Halál izgalmas Civil War anyagok

Jött egy rakat karakterposzter, meg egymás szemébe mélyen nézős poszter, meg két tv-spot. Persz első hétvégén nézős, de ezek a képek whatever. A tovább mögött azért nézhető, hátha valakit érdekel a reklámkampány végső rúgásainak egyike.

captain_america_civil_war_ver25_xlg

captain_america_civil_war_ver19_xlgcaptain_america_civil_war_ver26_xlgcaptain_america_civil_war_ver27_xlgcaptain_america_civil_war_ver28_xlgcaptain_america_civil_war_ver29_xlgcaptain_america_civil_war_ver30_xlgcaptain_america_civil_war_ver20_xlgtumblr_o5s5u6boho1sdxw5qo1_1280-1captain_america_civil_war_ver22_xlgcaptain_america_civil_war_ver23_xlgcaptain_america_civil_war_ver24_xlg

Sőt, még valami Audi reklám is van.

10 hozzászólás a “Halál izgalmas Civil War anyagok” bejegyzéshez

  1. A Harry Potter utolsó részének volt tök ugyanilyen posztere, csak oda Voldi meg Harry közé benyomtak egy varázspálcát is. :) Akkor, 5-6 évvel ezelőtt nagyon királynak hatott és remegve vártam a filmet. Most viszont, 2016-ban egy ilyen poszter már ciki. Főleg, hogy még varázspálca sincs rajta. :)))))

  2. Ha a posztereken lévő személyek a filmben konkrétan egymás ellenségei, akkor ezek szerint a Hangyaember nyírja ki War Machine-t?

  3. Annyiszor újraszínezték már ezt az összenéző beállítást, hogy valaki össze photoshoppolhatná már a “now kiss” mémmel…

  4. Még mindig nem tudom feldolgozni, hogy hogy képesek lenyomni a vasembereket egy hangyával meg az átlagnál picit erősebb Kapitánnyal. Skarlát boszin kívül szinte mindenki nopower.

  5. hulk is ahhoz képest hogy overpower, valahogy mindig lesikerül legyőzni. legutoljára pl képregényben egy kezdő gyerek hős ütötte ki, szóval szuperhős harcnál nem a logika az úr, hanem a sztori írója, aki eldönti ki marad talpon

  6. Azert Black Panther eleg rajul nez ki, nagyon kivancsi leszek ra. Az egesz Marvel univerzumban,leginkabb, az Illuminati temat varom. Ha minden jol alakul, akkor a Dr. Strange film kezdetevel, szepen-lassan elokerulnek majd Ok is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.