Még több Pókember

Jött egy új Civil War spot, amiben nem bírják ki, és többet mutatnak Spider Manből. Egy kérdésem lenne a Marvel felé: MINEK? A film trackingje baromi jó, iszonyat nagyot fog kaszálni, minek lőnek el még mindig új dolgokat.

human
írta
2016. 04. 26. 12:37
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Még több Pókember” bejegyzéshez

  1. Ezt én már biztosan nem nézem meg (a trailert), szerencsére egy trailler megúsztam eddig. Persze a youtubeon azért biztosra mentek hogy Peter látszódjon egyből. Jó lenne ha nem egy ilyen checklist lenne mint a BvS-nél, hogy csak azt számolom mikor jön a filmben a két hete kiadott kép, trailer, tvspot, akármi.

  2. Minden blockbuster erről szól. Nyomni 100%-on az előzeteseket, tv-spotokat, amíg ki nem jön a film. Nem csak a BvS-nél vagy itt, hanem a legtöbbnél. Azért sokan vannak a világon, akik nem követnek minden előzetest, így mondjuk csak ezt az 1 tv-spotot látja a tv-ben.

    De ez a pók sem lesz a kedvencem. Nekem valamiért az agyamra megy a karakter…

  3. Ezt is csak Pók miatt nézem meg. És ahogy elnézem nem is fogom megbánni. :D Simán lopni fogja a show-t Bár az amcsik már ezt leszögezték amúgy is.

  4. 4 másodperc pók.
    Az, hogy ezt megmutatták, a film nem lesz kevesebb (több sem).
    Azonban lehet, hogy pont emiatt 4ezer / 44ezer emberrel több megy be kezdő a kezdő vetítési napokra, akik aztán továbbadják a hírt azoknak, akik nem látták a trailert vagy hezitáltak, hogy megnézzék-e, stb.
    És úgy gondolják, több pókkal több embert be lehet vinni.

    “Iszonyat nagyot fog kaszálni” < iszonyat nagyot és még többet

    Ez csak szimpla matek.

    Marvel nem a világszerte létező fórumok "pár" (tudom, hogy több) elégedtelenjétől gazdagszik, hanem a:
    "Úristen benne lesz a Pókember és milyen beszólásai vannak, k***ajóóóó menjünk nézni" – emberekből.

    Hogy sajnos-e vagy sem, az megint megér egy misét…

  5. lama: igen, ez a logika nyilván, viszont nézd meg a star warst, ami nem lőtt el minden beszólást előre. persze, más név, de az iron manes captain americás civil war is egyre nagyobb név már a marvelnél.

  6. Ebből az jön le, hogy a Pókarc végre haonló poénkodos lesz mint a képregényben amit örömmel üdvözlök.

  7. @human: na jó, de ott szerintem J.J. keze is benne volt, hogy ne lőjenek le mindent. Majd most a Rogue One-nal meg a VIII. résszel kiderül túl tolják-e…

  8. Egy az, hogy Póki viccessége is tényleg pozitívum. De ez a 2 másodperces akciója is megvett kilóra. Ahogy kirúgja Falcont az epic. Volt pár jó webswing az eddig filmekben is, de nagyon bízom a Marvelben az akciózás terén :)

  9. TRAILER SPOJLER
    blaa
    blaaaa
    blablabla
    Hát igen, hiába van fémkarja csórikámnak. :D:D Röhögve kitépné a karját.

    Júúúúúúúúúúúúúj.

  10. Pár hónapja: ezek felfedték pókot a legutóbbi trailerben… X-men Apocalypse csak pár nappal a Civil War után nyit. Ha felfedték pókembert, mi felfedjük Rozsomákot!

    Hmm… Ha ezek felfedték Rozsomákot, fedjünk MÉG fel Pókembert, felejtsék már el az emberek a Foxot. Vagy csak nekem ugrott ez be?

  11. yosha: Jogos felvetés. De szerintem aki elmegy a Civil War-ra az valószinüleg el fog menni az X-MENre is.

  12. Eddig se volt kérdéses, hogy megnézem-e de ezután egyből meg is vettem a jegyem. :D

  13. Én pókembert egyáltalán nem fedtem volna fel, csak utalásokat tettem volna rá, hogy benne lesz (pl. a hálója látszódik csupán) vagy hagytam volna csak a pletykát terjedni. Megérdemelték volna a premierre jegyet váltók, hogy ők láthassák meg először.

  14. nem értem ezt a pókember hisztit itt!!!???miért??nekem nem hiányzott a karaktere soha…
    eddig nagyon jó előzetesek kaptunk, azért mert oly széppen félre van vezetve velük a jó nép
    (aki ismeri a képregényből Crossbones-t vagy Zemo-t karakterét az most hallgason…..pszzzt!)

  15. @kuktin hát nem tudom mit nem értesz, sokunknak volt póki a kedvenc képregényhősünk, és mennyire várjuk már hogy ne a Sony/Sam Raimi féle sületlenségeket kelljen nézni, hanem feldobja egy kicsit a Marvel filmeket

  16. kuktin: Mit nem értesz? Spidey az egyik legnépszerűbb Marvel hős, most végre hazatért, ott van ahova tartozik. De ha neked nem hiányzott akkor biztos nem is lesz több filmben…

  17. SZerintem itt Mo-n a Pókember volt a legnépszerűbb képregény annak idején akkoriban még nem volt sokféle lehet azért. De pl az X-men is csak egy ideig futott aztán megszünt mert annyira nem vették. Dc-től a Superman képregény ami egy ideig egybe volt Batmannel. aztán megjelent a többi kiadó mint Dark Horse comics, Spawn képregények stb… Ez persze vidék Pesten lehet máshogy volt. Azt akarom ebből kihozni hogy Póki sokak kedvence szinte a világon mindenhol és most az anyacég filmesíti meg és egyesíti a többi hőssel persze, hogy mindenki lázba van. És én már a kinézetével is kibékültem sőt már egyenesen tetszik is :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.