The Founder-előzetes: Keaton lenyúlja a McDonalds-t

A filmből megmutatja, ahogy Ray Kroc és a McDonald tesók létrehozták az világ egyik legismertebb brandjét. Persze Kroc gyorsan kimutatja a foga fehérjét ebben a folyamatban, szóval nem egymás hátát veregetve kezdik számolni a pénzt a végén.

thefounderteaser

Remélem lesz olyan jó, mint a Social Network. A trailer a tovább mögött.

Youtubeon is nézhető, de ezt lehet törlik:

human
írta
2016. 04. 22. 04:08
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “The Founder-előzetes: Keaton lenyúlja a McDonalds-t” bejegyzéshez

 1. mcdonaldsot úgy kéne betiltani ahogy van.. sajnálni tudom azt akinek ott kell ennie, vagy azt gondolja, hogy amit ott kap az jó kaja

 2. Nick Offerman harcsabajusz nélkül? Ez olyan elképzelhetetlen, mint Christina Hendricks kis mellekkel. A film nagyon várós, Michael Keaton akkor sem nyugszik bele, hogy nem kapott Oscart!

 3. 2. Hogy jön ez ide, egy filmes blogra? Itt az előzetesről kéne nyilatkozni. Nem a cég iránti utálatodról.

 4. Nagyon jo. Ujabb alkotas egy lelketlen penzhajhasz szemetladarol, aki az a sajat anyjat is kisemmizte volna. Unnepeljuk a moralitas nelkuli rohadekok megallithatatlan szarnyalasat.
  De ruhellem ezt a szazadot.

  Persze a film ettol meg lehet jo, az uzenetet meg majd meglatjuk.

 5. watchmen : ja te vagy a blogfelelős aki megmondja miről kell nyilatkozni? honnan a faszból tudjam, hogy milyen a film ha nem láttam még? nem is fogom ne aggódj, kurvára nem érdekel hogy adták el a szar hamburgereket az igénytelen parasztoknak

 6. Entenn: mii? Ki mondta, hogy ünnepeljük őket? A Social Network ünnepelte Zuckerberget? Ez film, művészet, ahol emberekről beszélünk, legyenek akár rosszak, vagy jók… Nem kell szeretned valakit ahhoz, hogy lenyűgözzön, vagy épp elundorítson az, amit csinál. Azt megértem, hogy utálod a századot azért, mert vannak ilyen emberek, de hogy azért, mert ilyen emberekről csinálnak filmet…

  kakapitány: olyan érdekes látni azokat az embereket, akik a McDonald’s-t szívatják azzal, hogy borzalmas kaját tálalnak elénk, holott körülötte milliónyi olyan hely van, amit egészségesnek hiszünk/hisznek, holott még rosszabb. Nem azt mondom, hogy szeretni kell a Mc-t, csak érdekes azt látni, hogy ez is egy bűnbak lett, mint oly sok más, könnyen céltáblává tehető cég, holott a húsellenőrzés szempontjából az egyik legrigorózusabb ellenőrzési procedúrájuk nekik van. Just sayin’.

 7. Nem mind1, hogy milyen cég? A néző szempontjából csak az az érdekes, hogy egy ikonikus cégről van szó.

  off: anthony711: Hagyd, egye csak az avas mangalicazsírt. Épp az ilyen nagy multik a garancia, hogy amit megeszel abban az van amit gondolsz, hiszen ott van folyamatos minőségellenőrzés, ők nem engedhetik meg maguknak, hogy szart áruljanak. A bio és termelői piacon nulla garancia van a minőségre és a beltartalomra.

 8. jó lenne nekem egy ilyen “haldokló” bisznisz…mindig teltház van.

  ..és ahogy Travolta is mondaná:”royale with cheese :)

  Lehet 1 mekiben nézem meg a filmet lol

 9. @kakapitany:

  1. Senkinek nem KELL ott ennie.
  2. Senki nem gondolja, hogy az a kaja egeszseges.
  3. Teged mit erdekel, hogy mas hol eszik?

  Szerintem meg teged kene betiltani.
  Meg a hozzad hasonlo hipster kiskancsokat.

 10. Ugyan már népek, minden, ami egészségtelen, az finom :D Ilyen a Mc’Donalds is :D Mellesleg aki egy hónapban párszor elmegy egy gyorskajáldába az még nem fog attól az ételtől felfordulni. Mellesleg ne hasonlítsuk már a ezt a gyorséttermet egy kínai kajáldához :D Olyan ellenőrzési procedúrájuk van minden beszállított élelmiszernél, hogy biztos nem attól fognak az emberek rákot kapni :D

 11. “Lehet 1 mekiben nézem meg a filmet lol”

  ezen jót röhögtem így kora reggel. Amúgy nem tudom, h nem vettem észre eddig ezt a trailert. Várós, Keatont meg az ilyen típusú filmeket szeretjük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.