8 hozzászólás a “Chris Pratt a Guardians vol. 2. forgatásán” bejegyzéshez

  1. Nos, bevallom az első rész számomra kissé csalódás volt. Nem azért mert dizájnt loptak a mass effektbol es nem is azert mert, hogy a kis mókus lény ne lett volna aranyos. Aranyos volt. Hát még a kis ganga a végén a cserépben, az milyen cuki volt te jo ég.. Talán a neki irt szövegek tetszett legjobban. Hogy nyomta már a denszt a kis növény-csápjaival, direkt úgy mozgott, hogy a nagy mamlasz ne vegye észre. Ultracool! Az is valami kisegítős lehetett mert pont olyan feje volt tisztán mint nekem hétvégén csonton. Remélem lesz egy kis aranyos dudva lány majd a masodik részre és a film végén együtt táncol a sok kis palánta.

  2. Mind a szinesz mind a film a lenagyobb overrate ever. Disney XDt csinaltak belole hogy a 8 eves gyereket is elvigye ra apuci es lehessen feszengeni a bevetellel. Kosz nem.

  3. Azért én mindig ámulattal nézem a díszleteket, brutál mennyiségű embererő és idő kellhet hozzájuk.

  4. Habár elég sok CGI volt a GotG-ban…annak ellenére a díszletek marhára bejöttek. Meg az elején egy mini “Han Solo” feeling mikor megpattan Ronan pubijai elől és a csaj feljön a hajó aljából. A zene meg isteni. :)

  5. Váratlanul jó volt az első rész, reméljük a második is képes lesz tartani a szintet…

  6. EvJ:
    Ez úgy hangzott mintha haragudnál a disney-re mert a családoknak gyárt filmet. A disney ezt csinálja mióta csak létezik :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.