A Warcraft legújabb előzetese

Elektronikus zenére csattognak a kardok és sülnek el a varázslatok. Az emberek és az orkok össze kell fogjanak, mert közeledik a háború. Itt az új trailer, a véglegeshez közeli kinézettel. Ilyen lesz a film, a tovább mögött bevizsgálható.

12993505_637372056428423_8918880108737435873_n

48 hozzászólás a “A Warcraft legújabb előzetese” bejegyzéshez

 1. Ragnar túl sok “gyógyszert” szedett és ilyeneket haluzik…. nem csodálom, h nem teljesen önmaga mostanában.

 2. Ez sokkal jobban néz ki, mint az eddigiek, végre valami történet és kalandszerűség is van, meg spellek! Bár még mindig lehetne jobb, kíváncsi leszek mit ér el a moziban.

 3. Ehhez a filmhez egyáltalán nem talál The Prodigy, de azon kívül szerintem teljesen jól néz ki. Eddig engem is ez fogott meg a leginkább.

 4. Mint Warcraft-ultra, pislogás nélkül néztem és szarok mindenkire, mert imádni fogom. Csak azért írtam le, hogy reprezentatív legyen a minta.

 5. hmm, én meg pont Prodigy hallgatós korszakomba raideltem agyon magam, és így pont illik hozzá a zene :D

 6. Én nem vagyok WOW-s semennyire, kíváncsi vagyok mi lesz ebből, de mindenképp csak otthon nézem.

 7. evil9: részemről a főszereplő se szól ellene, Vikings-es csóka lesz benne, akivel semmi gond (legalább is a sorozatban nyújtott alakítása alapján simán kijelenthető).

 8. Oltári jó, nagyon adja minden eddigi előzetes a WarCraft rts hangulatát. Ott fogok csápolni és vigyorogni a premier hétvégéjén a moziban.

 9. remélem lesz benne pár “ready to serve” meg “you’re the boss”. :D felirattal kellene nézni!

 10. Hmmm…nem nagyon kapott el, de eleve nem is tudok semmit a WoWról azon kívül, amit a South Parkban láttam. Duncan Jones mehetett volna inkább Star Trekezni :)
  Az orkok tetszenek, az emberek annyira nem, Travis “Ragnar” Fimmel is olyan meh volt nekem ebben…

 11. Ha ez nem bukik egy ordas nagyon a pénztárnál én bizony isten nem megyek többet még mozi közelébe se…

 12. Akkor baratom te nem mesz moziba tobbet az tuti, nem vagyok az a moziba jaros tipus de ezt a baszo filmet tuti ott nezem.
  Ja es ne feledjetek WAR IS COMING :)

 13. A zene fos és főleg emiatt maga a trailer is. A játékban mintha nem ilyen zenék lettek volna.

 14. ez most kevésbé tetszett mint a többi trailer, de még mindiga megnézése mellett vagyok. az a szöveg meg: “War is coming”. Úristen minden fantasy filmnél ezt közölni kell, mert a síkhülye néző nem érti hogy jön a háború, vagy annyira epiknek hiszik még mindig ezt? :D Ragnar meg kicsit kilóg, tévés hangulat veszi körbe, ami nem jó egy mozinál

 15. “tévés hangulat veszi körbe” – jesz, megvolt a nap poénja. :D
  fogalmam sincs, ki az a fazon, számomra ismeretlen hangulat veszi körbe. azt nem tudom, hogy ez jó-e!

 16. Én meg pont azt érzem, hogy végre egy stílusos fantasyt kapunk, ami a maga útját járja. Nem gondolnám, hogy egy “új Hobbit” lesz. A Blizzard is részt vesz benne, szal remélem nem szarják el… Egyébként csak a Warcraft 1-2-vel játszottam anno, a WoW-ba nem mertem belekezdeni, mert lehet elvette volna az életemet. :)

 17. Én meg pont azt érzem, hogy végre egy stílusos fantasyt kapunk, ami a maga útját járja. Nem gondolnám, hogy egy “új Hobbit” lesz. A Blizzard is részt vesz benne, szal remélem nem szarják el… Egyébként csak a Warcraft 1-2-vel játszottam anno, a WoW-ba nem mertem belekezdeni, mert lehet elvette volna az életemet. :)

 18. Nem.
  A fantasy műfaj nagyon nehéz, mert a rajongóknak általában túl nagy elvárásaik vannak, az átlag néző meg nem vágja le a filmből, hogy mi a szitu….Itt sem sikerült berántani engem. Tipikus elbaltázott fantasy.

 19. Csak nevetni tudok azokon akik szerint nem lesz jó. Bár vannak egyesek akiknek semmi se jó. Pl azok akik a látványt ócsárolják: Hányszor volt már az, hogy hú de szép meg milyen látványos, azt a történet egy rakás ürülék volt?! A Warcraft esetében szinte garantálható a jó történet, a látvány meg tényleg nem élethű, de nagyon hangulatos.
  Meg azokon is jót derülök akik ezt otthon akarják megnézni.. Pont az ilyen filmek miatt érdemes elmenni a moziba. Ha a Transformers rettenetre be bírtál ülni, ezt is ki fogod bírni :D

 20. Durva hogy ennek a faszinak (Travis Fimmel) hány arca van.
  Anduin Lothar és Ragnar mintha két teljesen különböző színész lenne :)
  Egyáltalán nincs tv-s feelingem :)

  Az avengers 1 vetítése után mindenki a hulkról áradozott mennyire élethű lett a CGI.
  Hát ebben a filmben is minimum azt a minőséget, ha nem egy jobbat megkapunk.

  Nekem a trailerből az jött le, hogy egyformán igyekszik a rajongók, és akik nem ismerik azok kedvére is tenni.

  A wow nekem rohadtul nem jött be, de legalább 10 év warcraft 3 – the frozen throne online game van a hátam mögött :)
  Baromi várós a film :)

 21. “A Warcraft esetében szinte garantálható a jó történet” ezt nem adja át a trailer, ezért nem lelkesednek sokan. értéstek meg, a film nem csak a játék rajongóinak készült, így szerintem kicsit furcsák a trailerek, mert tényleg hiányzik belőlük valami, ami miatt az átlag nézők beindulhatnának.

 22. Mert milyen egy élethű Hulk vagy egy élethű ork??? Csak mert én még nem láttam élőben egyiket se!

 23. Malachi – ha gőzöd sincs miről beszélek és ezt el is ismered akkor nem értem min röhögsz, talán kínodban

 24. ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM :D
  Június 10….basszus fel kell készülnöm a raidre :D részemről le….om a “szar” CGI-t meg a “rossz” színészeket :D premierenelsősorbancsápolós lesz részemről ez a film :D Ennél sokkal de sokkal szarabb filmért is adtam már ki lóvét. Remélem lesz elég jegy rá és nem a sok “antifan” miatt – akik mégiscsak beülnek rá – nem fogok tudni rá jegyet váltani :DD

 25. A vér WoW-osok úgyis elmennek rá, így nem lesz bukta. De különben szarnak néz ki, sry az érzékenyektől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.