14 hozzászólás a “Jönnek az A-wingek” bejegyzéshez

  1. De jó úgy látszik ki hagyják a kreativitást ebből a filmből is. Miért is kéne valami újféle gép, hiszen csak 30 évvel vagyunk a 6. rész után.

  2. Kylo – neked meg mi bajod a kreativitással? Hiszen a “Te hajód” már eleve más formát hozott.. nem is beszélve az otromba stormtrooper szállítókról. Ja? Na meg a több szintes pizzaszelet, rögtön az elején. Szóval? Sztem az A-Wing tök menő! :)

  3. Én örülök, hogy többnyire a régi hajókat porolják le és használják fel. Inkább használják a régi designt minthogy újabb förtelmes, nevetséges és kreativitást nyomokban sem tartalmazó ötletekkel álljanak elő.
    Bármennyire is gyűlölöm az előzmény filmeket, ott még volt kreativitás. Mára ez már teljesen elveszett.

  4. Leia megöleli Chewie-t mikor először találkoznak a 7-ben, szóval igen, valaki megölelte :D

  5. Mióta Vader a “Nooooooook” kiáltásos őrjöngéssel jelentős kárt tett a feltörekvő Birodalom vagyonában, azóta csak a hetvenes-nyolcvanas évek beli, billenőkapcsolós technológiára futja a Birodalomnak is. A lázadók pedig eleve kénytelenek a régi felszerelést leporolni.

  6. Skywalker Lajosnak igaza volt, a kutyám-majom megtámadta szegény járókelő Vilmost.
    De megjött Luke bácsi, fejére borított egy fekete műanyag papírkosarat.

  7. Vilmos és Harry voltak látogatóban Pinewoods-ban. A mázlisták! Ezen annyira beepéztem amikor olvastam, hogy még aznap éjjel azt álmodtam, hogy királynővé koronáztak. Sajnos a ceremónia miatt lekéstem a Civil War premierjéről és utána hozzá kellett mennem Kylo Ren-hez valamiért….

    Elképesztő mire képes az ember agya éjjel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.