Bye bye Szása

Pókember integet a mai Civil War spotban, mivel nagy rajongó.

human
írta
2016. 04. 27. 17:48
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Bye bye Szása” bejegyzéshez

 1. hogy hozza a hangulatot ez a pár másodperc

  csütörtökön vizsgám lesz, este meg civil war

  szét akarom tépni magamat, egyik felem retteg a vizsgától, másik felem meg alig vája hogy lássa a filmet

 2. Kár, hogy pont Pókembert nem sikerült normálisan felépíteni a Sony-Marvel jogi szarakodások miatt. A Sam Raimi trilógia mai szemmel rettentő gyerekes és komoyltalan lett, a Marc Webb reboot-ot pedig a Raimi trilógia miatt nem tudták rendesen megcsinálni, erőszakot kellett tenni az eredeti sztorin. Aztán az is kuka lett.
  Így pont a kedvenc karakterem az, aki két irányból lett felépítve, egyikből sem jól, haramdszorra pedig már nem lehet. Kíváncsi leszek a Homecoming-ra…

 3. Nem rossz, nem rossz, csak Downey feje borzasztóan kilóg a CGI ruhából. Úgy látszik most ezen kellett spórolni…

 4. Kohári P.: Fúú én is Tony kilógó fejét néztem, ez egy végleges CGI mellett azért elég trágya :O

 5. már megint a CGI!!!????
  14 mp után azt mondani trágya és ezzn spóroltak, hát édes gyerekeim! mentek ti a jó…….!!!!!

 6. Nem a fej lóg ki hanem a háttér nincs eléggé kidolgozva. Valoszinüleg egy félkész render, láttunk már sokszor ilyesmit.

 7. Látszik, a cgi-n rugózók nagyja a kilencvenes években sehol se voltak még, így nem lehetett abban részük, mikor Spawn és Mortal Kombat 2 tele volt pakolva még akkori videojátékhoz képest is siralmas cgi jelenetekkel került mozikba. A Klónok támadásáról nem is beszélve, ahol az egész film alatt kilógott a vetített háttér a szereplők mögött a mozivásznon. Ezeket a szemfájdító megvalósítási szörnyszülötteket ma már egy átlagos tévésorozat lekörözi. Könyörgöm, ne ezen rugózzon minden második hozzászóló, különben átmegyek Megtorlóba.

 8. A CGI ügyhöz: a régiek nekem mai napig élethűbbek/ jobban tetszenek. Jurassic Park, Jumanji, Titanic stb.Nem retrosznobizmus, a szememnek élethűbb.

 9. sum-blink: mivel a jurassic parkban pl a közeli mind bábú, spielberg nagyon visszafogottan használta a cgi-t. titanic meg cameron, szintén jó helyen használta csak.

 10. A Marvel-kindergarten újabb gyöngyszeme. Ha jól emlékszem anno ezek a képregények sokkal komolyabbak, sötétebbek és (ezáltal) jobbak voltak. A legutóbbi Amerika kapitánya vs. Tél katonája és a második Bosszúállók is inkább unalmas matinék voltak. Hiába, a pénz nagy úr és ma már tényleg csak az számít, hogy minden korosztályból dőljenek a rajongók. Persze valakinek ez a biztonsági játék is elegendő. Még mielőtt bárki azzal vádolna, hogy “Na itt egy DC-fan!”, jelzem, a gyatra képregény-feldolgozásokkal van gond(om), mindegy melyik pénzgyár csinálja. :)

 11. @human Persze igazad van, ezt tudom is. De pl. Nézd meg jurassic park zárójelenetet, a csarnokban: Végig CGI, de szerintem full élethű. Valahogy ezek a hibrid filmek mindig is jobban tetszettek, mint pl. a full műtermi Clone Wars, meg szuperhős filmek. Kövezzetek meg, de látványban a Phantom Menace is ilyen film nekem. Kb. 2000 környékétől kezdték túlzásba vinni.

 12. @szpojleres mókus: Csak semmi személyeskedés, arra vannak más fórumok. “Don’t hate the player, hate the game.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.