Mégis komolyan veszik a Blade Runner 2-t

Aki látott már filmes bemutatónaptárt, és tudja mit jelent egy januári időpont, az tutira meglepődött anno, amikor a Blade Runnder 2-t kitűzték 2018 januárjára. Úgy tűnik a stúdió is rájött (értsd: inkább sikerül elkészíteni addigra), hogy az ősz a high profile sci-fiké, ahogy mostanában mindig (Martian, Interstellar, Gravity), szóval végül 2017 októberében láthatjuk majd Szárnyas fejvadász folytatását Denis Villeneuve (Sicario, Prisoners) rendezésében.

ana-de-armas-blade-runner-sequel

Ford ugye visszatér, viszont a héten jött egy casting hír is, miszerint Ana de Armas (Knock Knock) főbb szerepben lesz majd látható. Ránézésre Rachaelhez lesz köze.

16 hozzászólás a “Mégis komolyan veszik a Blade Runner 2-t” bejegyzéshez

 1. kár, hogy a Gravity , az Interstellar meg a Marsi is kurva gagyi volt, kb pont ebben a sorrendben… a gravity még lelki limonádénak elment és szurkolhattunk, hogy jaj szegény Sandra Bullock megmeneküljön, de alapvetően egy irreális szar..de igaziból semmi lélek nincs benne, csak műanyag látvány.. az interstellar egy szétnyújtott kukoricaföldön játszódó családdráma, baromi unalmas és közhelyes, a vége meg egy totális baromság, semmi köze a scifihez és a világ felfedezéséhez…a Marsit 10 percig tudtam nézni és igen, a moziban hagytam ott az egészet és kijöttem , mert annyira mérhetetlenül egyszerű és primitív olcsó adaptációja volt a könyvnek

 2. Kár hogy se a kritikusok, se a közönség nem értett veled egyet. Persze rajtad kívül mindenkinek szar ízlése van és téved :D Nem lennék az ismerőseid helyében, biztosan kedves ember lehetsz.

 3. kakapitány: Szar lehet tíz éveket várni mire jön egy olyan film ami megüti a mércét.

 4. tudom, tudom, ne etesd a trollt…

  de annyira unalmas vagy már.
  az összes hozzászólásod csak nyávogás. nem értem minek nézel filmeket, ha semmi sem tetszik.

  ha meg úgy érzed, hogy csak 1902-ben tudtak jó alkotásokat kreálni, akkor hajrá, nézd azokat. tök jó, én is szeretem a régi mozit.
  de akkor hagyd a francba az modern filmművészetet, és ne kínozd magad.

  így legalább megkímélnél minket, egyszerű földi halandókat (akik szerint a csillagok között egy tök jó film) az állandó vinnyogásodtól.

  de ha esetleg még képes vagy nagyritkán pozitív szemmel is nézni a világot, akkor ajánlom neked Kovács József (ELTE GAO) – Valódi tudomány a csillagok között előadását. meg fogsz lepődni.

 5. Az Interstellarban azert voltak jo reszek foleg amiket Arthur C Clark regenyeibol nyultak le. De gondolom neked az sem igazi scifi.
  A Martian meg pont olyan volt mint a konyv. Egyszernezos konnyed humoros drama.

 6. Nekem ez a nő azóta tetszik mióta láttam az internátus c. sorozatban, pedig abban kicsit még idegesítő is a karaktere :D

 7. kakapitányt vessék alá Voight-Kampff tesztnek, hogy ember-e vagy troll. Lehet, hogy háromszor annyi kérdésre lenne ehhez szükség, de legalább megmagyarázná miért álmodik ő is egyszarvú pónikkal.

 8. kár hogy mind a kritikusok, mind a közönség kurva igénytelenné züllött az elmúlt pár évben

 9. kakapitány: persze, mindenki igénytelen idióta, kritikus/közönség, kivétel nélkül. Összeesküvéselmélet agyrém: ON.

 10. a Gravity elment, legalább izgalmas volt, ha kikapcsoltál. az IS egy határ vicc, mindenestül. a Marsi könyvben emészthetetlen dögunalom, a film közepes alá, nézhető éppen ha nincs jobb. a BladeRunner2 meg a világon semmit nem ér majd Edward James Olmos és magyar lófaszozás nélkül, szóval eleve bukta az egész.

 11. Hogy egy negyediket hozzak a képbe, a LOVE jó sci-fi, ajánlom, bár a vége kissé elvont, a csaj meg igen jó.

 12. Kár, hogy kakapitány egy gyenge kameramann-klón. Neki legalább volt egy depresszív stílusa, ez meg sima fikagép. Mi a fasznak van az ilyen egy FILMBUZI oldalon, ha minden filmet utál.

 13. Amúgy hova lett kameraman? :D Észre vettük volna ha nevet vált, mert elég jellemző volt a stílusa.

 14. Kár hogy vissza jön Ford, kicsit fázok tőle. Jó színész meg minden de szívesebben megnéznék egy olyan filmet ami van annyira erős, hogy nélküle is működjön……!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.