Batman: The Killing Joke-előzetes

All it takes is one bad day to reduce the sanest man alive to lunacy. That’s how far the world is from where I am. Just one bad day.

Itt van végre a rendes előzetes a DC Animáció R besorolású Batman adaptációjához. Tény, hogy ez komolyabb rajzstílussal még jobban ütne, így nem éri el a képregény keménységét, de basszus, pár jelenetet elég hangulatosan ültettek át. Joker “eredettörténete” és Batmannal való “párbaja” nem is olyan sokára érkezik. Videó a tovább mögött.

Inda backup:

human
írta
2016. 04. 27. 04:16
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Batman: The Killing Joke-előzetes” bejegyzéshez

 1. Szerintem nem szep. Az etalon meg mindig a Batman :The Animated Series lenne a full minimal art-deco feelinggel

 2. A legjobb Batman film (rajzfilm, vagy élőszereplős) még mindig a The Mask of the Phantasm. Aki nem látta nézze meg! Lenyűgöző!

 3. Ez nem csak nem szép, hanem marha ronda…. ha már egy ilyen ikonikus sztorihoz nyúlnak, kicsit jobban is megerőltethették volna magukat.

 4. Inkább trehány mint klasszikus. Tényleg nagyon csúnya. Ha már ilyen háromélűek a karakterek inkább csinálták volna kétdimenziós térben, mint az Archer-t. Ráadásul ők még időhöz sincsenek kötve, igazán dolgozhattak volna még rajta…

 5. Igen..utóbbi években eléggé lement a színvonal a DC-nél az animációs filmek terén. Kb Dark Knight Returns Pt. II óta egy “szépet” nem láttam. Kivéve Justice League: Gods and Monsters. BRUCE TIMMET A NÉPNEK!

 6. Nekem is bántja a szemem. A werkfilmben az egyik készítő el is mondja, hogy a Brian Bolland által rajzolt eredetit rémálom lett volna animálni. Ettől függetlenül: a story marha jó így is, Hamill talán a legjobb Joker…tuti nézős

 7. Ilyen mesebol melyket érdemes megnézni? Ami kihagyhatatlan, legyen az bármelyik hős.

 8. kecske defender: The Mask of the Phantasm, Under the Red Hood, The Dark Knight Returns 1-2

 9. nemtom89
  Flashpoint Paradox miért maradt ki a felsorolásból? Abban is van Batman :)

 10. kecske defender: azt ammiket a többiek mondtak, plusz és a Batman Beyond- Return of the Joker is fasza

 11. kecske: Under the Red Hood mindenképp, nekem tetszett a Bad Blood, Assault on Arkham, Son of Batman is.

 12. Ez tényleg nagyon összecsapottnak tűnik.
  Az meg egyenesen bosszantó, hogy a készítők bevallják, nem is vették a fáradtságot, mert “rémálom lett volna”. Ez a munkád b@zdmeg! :)
  Marad a képregény, azon nem érződik a lehúzás poshadt szaga…
  DC: you’re doing it wrong.

 13. sztm se olyan rossz. A sztori meg Hamill úgyis elviszi majd.

  Ha már beszélünk a többiről, ezek sztm nagyon jók.

  Batman: Arkham ostroma
  Under the red hood
  Justice League: War
  Flashpoint Paradox

  Egyébként mennyire állat már, hogy mARK HAMill nevében benne az Arkham :D :D

 14. Nem igazán értem a felhajtást e körül. Már a sokadik poszt, ami erről a rajzfilmről szól. Értem, hogy szeretitek a Killing Joke képregényt, de nem túlzás ez kicsit? Az animációt elég ratyinak érzem, biztos azért mert ilyen szinten a mangákhoz szoktam és ott ha nem is mindig szemkáráztatóak mindig van valami egyedi bennük!

 15. kisaaame: Mert tán ez az első DC animációs stuff ami R+ besorolást kapott since…ever? Plusz az egyik legnépszerűbb Batman story-t ültetik át animációba. Ha már manga és egyediség..Mobile Suit Gundam Thunderbolt. ;) :D

 16. kisaaame: Mi azon a túlzás, hogy kiteszik a trailert? Ha nem érdekel ne nézd meg, görgess tovább.

 17. Aki akár csak két lapot is látott az eredeti képregényből, az nem fog értetlenkedni a fanyalgásunkon.Aki meg szereti a DC-t, és még nem találkozott ezzel a füzettel, annak javaslom, hogy sürgősen szerezze be, akár az enkórtékából… Nem mellesleg ez volt 1990-ben a legelső magyar nyelven kiadott Batman képregény.

 18. Kösz az ajánlásokat. Egyelőre red hood meg dkr1-2 lett. Majd nezem.

  Ez a fuzet nekem is meg volt. Epp ezért tudom mi lesz benne, igy nem is nagyon érdekel. A trailer egy az egyben a füzet.

 19. Én több mint két lapot láttam belőle, épp most olvastam újra nemrég, de totál nem fanyalognék. Ott a képregény,ha nagyon tetszik, mindig ki lehet nyitni…ugyanúgy fog kinézni. A magam részéről már így is tűkön ülve várom, főleg Hamill bácsi miatt, és később…jóval később nézhetném, ha ők most a képregény grafikai szépségét 100% átakarták volna másolni.

 20. Undorítóan néz ki. Darabos, olcsó mozgás, pár vonás a karakterek arcán… ezt így miért? Kb. az óccsó Hanna-Barbera sorozatokban volt ennyire darabos a séta…
  Tényleg nem lehetett volna ennél igényesebben megoldani???

 21. Na megnéztem a red hoodot meg a dkr 1-2t. Nem voltak rosszak. Lehet ránézek párra még.
  Más hőstől is vannak kiemelkedő darabok?

 22. kecske defender:
  vannak a fentebb is ajánlott Justice League cuccok…sorrendileg én úgy ajánlanám, hogy War aztán Throne of Atlantis, ezután nézném Flashpoint Paradox-ot a helyedben, de nem muszáj így nincs az első kettővel összekötve vagy ilyesmi, csak a karaktereket már jobban ismernéd, élvezhetőbb lenne szerintem
  pl még mellé Crisis on two earths, Batmannek is vannak még újabbak is legutóbbi a Bad Blood nagy csapatilag meg a Justice League vs Teen Titans, ami azért úgy jó, ha az újabb Batmaneket sorban nézed szerintem, nem tudom ezeken kívül mennyit láttál…Assault on Arkham pl
  Wonder Womannek van egy szóló animációs filmje, Green Lantern First Flight és Emerald Knight …van egy egy szezonos Green Lantern animációs sori…van a Justice League:Gods & Monsters… ennyi jut eszembe csak most fejből

 23. Mekare: Köszi.
  Természetesen időrendi sorrendben nézném meg őket. Bar lampas meg csnő nem mozgat meg. Ahogy sorozatok sem.

  De ezek az egész estesek erdekelek, foleg az általam ismert hősök (poki, bat, xman, transformers stb, szal akikrol regebben is lehetett hallani) Ez a momoa féle vizi ember pl eléggé uj nekem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.