Alden Ehrenreich lehet Han Solo

Persze csak pletyka, de Lawrence Kasdan és Jon Kasdan forgatókönyvéből készülő Han Solo – A Star Wars Story főszereplőjének keresése nem állt le. Jelenleg úgy néz ki, hogy Alden Ehrenreich a befutó, de ez még nem 100% persze. 2018-ban nézzük majd.

600full-alden-ehrenreich

16 hozzászólás a “Alden Ehrenreich lehet Han Solo” bejegyzéshez

  1. fiatal Han Solo… 29 lesz amikor a film kijön, Harrison Ford 35 volt mikor az Új Remény kijött, ettől azért nagyobb különbséget vártam

  2. tudom, hogy felszínes, de engem meg az ő majom feje irritál, a beautiful creatures-t is csak sokadszorra tudtam végignézni miatta, pedig a film tetszett :(

  3. engem egyre jobban nem érdekel a Han Solo film, nem sűrűn vagyok ilyen, de nekem tényleg Han Solo az Harrison Ford, szóval hagyják békén a karaktert, vagy tényleg legyen értelme ennek a filmnek, ne csak egy újabb bőr lehúzás legyen…

  4. F@szert nem lehet az egyertelmut választani…? Lehet nem egy színész zseni Ingruber, de nagyon faszan el tudja játszani Ford-ot ami eleg is. Raadasul nem teljesen mas a feje.
    Inkabb hagynak a karaktert…

  5. Viki: Csak most esett le, hogy ez a faszi játszott a Beautiful Creatures-ben. Úristen milyen szar film volt az. És milyen szar volt benne ő is.

  6. Solo-nak nem kellene külön film, a SW univerzumokban ő a tipikus mellék-főszereplő, akiről pont elég annyi, amennyit tudunk. Jobb lett volna, ha megmarad annak a kicsit titokzatos, öntörvényű valakinek, akinek megvannak a saját útjai. Belőle nem lehet olyan sztorit csinálni, ami a SW fő cselekményvonalához kötődne, hanem csak valamilyen Serenity-féle csempészes, gengszteres űrsztorit, amihez átlagon felüli forgatókönyv kellene.
    Még Boba Fett-ben is több a potenciál ebből a szempontból, ha esetleg adnak mellé egy Vader-t és némi jedi vadászatot (bár ez már merész elvárás). Mondjuk neki meg a halála sikerült túl idétlenre ahhoz, hogy ne nyomja rá a bélyegét az egész filmjére….

  7. @ Yo-Ker: Ez még canonnak számít? Disney elég sok minden eltörölt, gyanítom ezt is. Ettől függetlenül még gyárthatnak majd egy olyan filmet, amiben feltámad…

  8. A Disney csak a prequel trilógia – Clone Wars sorozat- Rebels sorozat – klasszikus trilógia történetét tartotta meg a kánonban, a Jedi visszatér után minden kuka lett.
    De ez mmindegy is, mert Fett-ről spinoff filmet akarnak, vagyis nyilván a Jedi visszatér előtt fog játszódni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.