Emilia Clarke azt mondta Nem

A színésznő arról kérdezték, hogy alakítja-e még Sarah Connort, a rövid válasza pedig egy sima nem volt. Aztán hozzátette, hogy sok más szerepben azért láthatjuk majd, csak hát ezek szerint nem a Terminátor filmben.

terminator-genisys-emilia-clarke-sarah-connor-620x370

Ez azért hír, mert még mostanában is láttam, hogy vannak akik még reménykednek a Terminator Genisys folytatásában…

14 hozzászólás a “Emilia Clarke azt mondta Nem” bejegyzéshez

  1. Terminator fan vagyok. Ez számomra egy igazán jó hír. Remélem ez tényleg azt jelenti hogy a Genesys-t nem fogják folytatni. Nekem amúgy sem létezik ez a rész. Schwarzeneggert sajnálom, de a többi kuka úgy ahogy van. Rendezőstől, történeten át , színészekig minden kuka.

    És nagyon remélem hogy ezzel vissza is kerülnek Cameronhoz a jogok. Igaz ő el lesz mostanában foglalva az Avatarral, de én remélem hogy az után ezt is kézbe veszi.

  2. Dody teljes mértékben egyetértek! Még annyit tennék hozzá, hogy nem is csoda hogy a válasz NEM volt! Tuti mikor egybe visszanézte a filmet látta magán mekkora hulladék Connor volt a maga 157cm-el! Egy percig sem tudta elhitetni velem azt az erős nőt amit Linda Hamilton játszott!

  3. HAHA ja, amikor egy kézzel kapaszkodik, másik kézzel a kb 100 kilós Jai Courtney-t fogja…abszolút idióta film volt

  4. Csak idő kérdése, és jön majd a posztapok prequel, avagy hogyan szerveződötttt meg az ellenállás, hogyan épült az időgép,stb…
    A második rész óta a Salvation volt az egyetlen próbálkozás, ami nem volt eleve kudarcra ítélve. A hangulat, látvány rendben is lett volna csak elkúrták a botrányos forgatókönyvvel. A harmadik gagyi rókabőr, a Genisys pedig összegyúrta egy katyvaszba az első hármat.
    Egy normális, jövőben játszódó terminátor film még a levegőben lóg, kizártnak tartom, hogy ne lássanak benne pénzt.
    Bár lehet, pont ezért nem lesz jó az sem.

  5. Hát én jobban élveztem a Genisyst, mint anno a Salvationt. Lehet közrejátszott, hogy mire eljutottam a Terminátor 5-höz, addigra mindenki csak szidta és baromi alacsonyan voltak az elvárásaim :D

  6. Én is jól szórakoztam rajta. A ratyi negyedik rész volt az amit menet közbe kikapcsoltam. Arnold nélkül ez nem működik.

  7. Nem Arnold hiánya volt a baja a negyedik résznek. Mellesleg ha kukázzák a Genisys-t, és lesz egy atomháború utáni Terminator film, abban simán kaphat bármilyen szerepet, ami nem a gép. Még akár azt is, hogy valahogyan az ő fizimiskájáról mintázta a Skynet a beszivárgó egységek emberi álcáját, ahogy ezt rebesgették már a Salvation előtt is.
    Bőven lenne potenciál ebben az univerzumban, csak az időben visszautazgatós sztorikat el kellene már felejteni, mert azokat tényleg Arnoldhoz köti a jónép, meg aztán abból már kitekerték, amit ki lehetett.
    Szerintem se volt annyira gáz a Genisys, mint akár a harmadik rész, és az iszonyatos baromságokal teli negyedik, vagyis az Ítélet napja óta a legnézhetőbb Terminator volt. De ez a félreboot-alternatív idősík már eléggé anális megerőszakolása volt a történetnek.

  8. James Cameron max. az Avatar után foglalkozna ezzel, szóval “hamarosan” várható egy teaser trailer kép: Terminator: Resumption 04.07.2028.

  9. Cameron megmondta, hogy őt már nem érdekli a Terminator, nem fog többet készíteni. Reméljük idővel azért meggondolja magát.

  10. Batman és a Barátok közt Tildája után John Connor karakterét játszották el a legtöbben. James Cameron gyakorlatilag mindenkit életben tartott az emberek közül, erre később rákban kinyírták Sarah Connort és most még John Connort is kinyiffantották. És még mindig nem elég…Ez már azért a kegyeletsértést eléggé kimeríti tényállásszerűen.

  11. John Connor – attol még simán visszakerülhet hisz még ezután fog megszületni,má ha sexelnek, – párosodtatok.

    o én még mindig bizom a folytatásban ahányszor lelöttek már és vagy ujrainditottak filmet bár igaz többször lelöttek inkább .

  12. A Genisys valami borzalom volt… A legmeglepőbb nem a sztori volt benne, hanem tényleg a film minden egyes aspektusából az süt, hogy a rajta dolgozó emberek vagy nem tudják mit csinálnak, vagy egyszerűen tehetségtelenek. Nem csodálom, hogy Clarke nemet mond a jövőbeni filmekre… Itt eléggé levizsgázott, azóta is a tehetségtelen alakítása él a fejemben.

    Szerintem amúgy ennek az egész univerzumnak annyi. Nem érdekes, ez egy olyan high-concept volt, amit Cameron a végletekig kicsavart. Hogyan lehetne elhagyni belőle az időutazgatást? Hiszen az a lényege az egésznek. Nem működne sehogysem a jövőben játszódó folytatásként sem, mert az már nem Terminator lenne. Kihagyni belőle ezt olyan, mintha a következő Indy-film arról szólna, hogy milyenek a napjai egyetemi tanárként. Viszont ha bennemarad, akkor az sem jó, mert már ez a téma túl van nyomva…

    Ebben ennyi volt, s szerintem ezt el kellene fogadni, és továbblépni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.