6 hozzászólás a “Egy tényleg érdekes X-Men Apocalypse reklám?” bejegyzéshez

  1. Az a bajom, hogy ez a karakter is el fog sikkadni a sokszereplős modellnek hála. Megérdemelt volna egy külön, önálló felvezető filmet. Akár azt is eltudnám képzelni, hogy abban nem szerepelne az X-men, esetleg tényleg csak 1-1 cameo erejéig. 130 percben összeszedhetné a lovasait (így az ő karakterüket is lehetne mélyíteni), flashbackegben pedig hosszasan bemutatnák az ókorban történteket. Oscar Isaac kezd akkora név lenni, hogy elbírna egy ilyen filmet, Michael Fassbender meg (az egyik lovas ugye) ott lenne bejáratott névnek. Aztán egy Part 2-ben össze lehetne engedni az X-ment a lovasokkal. Sokkal tartalmasabb lenne, jobban megismerhetnénk a karaktereket, lehetne árnyalni, finomítani a képet stb.

    Ebben a filmben majd hogy sok-sok jelenet lesz az X-men tagjairól (kiemelt figyelemmel Xavierre és Mystique-re), a lovasok közül hármat alig fognak bemutatni, En Sabah Nur pedig súlytalan lesz, akár Ultron az Avengers 2-ben. Sajnálatos. :(

  2. Ez az áldoku egyébként jó lett.

    Egy szerkesztőgomb pedig jó lenne, mert az előző kommentemben össze-vissza pötyögtem XD

  3. bëiz: miért ne lehetne egy filmben? nekem pont ezekből a 3-4 év alatt elmesélünk 2 filmben egy történetet baromságokból van elegem, legyenek már a filmek magukban jók, ne vezessenek fel semmit.

  4. Ez is egy álláspont, amit te mondasz. Én csak azt gondolom, hogy Apocalyps története megérne egy külön filmet, mert önmagában is érdekes.

    Kicsit furcsa, hogy ennyire ellenzed a 2-3 részes etapokat épp egy képregényfilmnél. Másról sem szól a képregénykultúra, mint arról, hogyan lehet művészien elnyújtani az eseményeket 12-24 lapszámban. A Marvel/Disney is filmről filmre épít-épít és összeköt és épít tovább.

    Plusz önmagukban is lehetnének jó filmek. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy folytatásos történet részei ne működhetnének külön-külön is.

    A film után persze okosabbak leszünk. Ne legyen igazam, de a trailerek és az eddigi X-men filmek alapján ennek a főgonosznak sem lesz semmi súlya. Egyszerűen nem lesz idő kibontani, mert a készítők majd érdekesebbnek tartanak valami huszadrangú románcot boncolgatni valamelyik X-men között, mint hogy En Sabah Nurt normálisan megalapozzák. Afelől meg kétségem sincs, hogy a lovasai 80%-át biodíszletként fogják felhasználni ahelyett, hogy őket is alaposan megismernénk. De semmi baj, ott lesz Mystique akit lehet mutogatni. Úgysem láttuk még eleget.

  5. igazából nincs mit szerintem megalapozni ezen a karakteren. nagy gonosz mutáns aki annyira evolúciópárti hogy szerinte a gyengének halnia kell, az erősebb meg uralkodjon. egy hiper-radikális magnetó félisteni erővel. az hogy most egy részen át végig azt mutassák, hogy jut el erre a szintre felesleges, főleg hogy a lovasokat akkor cseréli amikor akarja, így az összegyűjtésük nem valami érdekes. sosem értettem mit szeretnek ebben a karakterben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.