Spider-Man Homecoming jövőre!

Bejelentették, hogy a nem eredettörténet Pókember-film, a Homecoming 2017-ben jön. Akkor kiderül, hogy a Marvel-Sony közösködés és a Parkert alakító új színész mire képes közösen. Aki eddig burokban volt: Tom Holland veszi fel a gúnyát jövőre, na meg már idén is a Civil Warban.

A történet szerint Pókember keresi a helyét a világban, szóval hiába nem hal meg most Ben bácsi, azért tini-szerű útkeresés akad majd.

Cf5mO0kWwAE8dM1

54 hozzászólás a “Spider-Man Homecoming jövőre!” bejegyzéshez

  1. tini szerű útkeresés :)))) jó ég, mi lesz? csúfolják majd a suliban, meg kinyomja a pattanásait ?

  2. azért nem az, hanem gondolom a civil war után elgondolkozik a hős léten, meg a felelősségen (ami ugye a nagy erővel jár:))

  3. Én csípem Peter Parker középiskolai sztorijait, sőt, nagyon szerettem az Ultimate Spider-Man-t, ami elég hosszan szólt erről. De nem mehetünk amellett, hogy ez a logó komolytalan, és máris hallani olyan híreket, hogy benne lesz a filmben Vasember és/vagy Amerika Kapitány. Nem nézhetek már soha többé olyan szuperhősfilmet, ami csak simán standalone, pl. Pókember vs. Oki-doki vagy Ezékiel? :( Jó ez az univerzumépítés, de már minden csak átkötés egy következő átkötéshez.

  4. MasterTom: Nem csak a logó béna, hanem a cim is. A történet pedig lerágott csont. Csak a Pókember filmekben már harmadszor veszik elő a középiskolás éveit. Direkt a 15-17 éveseket akarják ezzel bevonzani a mozikba. Hátha jobban átérzik Pókember vivódásait.

  5. Spider-Man: Homecumming

    Brutálisan gagyi logó, mintha WordArt-tal lett volna kreálva… Ennél még egy alsós is jobbat csinálna szabadkézzel…

  6. Nekem is tetszik. 80-as évek füzeteit idézi.
    Meg muszáj hogy elüssön a sony-rókabőröktől

  7. Ez most tényleg a címe? Akkor miért nem Spiderman: Coming out. Bevallja hogy buzi, az most Úgyis trendi.

  8. Ahhoz képest, hogy gyerekkorom kedvence volt póki, piszkosul meguntam már a karaktert. Biztos jó lesz, lapozzunk.

  9. Teljesen rendben van a logo, szerintem is a 80as évek füzeteit idézi, főleg, hogy van is egy pár Pókemberem abból az időből:)
    A film már más téma milyen lesz de jobban bízom a Marvelben mint a Sonyban. Ha hozza egy átlag filmjük szintjét akkor már jobb lesz mint a legutóbbi katyvasz Electroval.

  10. Baromira hidegen hagy. Öreg vagyok én már ezekhez a tini sz@rságokhoz. Úgy látszik soha nem fogom látni pókembert beosonni a tetőablakon a lakásába.

  11. Teljes jó a logó! Aki nem tudná nem poénból lett ez a címe.
    Utalás a történetre amiről szól. Persze ezt megint csak az érti aki ismeri a képregényeket. Remélem a film is jó lesz!

  12. DarkEagle: Nem mondod hogy a cim a történetre utal? Ne nézz már ennyire hülyének minket! Attól még bután hangzik és a történet is uncsi már. Szerintem azért Homecoming, mert Pókember hazatért a Marvelhez. Igy trollkodik a Marvel a Sonyval.

  13. Ha a Civil War után játszódik, akkor arra kíváncsi leszek, miként oldják meg a CW előtti időszakot! Ide elég sűrűn kellenek a flashback képkockák! Valahogyan, valahonnan jönnie kell, kellett… ha már a CW előtt is ténykedett, de ugye senki nem ismeri mert blablabla másnál volt a jog… szóval ide rohadt jó forgatókönyv kell!!

  14. Nem tudom elképzelni ezt a gyereket Pókembernek, de a film biztos jó lesz. Mert Marvel. Mert Disney. Mert Kevin Feige. Nem tudnak hibázni. Még mindig rohadtul sajnálom, hogy elkaszálták az Amazing Spiderman-t, Garfield-ot pedig kukázták.

  15. Vagy a film végi after scene-ben feltűnik Pókember! Akkor mehetne csak igazán a találgatás! :D :D

  16. Predash: Nem kell ahhoz jósnak lenni, hogy eldöntsem érdekel-e harmadszorra is a gimis Peter Parker. Már most tudom, hogy nem.

  17. Rolee:
    Azért kukázták, mert hosszú távra terveznek a karakterrel, és ennek Holland tökéletesen megfelel.

  18. DarkEagle: megtennéd hogy le is írnád annak a sztorinak a címét amire gondolsz? ezek az “aki ismeri a képregényt az tudja…” tisztára olyan hatást kelt, mintha a magosból a tudás hegyéről mondanád nekünk tudatlanoknak, hogy te tudod ám. milyen történetre utal? mert nem valami eredeti lehet, mivel minden hősnek ugyanez a sztorija. egy szigeten, egy távol keleti szektában vagy önkéntes száműzetésben van aztán visszajön. ettől még szar a cím, és ráadásul honnan jön haza? a szerencsétlen még csak tini, szóval megmondanád honnan kéne hazajöjjön? szerintem még new yorkból sem tolta ki az orrát most

  19. Az első MCU-film, amit eleve kisképernyőn tervezek megnézni. Valami hihetetlenül irritál Pókember, olyan szinten utálom, hogy remélem a CW-ban jól megruházza valaki a Team AmCap-ból.

  20. EdBoyWW: annyi a baj vele, hogy ez nem az infinity után lesz, hanem jövőre, és maximum itt a Civil Warban kell történjen vele valami, ahonnan haza tud érkezni. ami megint ostoba ötlet, mert így már az első póki film is egy korábbi filmre kell visszautaljon (totál értelmetlenül). remélem nem ez lesz.

  21. Civil War spoilerek

    Szeretik a hangzatos comic eventes címeket adni filmeknek, aztán semmi se ugyanaz. Ugye Age of Ultron, Civil War, Infinity war (az is más lesz mint a comic event volt, csak a gauntlet szarul hangzott volna vagy mi).

    A Homecoming magyarul is megjelent, az első titkos Háború után játszódik, amikor hazatérnek a hősök a csatavilágról, és Peter az új ruhája képességeit tanulja, ami a szimbióta.

    Ellenben jelen viszonylatban Tuti hogy a marvelhez való hazatérés a Sonytól, trollkodásnak nem volt elég nagy, ha a sony ezt megengedte.
    Vagy a Civil Warban bezárják, mert Tony ellen megy majd, ahogy ez comicban is történt (csak ott nem zárták be, inkább menekülnie kellett, de még ez is simán benne lehet, hogy oldalt vált és tiniként menekülnie kell, és onnan hómkammol. Vagy csak egy amcsi középiskolás bál lesz a filmben.

  22. Ez a gyerek a világ legnagyobb vicce. Esküszöm teljesen kiborulok h ez lesz pókember

  23. “Nem mondod hogy a cim a történetre utal? Ne nézz már ennyire hülyének minket! Attól még bután hangzik és a történet is uncsi már. Szerintem azért Homecoming, mert Pókember hazatért a Marvelhez. Igy trollkodik a Marvel a Sonyval.”

    Bocs de semmi köze ahhoz hogy hazatér a Sonytól. :D
    tudod egyáltalán, mit takar a képregényben a Homecoming ARC? Ha nem akkor nézz utána és hallgass! Unalmas ez az állandó rinyálás képregényfilmeknél:

    “Jaj ezt már láttuk ezerszer” stb. Nem muszáj nézni. Hihetetlen hogy rohadt képnél is megy a rinya, hogy ez szar lesz. De egyelőre még azt se tudják miről szól majd a film. De MINDIG van valami ami miatt lehet fröcsögni. Szánalmas! NEm hogy örülnétek, hogy végre kapunk egy igazi Pókembert. Bármennyire is tetszett az Amazing Póki a 2. részt nagyon elbaszták.

    Ez meg egyértelműen a gyökerekhez akar visszanyúlni szóval húzz vissza 1984-be és panaszkodj az akkori íróknak! :D

  24. Azért remélem nem az lesz hogy harmadszor nézzük meg hogy jaj megharapott egy pók. Juj de fura…nahát…mászok a falon…csinálok pókruhát…jaj Benbácsi…nagy erő blablalbla.

    Csak ezt ne. Ne legyen már harmadszor is eredetsztori. A Batman filek esetében is nem igaz, már megint kellet nézni ahogy lelövik a szüleit.
    Biztos, a új Ban Affleck-es önálló Batman filmben is meg kell majd nézni, hogy lelövik szüleit…

    Nagyon remélem,a benbácsis meg nagy erő meg felelősség meg megharapott a pók baromságot kihagyják max. pár mondatig utalnak rá.

  25. Egyébként +++ mindenkinek, akit irritál a srác, mint Peter Parker. Elképesztően nem illik rá a karakter. Garfield remek volt a szerepben, Tobey sem volt vészes, és ez a srác is lehet jó a filmben, de így előzetesen totál csalódás. És még csak azt sem tudom mondani, hogy a másik 5 jelölt közül tetszett volna valaki a szerepre azok közül, akiket a Marvel meghallgatott. Azért remélem a legjobbakat.

  26. Minden színészre illik a tini Parker szerepe, aki 170-175 cm között van, barna a haja és amerikai.

  27. Ez a karakter soha nem nő fel? Már több mint tíz éve csak tini. Vagy a jó ég tudja mi óta. Felnőtt pókemberről nem lehet filmet csinálni? Már nem csak az állandó újrakezdést unom, hanem hogy állandóan a korai szakaszát mutatják be ahol még igencsak fiatal. Nem hiszem el hogy nem merik a felnőtt pókembert bemutatni. Biztos jó film lesz, és biztos sokat fog keresni is, én meg megvárom a következő Peter Parkert, aki remélem már felnőtt lesz. Bocs a rajongóktól.

  28. Dantes: “Ne legyen már harmadszor is eredetsztori.”

    Az megvan, hogy a nagy cím alatt félkövérrel ki van emelve, hogy “nem eredettörténet Pókember-film” ? :)

  29. Edrick
    Dantes
    Azért remélem lesznek flashback-ek, met kihagyhatatlanok a sztoriját nézve. Aki megbirta nézni 1000-redjére, ahogy lelövik Bruce szüleit a Batman eredetbe, azok kibírják Ben bácsit.

  30. Gyerekek ti nem olvastok híreket? A készítők már lenyilatkozták nem is egyszer, hogy ez a Pókember lehet hogy tini de Ben apó nem fog meghalni és nem eredet story lesz a film. :D

    Egyébként nem értem minek kell ide bele keverni a BvS filmet. Ott Batman nem eredet story-t kapott. A szüleit azért tették bele mert megkívánta a film. Ennyire nehéz hogy lehet egyesek felfogása nem tudom. Batmant MINDIG végig kísérte a szülei halála képregényekben, animációs cuccokban is folyamatosan említették ha csak egy képkocka erejéig is. Itt konkrétan megint 4-5 perc miatt sírtok.

    Ami Pókembert illeti nézzétek meg Tom Hollan Instagrammját milyen videókat tett fel, hogy készül a filmre. Az én tiszteletem már elnyerte a gyerek. És nem filmben bebizonyította, hogy tud játszani is. Marvelnél azért nem hülyék ülnek.

    De aki lusta keresni azoknak itt egy videó hogy szerintem miért választották őt!

    http://www.instagram.com/p/BCabs9msdrS

  31. gabe: bár szerintem is unalmas volt ismét a Wayne halál (bár a göngyök most pattogtak a legképregényesebben), a BvSben bőven volt céljuk az újra mutatásával, hiszen Marthaaaa. Hogy kinek mennyire esett jól, az más kérdés, de látszik a cél, ami miatt muszáj volt beletenni.

  32. DarkEagle
    Nem tudom, hogy a flashback melyik részét nem értetted. Ben bácsiról nincs szó, annyit mondtak Russoe-k, hogy lehet él, lehet nem. Mivel 100%, hogy nem és mivel Peter-nek akkor van egy nagy ugrása a felnőtté válásba, amikor elveszti a nagybátyját és mivel ugye a Nagy erő nagy felelősséggel jár, így kihagyhatatlan, bárhányszor is láttuk már. Nem Marveltől láttuk, ez lesz az igazi.

  33. human. Általánosságban írtam. Gratulálok hogy kötözködő hülye beképzelt fasz vagy, hogy szakad volna a fejed anyádba. Gondolom ezt most törlöd. Helyes, nagyon szeretem az ilyen beképzelt bunkó hülye seggfej faszokat. A jó kurva anyád.

  34. csak a tököm televan, hogy egy sort képtelenek elolvasni a bunkók, akik utána még meg is sértődnek, hogy figyelmetlenek voltak. baromira nem általánosságban írtad, hiszen már tudni, hogy a film nem eredettörténet lesz, de nem fogtad fel. menj olvass valmai olyat, ahol örülnek, hogy képtelen vagy két szót egymás mögött értelmezni.

  35. gabe: Most írtam, hogy a készítőktől olvastam a Civil War miatt kérdezték és ott mondták, hogy nem lesz semmi előzmény, eredet story stb és Ben bá is él. Pókember pedig már egy ideje aktív és Tony valami videó felvételek miatt találja meg. Mert hogy mindenki kíváncsi hogy ki is Pókember de csak ő jön rá egyedül. :D

  36. Tom Holland meg kibaszott jó lesz, én is követem az instáját és atyaúristen mit tud a srác, drukkolok neki

  37. tommy xdd nekem már a tököm tele van a sokadik Pókember ùjrázással!!! Pedig őt birom a legjobban a marvelből!!Garfield kurva jó volt!!!

  38. I just came for the comments… Komolyan gyerekek most anélkül miért kell itt sírdogálni, hogy akár a Civil Warban láttuk volna mit nyújt a srác? Egy esélyt legalább adjatok neki, főleg, hogy nem nagyon ment eddig mellé a Marvelnek a főbb karakterek castingja.
    Meg nem erősített források egyébként Keselyűt rebesgetik mint minor villain a filmben, a main villainről még nincs pletyka, de a nép Kravent akar amiatt az egyetlen sztori miatt ami az egekbe emelte a karaktert… én pl egy Mysterionak örülnék a legjobban ha már azt nyilatkozták a fejesek, hogy olyan ellenséget szeretnének akit még nem láttunk vásznon.

  39. tommy: Már az is haladás, hogy nem fekete/latin lett. Arról is voltak pletykák. Én Idris Elbát eltudtam volna képzelni, mint fekete tini Pókember. Ha a latin vonalat akarták volna erőltetni, akkor pedig Benicio Del Toro.

  40. Gondolom szeptemberben jön előzetes is comic connal.

    Egyetértek azzal, hogy ilyen korán még nem kellene temetni, de a semmi alapján előre dícsérni sem csak azért mert most a Marvel keze alatt van.

    Ha húznak egy harry pottert a sráccal, akkor meg előbb utóbb csak sikerül neki eljutni az egyetemre és fotóriporternek is elszegődhet a filmekben (megint), ellenfele meg bőven akad

  41. Kíváncsi vagyok, hogy Holland milyen póki lesz, remélem jó, bár én eddig mindet szerettem, talán Garfield volt a legjobb kinézetre.
    Nem kell félni Ben bácsitól meg a póktól, bár szerintem is pár flashback kocka elengedhetetlen, hogy mindenki értse majd a karakter miértjét és cselekedeteinek okait, stb. (max 5-10 perc)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.