The Magnificent Seven-előzetes: dörögnek a pisztolyok

Be is futott a Antoine Fuqua (Training Day) rendezésében készült Hét szamuráj remake előzetese. Láthatjuk, hogy Denzel összeszedi a csapatot, Pratt hülyéskedik, aztán annyi puskagolyót ellőnek egy város védelmében, hogy az azokat eladó boltos Hawaiira ment az asszonykájával belőle.

sevenmester

Két változatban is megnézhető a trailer a tovább mögött.

34 hozzászólás a “The Magnificent Seven-előzetes: dörögnek a pisztolyok” bejegyzéshez

 1. gmilan: Hát mivel a Hét mesterlövész a Hét szamuráj remake-je volt, technikailag passzol a szöveg… :D

 2. Nebojsa: ha a régi változatokat láttad akkor (és a rendező sem szakít a hagyományokkal) akkor bizony csappanhat a létszámuk

 3. Csiki: Ha a Hét szamurájt remakelnék, akkor szamurájok lennének benne. Szóval szerintem nem passzol a szöveg. Ez a Hét mesterlövész remake.

 4. akkor a régi hét mesterlövész nem is remake, hiszen nem szamurájok vannak benne… logikus!!

 5. bár nem láttam az eredetit de remélem nem ilyen vígjáték-kaland filmre veszik a figurát

 6. We need more western! Ez nekem eddig bejövős, bár Pratt megint ugyanazt a karaktert hozza ha jól látom.

 7. Mondjuk nem hiszem, hogy túl sokat kell hozzáírni, kész van a sztori már vagy 60 éve. :) Az egyik kedvenc western filmem és nem hiányzott egy remake belőle, de a trailer valahogy mégis bejön. Ha még valahogy belecsempészték volna Bernstein klasszikus témáját, egy rossz szavam se lenne. :)

 8. Ez meg mindig a Het mesterlovesz remake. Kar eroltetni ezt a szamurajos dolgot. Gyerekkoromban lattam mindket filmet es igazi klasszikusok szamomra. Remelem ripacs pratt nem rontja el a hangulatot az olcso poenokkal.

 9. ilyen színészekkel akár még egy jó westernt is forgathattak volna, nem ezt az izét.

 10. A filmgyártás szégyene az egész. Legalább más címet nyomtak volna erre a rakás sz..ra!

 11. tomsavini: Én például nem láttam a régit és nem is érdekel. Ezt viszont megfogom nézni a Washington-Hawke-Fuqua trió miatt. Szóval jó, hogy lesz.

  human: Az lehet, hogy a régi film a Hét szamurájt dolgozta fel, de ennek az újnak ahhoz már semmi köze. Ez új film a Hét mesterlövészt remakeli…logikus!

 12. EvJ: Azt ugye vagod, hogy a ripacs Pratt akkor fog olcso poenokat nyomni, ha azok benne vannak a forgatokonyvben illetve ha a rendezo erre utasitja?

  Lasd meg Sir Ian tanitasat a szibeszetrol: – Honnan tudom, mit kell mondanom? Benne vana forgatokonyvben. Honnan tudom, mit csinaljak? Megmondja a rendezo.

 13. A trailer jó iparos munka, viszont a film gyanúsan szarnak tűnik. Aztán lehet kellemesen csalódom majd…

 14. purple rain: Utolsó munkája még a forgatókönyv elolvasása után csinálta meg a zenét.

 15. Nem tetszik. Nem tudom hogy fogalmazzam meg mi a bajom vele, egyszerűen semmi western hangulata nincs az előzetesnek, valahogy túl… tiszta.

 16. Az eredeti 7 mesterlövészben is úgy volt, hogy volt egy néger, egy kínai, egy indián, egy kövér, egy szép, egy gaz, egy öreg?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.