A szereplők így emlékeznek vissza a Commandora

Senki sem vette komolyan a filmet, ezzel a mentalitással álltak neki, és klasszikust alkottak. Hol az új Commando? Itt agykikapcsolást akartak készíteni, sikerült, most a Transformerst védik az emberek a szlogennel… Amúgy pedig van pár hatalmas baromság ebben az “ígykészült”-ben. Na meg mindannyian tudjuk, hogy ki nézte meg Arnold fegyverét a forgatás közben.

“Azért van az arcomon álcázó festés, mert túl jóképű vagyok.”

Inda backup:

human
írta
2016. 04. 18. 01:46
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “A szereplők így emlékeznek vissza a Commandora” bejegyzéshez

 1. az, hogy tudnak valamin viccelődni meg jókedvvel készítették és röhögve, az nem azt jelenti, hogy nem veszik komolyan, sőt épp ellenkezőleg.. azt nem veszik komolyan, amin spórolnak és nem dolgozzák ki rendesen, leszarják a látványt, vagy, hogy mennyire lesz az adott film szórakoztató.. a kommandó tele volt profi akciójelenetekkel, robbanásokkal, fegyverekkel, vicces dumákkal, a benne dolgozó ” színészek ” meg kurva sokat dolgoztak azon, hogy úgy nézzenek ki ahogy.. szóval ennyit arról, hogy nem vették komolyan… csak egyszerűen még tudták mi a humor meg a jókedv, nem valami depressziós fostalicska drámát akartak készíteni, csak egy szórakoztató, vagány akciófilmet.. sőt még pizsamás elmebetegek sem kellettek a filmbe.. szégyen, mennyire visszafejlődött az emberek gondolkodása azóta és mennyire elhülyült mindenki

 2. Pont szombaton néztem meg újra a régi szinkronos változatot. Oltárit szakadtam a poénokon. Még mindig időtálló alkotás a szememben. TF? Az nem agykikapcsolós, hanem agyleszívós film. Se nem poénos, se nem normális akciófilm.
  Az a baj, hogy az újkori akciófilmek kimerülnek a kamerarángatásban, CGI-ben, meg hogy próbálják magukat komolyan venni, miközben nevetségesek és nem tudják eldönteni, hogy vígjáték vagy akció filmek legyenek. A vegyes nem nagyon megy nekik. Pár kivétel: pl 2 Guns, J.Wick, stb.
  A régiek valahogy még mai szemmel is szórakoztatóbbak.

  Amúgy tök fun a fenti 2 videó.

 3. kakapitány: Vannak azért még most is ilyen filmek, csak sajnos kevés. Számomra a John Wick volt egy szórakoztató és profin megcsinált akciófilm.

 4. >Na meg mindannyian tudjuk, hogy ki nézte meg Arnold fegyverét a forgatás közben.

  én nem…ki?

 5. És nekem csak most esett le, hogy Arnold lányát az ifjú Alyssa Milano alakította.

 6. Egyszeruen tobb film keszul, igy nagyobb a szoras. Commando volt az elso alamondasos VHS kazetta a videomagnonkhoz. Akarhanyszor adta a TV ujraneztem. Annak a korosztalynak aki egyidos a filmmel nyilvan mast mond a film.

 7. Jó régen láttam, nem is emlékeztem erre a kiugrik a gépből, majd seggessel érkezik a nádasba :D :D :D

 8. kakapitány: igen, de nézd meg Bay mit gondol a Transformereiről, és nézd meg itt hogy nyilatkoznak. Ég és föld.

 9. zsocso : john wick tisztességes volt, az akciót tekintve, sztori az már közhelyesebb, megint az oroszok, de mondjuk ezt pont leszartam, mert tényleg jó akciófilm… viszont keeanu rerves meg a régi kigyúrt színészek megint két különböző kategória.. régen azért aki szerepelt ilyen filmben az vagy tudott valami harcművészetet, vagy tényleg szarrá volt gyúrva…de lehet elfogult vagyok, mindegy, leszarom, csak hiányoznak a boldogabb idők

 10. human : egyszerűen az az érzésem, hogy a rendezők nem is próbálnak kiemelkedőt alkotni, a nézőket meg rohadtul nem is érdekli ez

 11. Annyi történt, hogy élvezettel csinálták. Lehetett ez profi/félprofi vagy amatőr szinten. Most hogy kezdenek neki egy akciófilmnek? (már ha adnak rá pénzt), már azelőtt hozza vissza az árát, mielőtt még leforgott volna egy képkocka, minden robbanjon, legyen benne egy nagy név, aki elviszi a hátán (az se baj, ha alkalmatlan a szerepre). Legyen benne jó nő, plusz legyen szanaszét vágva dubstep zörejre, mert az a menő. Nincs több kérdésem.

 12. Egyszer egy céges angol tanfolyamon fordult elő (én tartottam), hogy a szöveghallgatást nem hallgattam meg előre, csak átfutottam a repülős szitut, aztán egyszer csak ez szólt:

  – Van valami kézipoggyásza, uram?
  – Csak ez!

  Hát ordenáré módon elkezdtem röhögni, a tanulók meg értetlenül néztek rám. A baj az volt, hogy nem látták a Kommandót, így el kellett magyaráznom a humor tárgyát.

 13. KaKapitány: Keeanu amúgy Kung fu, és Jiu Jiutsu mester, másrészt brutál jól bánik a fegyverrel, részt vett pár komoly képzésen. Youtube on van fent videó is róla, szóval mondjuk ő pont egy elég képzett figura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.