Guardians-előzetes: az oroszok és a szuperhősök

Úgy tűnik, hogy az oroszok nem akarnak lemaradni, ők is csinálnak egy szuperhősös filmet. Kicsit olyan mutánsos dolognak néz ki, az önkéntesek DNS-ét módosítják, így lesznek szuperképességeik, amivel védeniük kell a hazát. Vannak benne cool jelenetek, na de a végső 5 másodperc olyan CGI, hogy még a többi orosz is azt mondja rá, hogy выглядит хуёво (szarnak néz ki?).

Pedig vannak benne érdekes ötletek, pl. ami ezen a concept arton látszik.

urso

A tovább mögött nézhető a trailer.

human
írta
2016. 04. 16. 03:38
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Guardians-előzetes: az oroszok és a szuperhősök” bejegyzéshez

  1. Ha mar oroszok, NYILVAN nem egy csoffadt lelkizos mosomaci lesz benne, hanem egy barnamedve gatlinggal.

  2. A magyar filmgyártás mikor próbálozik meg egy erősen CGI-os sci-fivel, esetleg valami fantasy-vel? Vagy az magyar léptékkel már túl drága dolog?
    Weta színvovanlú CGI-t nem tudna megfizetni egyetlen magyar filmstúdió sem?

  3. Egy ideje kerestem, h mi lesz az a film, ahol a kardos csávó kettévágja a kocsit (9gagen láttam gifet), örülök, h most megtaláltam.

    @Destrock: Én már belegondoltam, h milyen lenne egy magyar szuperhősfilm XD
    Sobri Jóska, Mátyás király, Turul, A Whiskys, stb…
    De szerintem a magyar filmgyártás sajnos még nem tart ilyen szinten, pedig tudnék ajánlani pár magyar sci-fi, fantasy regényt ami megérdemelné a megfilmesítést…

  4. Borzalmasan gagyi zs kategória. Amikor meg bejött a logó mintha a world of tanks reklámját látnm.

  5. Nekem tetszik, az elmúlt években láttal 1-2 orosz filmet, főleg hábosús drámát meg akciót, nem rosszabbak, mint hálivúd, sőt.

  6. Kezdetnek jó lesz. Nyilván ennek a sikere alapján határozzák meg majd, hogy érdemes-e több állami támogatást adni a nagyobb költségvetésű hazai produkciókra az elkövetkező 2 évben.

    Nem szörnyű, bár nyilván nem üti meg az A kategóriát, de azért körülbelül B / B+ szintet elér.

    Fel kell építenie az oroszoknak is egy export iparágat amit nehéz szankciókkal súlytani. A kultúra ilyen. Hadd próbálkozzanak, mostanában egyre jobb minőséget adnak ki a kezük közül, hátha lesz ez még jobb is.

  7. Igen, lehet, hogy a CGI nem AAA kategória, viszont játékiparban is látatlanban temették az oroszokat, hogy nem tudnak olyan színvonalat hozni, mint a legmodernebb FPS-ek (például), egészen addig, amíg meg nem jelent a Metro 2033…majd bealázta az egész iparágat. Ez valószínű nem lesz hasonló eset, viszont az biztos, hogy még ha gagyibban is fog kinézni kicsit, a történet és a szív-lélek munka kárpótol majd a hiányosságokért. Arról nem is beszélve, hogy nem ócska ez a CGI korántsem, csupán túl magas az ingerküszöbünk már. Simán nézhető lesz, főleg, hogy még biztos csiszolnak rajta…

  8. Venefius: Az utolsó medvés jelenetet láttad? Azt nem lehet még ócskának sem nevezni.

  9. @Venefius: A Metro 2033 mondjuk pont rossz példa, mert azt egy ukrán stúdió csinálta, és a játékipar teljesen külön műfaj, mint a filmek…

  10. Ez az a film less, amit nem a látvány miatt nézek meg :) DE megnézem mindenféleképpen.
    Szerintem nyugodtan tekinthetjünk úgy erre a filmre, mint egy tesztre….. majd a fogadtatást látva eldöntik, hogy nyomnak-e több kakaót a második részbe.
    Különben az oroszok ha jobbak akarnak lenni valamiben az amcsiknál, akkor bizony jobbak is lesznek – lásd. haditechnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.