Apocalypse után Dark Phoenix

Az az egyik pletyka, hogy Jean Grey már az X-Men Apocalypse alatt is kezdi érezni a benne növő sötétséget, és ezzel folytatnánk a franchiset. Ugye Sophie Turner elég fiatal, hogy sok évre számoljanak vele.

3077167-darkphoenixjpg-19c21d_1280w-1

18 hozzászólás a “Apocalypse után Dark Phoenix” bejegyzéshez

 1. De ezt hogy akarják…? Az X-Men Last Standben már sikeresen kizsigerelték a Phoenix Sagat :S Inkább nyúlhatnának valami másik történetszálhoz.

 2. cska pletyka, szerintem mernék tenni pénzt is arra, hogy a trailer alapján tippelték, inkább csak érdekességnek hozom le.

 3. Az Eljövendő múltban azt az idővonalat, azokat a sztorikat kitörölték, szóval mi már láttuk, de elvileg sosem történt meg a Sötét Főnix saga. Én támogatnám, hogy valami normálisabb sztoriban csinálják meg, mert a Last standben elég összecsapott lett, pedig az első két részben olyan szépen felépítették a dolgot.

 4. fuuuu ennek nagyon orulnek. De egy kerdesem marad: most akkor nem Jean a legerosebb mutans? mert azt mondtak hogy ö a legerösebb a Fönix miatt, de most hogy képbe jott Apocalypse, ö a legerösebb. valaki segitsen :D

 5. Simán előhozhatják, akár a főnix rendet is. Wolverine and the X-Men-be pont az volt, annak a története mellette körbefogja a Day of the future pastot, és még jobb is csak a felvezető csapat összerakós részeket kell túlélni az elején. X-Men Evolution foglalkozott Apokalipszissel, ott is a 4. évad. Elméletileg Apokalipszis az első mutáns, 1 isten volt vagy földönkívüli lény sok mutáns erejével rendelkezett, akinek a DNS-éből 1-1 láncon mutálódva jöttek létre a mutánsok sok külön képességgel. Jean 4-es erősségű mutáns lehet, míg a Phoenix 5+-os, mert ha elszabadul, akár az egész bolygót elpusztíthatja. A Prof és Magnetó még talán 5-ös erősségű mutánsok. Ha így nézzük akkor Apokalipszis 10-es, de ő tudja irányítani a képességét a céljai érdekében.

 6. Nyugodtan megcsinálhatják…de akkor ideje a világűr felé is terjeszkedni. Már amennyire emlékszem a Shi’ar birodalom fontos része volt annak a sztorinak.

 7. Ha az eredeti sztori alapján akarnák, akkor baromira kellene bővíteniük az univerzumot, csak persze kérdés, hogy azoknak a karaktereknek a jogai kinél vannak.

 8. Szerintem több, mint pletyka. Az Empire-ben mondták, Singer és a producerek is, hogy benne van a mixben.

 9. Pont Főnix őrülete miatt még mindig a 3. X-Men a kedvencem, szóval nem lesz gond, ha előveszik a sztorit megint. De olyan jól a karaktert senki nem fogja hozni soha ahogy Famke Janssen tette.

 10. Egy bajom van az X-men szériával, azon túl, hogy szeretem.
  Minden epizód végtelenül epic, na most aztán vége a világnak hangulatú. Ha minden epizód ilyen felütéssel megy, végül súlytalanná válik az egész. Néha kéne egy egy epizód kicsit mikro problémákkal, esetleg egy küldetés, vagy valami.

 11. sztem behozzák a Shiar biroldalmat (Foxnál van, de a Skrullok is), vagy legalább is nyitnak az univerzum felé, hisz földönkívüli technológia bejátszik a sztoriban elvileg

 12. Bástya: A The Wolverine és Deadpool szerintem épp olyan volt, mint irtad. Azok a filmek is az X-MEN univerzum részei és egyikben sem akarták megmenteni a világot.

 13. Denis

  Fönix maga 1 kozmikus lény amely tudomásom szerint megszállta Jean Grey-t…Bolygókat képes elpusztitani, még Galactusnál és Celestialoknál (1 történet szerint ők alkották a mutánsokat) is erősebb lény…a képregények szerint…Ennélfogva sokkal erősebb mint Apocalypse…Apocalypse az egyik legösibb és legerősebb mutáns, de nem A legerősebb.

 14. Hát persze, hogy kezdi érezni. Mit gondoltok eleve hogyan fogják legyőzni Apokalipszist? Hát fűűnix!!

 15. Nekem tetszik, hogy klasszikus történeteket próbálnak feldolgozni. Apocalypse, Days of Future Past, Dark Phoenix. A második rész pedig a God Loves Man Kills történeten alapult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.