Az első képek A hét mesterlövész remakeből

Egy elnyomott város felfogad hét fejvadászt, hogy védje meg őket. A szereplők és a rendezői székben ülő Antoine Fuqua (Training Day, The Equalizer) miatt talán várós a japán Hét szamuráj legújabb remakeje. Akkor lássuk a képeket.

635966179619706316-df-08838

635965906847230858-df-15529

635966204173483711-df-06476

635965909808597841-df-19055-r

23 hozzászólás a “Az első képek A hét mesterlövész remakeből” bejegyzéshez

  1. Hát Denzel vinni fogja a filmet az tuti,de azért majd jönnek az okosok,hogy mit keress benne egy néger?

  2. @Roberto: Neeem. Itt az lesz a baj, hogy az “eredetit” hogy merészelik remakelni…..

  3. LasDen: értem a logikád, de pl a Thing is remake, mégis egy újabb remake felesleges lenne, ahogy azt láthattuk a “prequellel”. Mondjuk ez remek szereplőgárda és jó rendező, szóval absz nem írtam le, és direkt van szamuráj a posztban.

  4. Nahát, erről valahogy lemaradtam hogy készítik. De valamiért még sem vagyok annyira meghökkenve rajta mint mikor megláttam az első szellemirtók anyagot :D Mennyire tudja befolyásolni azért az embert, hogy kik is készítik az adott filmet :D

  5. Hmm talán Chris Pratt megmutatja egy más oldalát is, mint színész, vagy megy tovább a skatulya szerint?
    Amúgy rendező és Denzel+Handsome Hawke miatt egyszer tuti nézős

  6. A régi se volt annyira jó, az is csak remakelte a Kuroszava féle hét szamurájt, és messze nem érte el annak a színvonalát. Ez meg a remake remakjeként nem hoz lázba, pláne hogy a képek alapján nem újraértelmez, csak újraforgat.

  7. totoro: Képek alapján megtudod mondani, hogy nem értelmezik újra a filmet? Nagyon jó vagy. Tanits mester!

  8. Nem néz ki rosszul. Ez a fajta remake, mármint hogy egy 60-as évek beli westernt gondolnak újra nem annyira vészes. Ellentmondva önmagamnak istenkáromlás lenne feldolgozni viszont a Sergio Leone filmeket. Azokhoz nem nyúlúnk!!!!

  9. Chris Prattel semmi bajom, nagyon jó színészeket hoztak össze, a suicide squad után ezt várom jobban. Denzel pedig alap.

  10. Pedig, ha valamelyik western oltári nagy siker lesz, és az a műfaj is témává válik, mérget vehetsz rá, hogy a Leone filmekhez is hozzányúlnak. De valahogy a westernek sosem érnek el ilyen nagy sikert, szóval szerintem annyira nem kell ettől tartani.

    Kíváncsi vagyok rá, bár a régi szereplőgárda szimpatikusabb volt.

    Szerintem amúgy szórakoztató volt anno a sci-fis újragondolása is a történetnek, annak ellenére, hogy az már erősen b-feelinget árasztott, vagy épp ezért.

  11. A képekből következtetve Denzel lesz Yul Beynner és Prett meg Steve McQeen… Nem rosz felállás, váról a film.

    Roberto. Nem sok alapja lenne azoknak akik megkérdőjeleznék mit keres egy néger egy westernben. Rengeteg fekete pisztolyhős volt a vadnyugaton. Pl Bass Reeves aki a legeredményesebb sheriff volt a nyugaton, és akiről a Lone Ranger karakterét is mintázták.

  12. Az a köcsög haj mint ha kissé kilógna a western cuccosból, nem? Értem én, hogy trendi meg minden mostanában, de akkor is köcsög haj.

  13. Artox: Az indián hajára gondolsz? Mert annak a frizurának több köze van az indiánokhoz, mint a mostani buzikhoz.

  14. @zsozso A jelek szerint akkor erősen tudatlan vagyok, ha az akkori korhoz van valami köze a viseletnek, akkor egy rossz szavam nincs, viszont a “mostani buzik” miatt ugrott be egyből, hogy mi a gondom vele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.