Borderlands, Nathan Fillion, Disney mesék, Ridley

A Disney élőszereplős meséket tartalmazó tervei alapján: lesz Jungle Book 2, Maleficent 2, Cruella ami a 101 Dalmatians gonoszáról (Szörnyella) szól, Jungle Cruise Dwayne Johnsonnal, a Dumbo Tim Burtontől, Marry Poppins Rob Marshalltól, The Nutcracker (Diótörő) és Tinker Bell amiben Reese Witherspoon főszerepel.

A Sony azt mondta közben, hogy kéri a Goosebumps 2-t. A rendező Rob Letterman és az író Darren Lemke visszatér. Jack Black még nem írt alá.

Valami akciódús forgatási videó a Guardians of the Galaxy vol. 2. helyszínéről. Plusz az itt lőtt képekből kitalálható, hogy Simon Williams-et alakítja majd Nathan Fillion.

SIGaFVwg

Aaron Berg (GI Joe 3, Section 6) írja a Borderlands játékon alapuló filmet, amit a “mad max az űrben” dumával alapoznak, és elvileg R besorolású lesz.

Ma van az Alien Day, itt van az alaklomra Laurent Durieux által készített poszter két színben.

alienregularalienvariant

Itt egy interjú JK Simmons-szal, aki a Commissioner Gordonról beszél, aki alakítani fog a Justice League-filmekben. Az elsőben alig fog szerepelni.

Mi van még? Ja igen, Daisy Ridley Jedi kiképzése.

 

9 hozzászólás a “Borderlands, Nathan Fillion, Disney mesék, Ridley” bejegyzéshez

 1. Valaki úgyis felteszi majd a kérdést így ideírom, hogy Simon Williams a képregényekben Wonder Man akit Baron Zemo ruház fel hatalommal, majd beszivárog a Bosszúállók közé, de végül feláldozza magát értük és az agy mintáját használták fel később Vízióhoz a testét pedig feltámasztották egy ereklyével, így lett ő is idővel Bosszúálló.

 2. Alien Day alkalmából ma délután CMX-en is kijön végre jó digi minőségben az Aliens 30th Anniversary, amiben az eredeti verzió van az eredeti nevekkel, Hicksszel és Newttal.
  Holnap délután meg indul az új sorozat, Aliens: Defiance.

 3. MrVenomJr: ya-ya. Elolvastam a Marvel-wikiben. Viszont a testalkata nempont passzol NF mackós/nagypapás alakjához (most kb olyan mint Kozsó). Kicsit furcsa nekem ez a casting.

 4. Hát ezen a fake alien plakáton az űrhajóroncs nem nagyon hasonlít a filmben látható űrhajóraroncsra.

 5. Ahhh, vééégre :D Borderlands film. Akármilyen szar lesz meg kell, hogy nézzem :) Baromi jó játék és rengeteget játszottam vele anno :D

 6. Én pont most nézegetem a Borderlandset, gondoltam bepótolom, de nem jött be-igaz a Mad Max se, egyéni szocproblem, szakmailag elismerem mindkettőt. De nem a cell shaded adja a báját, jó lesz ez filmként?

  Kylo Ren… röhej az az ember. Ez a csaj viszont egyre szimpatikusabb. :)

 7. sum-blink: amíg nem próbáltam a cooperatív módot, valóban unalmas tudott lenni, de akár csak 2 fővel játszva(négyen az igazi) hatalmas játékélmény.
  Filmként, nos… bátor forgatókönyv kell, hogy bármi kikerekedjen belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.