J.A. Bayona rendezi a Jurassic World 2-t

Trevorov a twitteren köszöntötte az új rendezőt: “Proud to collaborate with one of my favorite filmmakers on the next Jurassic adventure. JA Bayona, it’s all yours.” Azért írja, hogy együttműködnek, mert a forgatókönyvön ő is dolgozik, bár a Star Wars 9 miatt nem ér rá a rendező székbe pattanásra. Na meg a Jurassic Worldöt elnézvenem is annyira akar oda visszatérni szerintem. Ellenben Chris Pratt és a tűsarkús az adott.

The-Impossible-Juan-Antonio-Bayona

A lényeg, hogy ismét egy nem annyira blockbusteres kapta a stafétát, hiszen A Monster Calls, The Impossible és a El orfanato szárad eddig a lelkén a rendezőnek.

7 hozzászólás a “J.A. Bayona rendezi a Jurassic World 2-t” bejegyzéshez

  1. Hogy ki? Komolyan mondom, miért nem vesznek elő egykori nagy mestereket? Simán jobb a stílusok és jobban is értenek a filmekhez, mint ezek a Trevorov és Boyona (vagy Josh Trank) típusú “sihederek”.
    Egy John McTiernan azért mennyivel jobban hangzana. Ennél még a harmadik film rendezője is sokkal jobb volt.

  2. Az a John McTiernan aki 13 éve nem dolgozott? Hát ezért nem veszik elő. Bayona szerintem amúgy jobb rendező, mint Trevorov.

  3. Human
    Mctiernan amiatt nem dolgozik hogy a törvénnyel meggyult a baja,nem pedig azért mert nem tud rendezni.
    Stilusosabb és jobb filmjei vannak mint a fenti úriembereknek összesen.

    Amúgy nem egy konkrét javaslat volt, csak hogy nem értem miért kell ilyen rendezőkre bízni kétszázmillió dolláros projekteket.

    A régi nagy öregek közül bármelyiknek sokkal több van a kisujjaban mint ezeknek a rendezőknek.

  4. Bayona egyáltalán nem rossz rendező, simán upgrade Trevorrowhoz képest. Így azért egy fokkal jobban várom a folytatást, bármennyire is pocsék volt a Jurassic World.

  5. Egy nagyágyú rendező ritkán vállal blockbustert, ugyanis ekkora költségvetésnél a stúdió és producerek szava szent és mindig olyan direktorra van szükség aki irányítható, mert ugye a “nagyok” nem fekszenek le a stúdióknak, ők általában szabad kezet kapnak mindenben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.