólevél.

    Láttam már Cumberbatch-et az Atonement-ben, a Suszter, szabó, baka, kém-ben, a Hobbit-ban (jó, az csak voice-acting) és a Star Trek-ben is, de eddig nem tett rám különösebb benyomást.

  11. Ez a csaj annyira lehúzza a filmet………miért nem lehetett egy 2 méteres szakállú, ősz, shaolin szuper mágus varázsló a mester, aki 1400 éves??

  12. Az eredeti történet szerint baleset után nem érez semmit a kezei ezt ügye a trailerből is kivehető,és van egy huga is.

  13. EZ is monumentális akar lenni, szuper látványos. A kevesebb néha több, lásd Deadpool, vagy Hangya. Mads Mikkelsen miatt majd megnézem, de a Cucumberbatch nem hoz lázba.

  14. Ezt a trailert kb. a film első 20 percéből vághatták össze.

    Bőven tartanak még a munkálatok. Tény hogy a trailer nem sikerült kifejezetten filmnézésre buzdítónak, de én azért még nem temetném :)

    Inkább kíváncsian várom a második trailert, remélem az már akciódúsabb lesz :)

    A trailer után nekem se több se kevesebb kedvem nem lett a filmhez :) kb. megnéztem tudomásul vettem, várom a többit :D

  15. “miért nem lehetett egy 2 méteres szakállú, ősz, shaolin szuper mágus varázsló a mester, aki 1400 éves”

    akkor meg az lett volna a baj, hogy lerágott csont, mert olyat már láttunk ezerszer.

  16. Úgy látom mindenki leragadt Nolannél. :D
    Ez képregény alapján készül nem más filmek alapján. Nolan sehol nem volt mikor a Doki a képregényben már ilyen volt mint az előzetesben! Szóval ha valaki copyzott akkor az Nolan meg a Matrix meg a tudja tököm kiket soroltatok fel. ;)

    Az előzetes am rohadt jó!

  17. DarkEagle: Ilyen város elforgatós jelenet is volt a képregényben? És a képivilága is hasonló volt az Inceptionhoz? Mert ha nem, akkor egyértelmü, hogy az Inception inspirálta az alkotókat. Ami persze nem baj.

  18. A trailer nem volt rossz! Várós! Főleg, hogy DS egyre erősebb lesz majd az évek, a harcok és a tanulások során stb. A főgonosz, aki vélhetően Mads Mikkelsen, remélhetőleg jól alakítja a szerepét! Habár az imbd-n nem tisztázott a szerepe (nemrég néztem meg)

    Aki zavar, az a néger! Elvileg Ő lesz Mordo, aki rohadtul egy unszimpatikus gonosz varázslónak kellene, hogy hasson! Az itt nem jött át….

  19. Engem eddig sem túlzottan izgatott, de gondolom ha Dr Strange fan lennék, vagy egy kicsit is érdekelne a figura akkor nem egy meh csúszna ki a számon miatta. Még Benedict Chámbáwámbá se vonz be, hanem inkább el..de Tilda, Mads és Chiwetel Ejiofor miatt megnézem majd, itthon mert a mozihoz az kéne, hogy ők legyenek a főszereplők.

  20. Hangulatos kis előzetes. Nagyon nem ismerem a karaktert, de mindenképp moziban nézős lesz.

  21. Notice me Senpai!

    Egyenlőre nem nagy durranás.
    Nekem kicsit klissésnek tűnik. De lehet hogy tévedni fogok.
    Majd elválik.

  22. Olvasom a kommenteket: “Ugyanmár, biztos csak eltúlozzák az Inception feelinget” Trailer nézése közben: “Na, eddig semmi…. Looool né’mmá’ ez az Inception 2” XD

    Én mondjuk nem bánom, mert azóta is az egyik kedvenc filmem, de ez így poén :D

    A trailer meg engem se fogott meg különösebben, de nem zavar, akkor is moziban nézős ^^

  23. Jó lesz ,inkább az érdekel hogy építik be a többi filmekbe majd,mert elég erős a karakter,a Planet hulkban,Köztük volt azoknak akik elküldték hulkot szóval elég erős hogy mondjuk elaltassa ,kiderül a jövőben

  24. Abu: ?? már befejezték a forgatást. mondjuk persze a trükkökön még ezerrel dolgoznak, de azért arra sincs már végtelen idejük, ha őszi premier.

  25. Egy marvel film ami tudja hogy mi akar lenni? van identitása??
    Remélem. Ha a winter soldier útját fogja követni és picit jobban odateszi magát a marvel, örülni fogok.

  26. 41. human: Nekem van egy olyan érzésem, hogy ezzel a filmmel kicsit meg vannak csúszva. Vagy azért mert annyira jó lesz vagy azért mert meglesz az első buktájuk.

  27. Abu.: Kritikai bukta biztos nem lesz, eleg ajánlólevél a szereplogarda meg hogy a Marvel kb mindent minimum “ok”ra csinalt. Az anyagi reszerol nem erdemes beszelni, aranyat fosnak sajnos/nem sajnos.

    Egyebkent szerintem az Ant man jol példázza hogy – noha az embereket érdekli a phase oneos arcok sorsa – nyitottak, varjak az ujabb hősöket mert ezek a B-vonalasok mas stilusuak a megszokottaktol.

  28. Hát én alapból imádom a karaktert ééééés egy képregény film előzetes amiben nincs robbanás és semmi hasonló? :D Ez nekem sokat hozzátett most basszus

  29. Vééégre egy trailer ami nem arról szól, hogy üsd-vágd a másikat, piff-püff-paff! Ez nekem kifejezetten pozitív.
    Tilda Swintont nagyon bírom, nagyon különleges. tetszik, amit Mikkelsen karaktere csinál, bármi is az.

    Egy kérdésem van: Cucumberbatch miért hangzik úgy, mint egy berekedt Hugh Laurie? Ez volna az amerikai akcentusa? Na nem mintha nagy baj volna… csak vártam MD House felbukkanását, amikor meghallottam tőle az első mondatot. :D

  30. Kevin Feige elmondta:
    Mordo még nem lesz ellenfél, Dormammut pedig nem lövik még el.

  31. 47 EpicZurg:

    De a Hangya esetében szinte biztosra mentek, mert nagy érdeklődést váltott ki a hangyás CGI kisfilm… ami “véletlenül” a netre került :D

    De a trailerből nekem az jött le h csúszás van, mégpedig a vagy-vagy okokból kifolyólag.
    Bízom benne hogy a disney-marvel tovább viszi ezzel a filmmel is a disney-marvel szintet :)

    Am eszméletlen hogy a disney alatt mennyire megindult a szekér az elmúlt pár évben.

  32. hát nem tudom, sztem semmi köze nincs az Inceptionhoz, hogy jött ez ide? inkább a Hangyára hajaz

  33. Samu: a régi magyar képregényekből (pókember) nekem a Csodadoktor ill. Csodadoki rémlik.

  34. Gondolom az Eredetes kapcsolat az, hogy a város elhajlik, mert ezt az Inception biztos levédte magának :)
    Sokak eléggé csőlátással vannak megáldva! Ahogy kijön egy trailer megy a folyamat rinya valamiért és ezek nem igazi véleménynyilvánítások, amikből lehetne vitatkozni normálisan, egyszerűen csak picsogások a nagy semmiért.
    Sokan nem fogják fel, hogy a trailer meg teaser nem a végleges minőséget mutatja meg, továbbá 2 percből ne vonjunk le nagy következtetéseket.
    Az egyik azért nyavajog mert egy fehér nő tanítja, a másik azért nyavajogna mert egy real shaolin mester tanítaná és az klisés lenne. Láttok pár másodperc jelenetet és rásütitek, hogy Matrix meg Inception :)

  35. Mondjuk tény és való, hogy ha már nem lehet a sablonosság miatt öreg, szakállas, shaolin mester…akkor egyébként miért nem ázsiai nő? Tilda Swintont imádom, de simán lehetne neki egy sokkal ütősebb szerepet találni az MCU-n belül, ami ráadásul nem is lenne ennyire vitatható. Kicsit sajnálom is, hogy ebben van…mert ha már geekes cucc, akkor őt régóta az új Borg királynőnek castingolom :D

  36. Soldierdsgn: aztán jönnek páran, akik azt hiszik eredetiek, mert a film helyett a többi kommentelőt elemzik az ezerszer látott unalmas módon.

  37. többnyire csak a véleményekre írok, nem pedig “csőlátás” meg hasonlókat dobok.

  38. “a BWAAAAAAH hangot nekünk kell odaképzelni, remélem csinál valaki mashupot a Time zenével.”

    ezen milyet röhögtem :DDD és tényleg

    én imádom Cumberizét, vártam is, h alkot majd vmit a szuperzseni hangjával. Amúgy nem vagyok Marvel fan, de érdekel, tényleg sok LSd-t tolhattak a készítők:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.