Tisztul a Spider-Man: Homecoming

Sajnos a pletykált Michael Keaton dolog nem fog összejönni, a színész nem szerepel majd a filmben. Elvileg ő lett volna a gonosz.

Viszont azt megerősítették, hogy Robert Downey Jr. tutira feltűnik a Homecomingban. És ugye Marisa Tomei lesz Aunt May, de az már régi hír.

Cf5mO0kWwAE8dM1

14 hozzászólás a “Tisztul a Spider-Man: Homecoming” bejegyzéshez

 1. Én nem is szerettem volna, ha Keaton bekerül :/ A Robotzsaruban is annyira semmirevaló volt az egész, és a Marvel sem éppen a kidolgozott rossz fiúkról híres sajnos.

  Viszont Downey jöhet, ideje hogy beálljon mentornak :D

 2. Én viszont rohadtul unom már Downeyt. Régen rossz, ha Pókember egyedül nem tud érdekessé tenni egy filmet.

 3. Hogy lehet a legfaszább marvel karaktert utálni?Ha vége a Vasember szériának vajon mi lesz még hasonlóan jó?Se a Thor filmek,se a Hulk filmek a közelében sem voltak,egyedül amerika kapitány 2 volt jobb szerintem.Bőven elnézegetném még,főleg ha Tony nem szerepel többet akkor nem lesz Potts se :(

 4. Remek, a Marvel nem meri feladni RDJ-t. Nem is csodálom, az összes többi karakterük meglehetősen súlytalan, mind a szerep, ahogyan írva van, mind a sztárjaik játéka. Ráadásul a castingnál sem az öblös színészi teljesítményen volt a hangsúly.

  Mark Ruffalo nyújtott még valami emlékezeteset. Azonban Hemsworth vagy C. Evans játéka súlytalan, a többiek pedig sajnos csak mehhh. AmcsiKapcsi 2-t sem a színészi alakítás tette emlékezetessé, hanem a forgatókönyv és a rendezés.
  Ilyen szempontból is érdekes lehet a Doctor Strange film – bár nem hiszem hogy Cucumberbatch hajlandó volt ebbe komolyan energiát fektetni.

  Úgy sejtem, hogy még a phase 6-ba is leszerződtetik majd RDJ-t, sőt, őszintén nem is bánom.

 5. Pókember ás Párduc is emlékezetes karakter lesz, már a Polgárháborúban is, erre fogadni merek.
  Tony pedig kell, hogy méginkább érezzük hogy Peter is az univerzum része. Amúgy meg a két legcoolabb karakter!:)

 6. Egyebkent tenyleg érthetetlen a fanyalgas. Azt megertem ha valakinek nem szimpatikus, de egybol a rossz minőségre asszociálni…
  Gondolom az teljesen kizart hogy a film jo lenne RDJ nelkul is de igy meg jobb lehet. Hülyék lennenek amugy nem kihasználni a mentor-tanítvány lehetoseget

 7. A képregényben is benne volt Vasember, miért hagynák ki a filmből? Sőt még Amerika kapitány is. Nem lennék meglepődve ha ő is feltűnne.

 8. Szóval akkor nem kell izgulni Iron Manért a Civil Warban? Én megértem, hogy a Marvel biztosra akar menni, de azért 50 milliót elkérni filmenként elég pofátlanság RDJtől. :S

 9. Én kifejezetten örülök RDJ-nek illetve a karakterének hogy benne lesz a filmben.
  És biztos vagyok benne, hogy a séf és a bíró c. film alacsony bevételei után, nem kellett 50 millát ajánlani neki hogy elvállalja a szerepeket.
  Örül hogy egyáltalán van munkája :D
  Igaz nagy lett az arca a vasember, sherlock és avengers után, de ha megnézzük, más filmje nem nagyon van, ő már csak addig szinész amíg ezek a szériák tartanak. Más filmekben nem lesznek rá kíváncsiak.

  Tony Stark az ő arcával adható el a legjobban de ennyi.

  Mellesleg a bíró nekem tetszett.

 10. Anno a Kandi lapok képregényes időkben behugyoztam volna ezekért a filmekért…Spidey most is a kedvencem, a többi már nagyon nem érdekel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.