Independence Day: Resurgence másodszor

Itt az Függetlenség napja folytatásának új előzetese, ami nagyon sok jelenetet ellő már a filmből. 20 évünk volt, hogy felkészüljünk, jöhet a darkos reboot. Igazából nem is értem, az első nem vette ennyire komolyan magát, hiába voltak benne érzelmesebb pillanatok és A Beszéd. Itt meg minden darkos, nincs esélyünk, Goldblumon kívül semmi cool beszólás.

id4-secondtrailer

Nyilván nézős, de fura, hogy ennyire a szuperhős filmek kinézete felé mentek el. Az új trailer a tovább mögött.

34 hozzászólás a “Independence Day: Resurgence másodszor” bejegyzéshez

  1. Szerintem kibaxott jól néz ki. ÉN NAGYON VÁROM!
    WS hiányzik majd belőle, de ez legyen a film legnagyobb baja.

  2. Nem nagyon szoktam ezt mondani előzetesekre SŐT, DE ez egy FOS!
    Meg se közelíti a régit! Mintha Bay meg Uwe Boll rendezte volna kb. :D

    Ezt nem hogy moziban de még Nmagról sem szedem le!

  3. Ez… ez.. egy katasztrófa.
    Valaki árulja el ennek az értelmét! Lényegében újraforgatják az első részt csak ebben most nagyobb a zúzás.. Ki az az elmebeteg aki ilyen filmekre csorgatja a nyálát? Ezért olyan sikeres Michael Bay meg a Marvel basszus.. mert az embereknek nem egy jó sztori kell ami esetleg még el is gondolkodtat vagy hiteles alakítások, netán dráma, hanem az, hogy minél több dolog felrobbanjon.

  4. WS-nek a mai filmjeiben kivétel nélkül “Engem már semmi nem érdekel! Minek élni….???” feje van! Valahogy nem is hiányzik.

  5. Emmerich megint elpusztítja a földet. :D A 2012 siralmasan szar volt…de azért csinált már ő szórakoztató filmeket is. Lehet nem lesz rossz ez…ha az első rész hangulatát hozza kicsit.

  6. Oltári jól néz ki, nagyon meghozta ez az előzetes a kedvem. Én is zúznám az idegeneket máris. WS egyáltalán nem fog hiányozni.

  7. Ákos: a 2012 tuti nem volt siralmasan car. Simán meg lehetett nézni, nem volt rossz.

    Id 1 meg nagy élmény volt moziba anno. Várom ezt is.

  8. Az elso reszben amugy nem pusztult el washington es london? Bar 20 ev alatt a capitoliumot ujra lehe huzni, es taland london fontosabb hidjait is, de remelem lesz erre vmi magyarazat.
    Moziba nezem az tuti!

  9. Adam, láttad milyen technológia van még a kivetítők is lebegnek, meg Holdbázis, stb. húsz év alatt… inkább ezen ütköznék meg, hát gondolom sokmindent újítottak az idegenektől aztán ennyi, ment minden mint a karikacsapás.

  10. De.. De…. Most ezek télleg jönnek ???? Megyek konzervet venni…. Talán amerika megment engem is :)

  11. A trailer alapján, mintha makett városok robbantak volna szét. :D
    Nem tudom, nekem fura az egész.

  12. Nem érdekel a film egyáltalán, viszont arról néznék filmet, hogy miután egy ilyen kaliberű pusztítás lezajlik, hogyan folytatódik a világ közvetlenül utána, helyreállítások stb.

  13. Zsír ,de több poént ne lőjenek már le.
    zsedan: majd a discovery channelen talán csinálnak olyan dokut :)

  14. Talán moziban nézős, mondjuk a nagyobb és több az jobb elvét követve nem biztos hogy nyerő lesz vagyis inkább fogalmazok úgy hogy nem minden a robbanás és a pusztítás. Az első rész se emiatt maradt maradandó számomra. Ha olyan karaktereket írnak mint az elődben akkor viszont felőlem az univerzumunkat is elpusztíthatják. :D
    Azt viszont sajnálom, hogy közel sem képes olyan filmet csinálni megint mint a csillagkapu volt anno

  15. Szerintem trilógia lesz. Most nyernek az idegenek, aztán mi megyünk az ő bolygójukra, és letoljuk őket.

  16. ennyi fost..Emmerich valszeg a ID1 óta úszik a devizahitelben, és egy CGI cégnek tartozik.

  17. Én nem igazán értem, itt már minek megmenteni a földet? Hát szét szedik az egész bolygó felszínét, lakhatatlan lesz. Amperkodnak az erősebb ellen, ráadásul az ő tehcnológiájukkal, komolyan nem értem a logikát a film mögött. Az a baj, hogy így is meg fogom nézni, mert valahol belül érdekel mit hoznak ki belőle, de ez a megmentjük a bolygót amit már szétcsesztek kissé fura. A rendberakós doku-t viszont megnézném én is, mondjuk egy idegen invázió utánról, hogy miként pakolják helyre a nagyvárosokat, mert valahogy a folytatásokban mindig minden ugyan úgy rendben van mint ahogy a pusztítás előtt volt…

  18. Mintha folyamatosan csak zuhanna valami a felszínre! Jó nagy hajó ez ba..a meg! :D :D
    Amúgy a Star Trek-ből Data hogyan élte túl az első részt?! :O

  19. 29.

    Korábban volt róla szó, hogy lesz 3. rész is. Gondolom majd ennek a fogadtatásától függ az. Ha ez tarol a kasszáknál tuti lesz folytatás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.