Első kép az Alien: Covenantből

Úúúú! Na vajon melyik cég alkalmazottai érkeznek majd David bolygójára

13055948_10154049418321605_7102826628752145944_o

A szereplőgárda jelenleg: Michael Fassbender (Prometheus), Katherine Waterston (Inherent Vice), Danny McBride (Eastbound and Down), Demián Bichir (The Hateful Eight), Jussie Smolett (Empire), Amy Seimetz (Upstream Color), Carmen Ejogo (Selma), Callie Hernandez (Machete Kills), Billy Crudup (Watchmen).

23 hozzászólás a “Első kép az Alien: Covenantből” bejegyzéshez

 1. Jim
  Nekem is ez volt az első gondolatom.
  Amúgy pofás ez a hímzés. Lehet szólok kedvesemnek, hogy ilyet szeretnék ?

 2. Itt már jelen van a Yutani cég is? A Prometheusban még csak Weyland volt. Azóta megvolt a fúzió, a szerződés, az állami közbeszerzés meg minden zsíros falat. A szépséghiba, hogy ki vezeti a céget? Weyland megmurdelt, a lánya egyenestávfutó-palacsinta, akkor kié a cég? És miért nem nevezi át?

 3. Noomi Rapace szerintem méltó utódja volt /lehetett volna sigourney weavernek, hogy több folytatáson keresztül helyettesíthesse elődjét. Kár érte. És bár Fassbender is remekelt de az ő karaktere nem az a plusz a folytatáshoz ami bevonása a moziba.

 4. Danny McBride-ot nagyon bírom, de pont hogy ő benne lesz, képtelenség lesz komolyan venni az egészet.

 5. A frigyládás hímzésen érdekes, hogy pont úgy állnak a kerubok, mint az Indy filmben: sehol máshol nem láttam hasonló ábrázolást.

 6. Az Uratok: Bárki vezetheti a céget. Az USA-ban gyakori, hogy az alapitótagoknak egy idő után már semmi közük sincs a céghez, mert eladták a részvényeiket vagy meghaltak, mint a Prometheus esetében. És miért neveznének át egy hires céget? A Disney-t sem nevezték át Walt halála után. A Warner-t sem a Warner testvérek vezetik. Sőt a McDonalds sem a McDonaldoké.

 7. Az Uratok: Amúgy átnevezték a céget, mert Weylandból Weyland-Yutani lett. Épp te irtad. Szóval Yutani vezetheti a céget ha felvásárolta.

 8. Most akkor melyik is készül elöször, Prometheus 2 vagy az Alien 5, ez melyikbl van?

 9. Ha a space jockey (Tervező) ebben is egy kigyúrt kopasz humanoid verőlegény, akkor nem várós (márpedig az lesz). Az összes Alien legmisztikusabb momentuma az volt, amikor a legelső filmben megtalálták a Derelict belsejében a Space Jockey-t, ami minden volt csak nem emberi. Rohadtul lebilincselő volt az a megkövült 3-4m magas elefántszerű lény!!! Esküszöm nekem jobban tetszett, mint a Xeno-k. Erre a Prometheusban kiderül, hogy csak egy elefántszerű szkafander, ami alatt Rippel Feri hasonmások tengődnek…………hát röviden – bazmegRidley-

 10. Nekem is az Alien sorozatban a legelső rész, Derelict jelenete tetszett a legjobban. Beindította az ember fantáziáját rendesen. Engem viszont nem zavar hogy humanoidok, sőt, tetszik is hogy összefüggésbe hozták az emberekkel ezt az egészet. Van abban a világban még bőven megismerni való. Ha jól tudom akkor egy az “univerzuma” a ragadozóval, szóval kíváncsian várom a folytatást.

 11. Yo-Ker: Én is egyetértek. De azt nem tudjuk, hogy az első résznél mi volt Ridley elképzelése a Space Jockey-val. Lehet hogy már akkor is humanoid-nak tervezték őket.

 12. Sajnos a Prometheus-ban eléggé földi humanoidra hasonlított a teremtő! :/ Kár, hogy nem mertek valami jobbat, érdekesebbet álmodni! Jó, mondjuk az elefánt fej is eléggé “földi” ötlet, ha lehet így mondani!

 13. Mondjuk néztem még 79’es forgatási képeket a Space Jockey-ról és lényegesen nagyobb volt……. arányaiban a koponyája volt olyan széles, mint egy ember törzse. Amikor Dallas felmászik mellé, tisztán látható, hogy a karja olyan hosszú volt, mint egy ember.
  Most esetleg még abban reménykedek, hogy van még valami, amit nem láttunk………………pl. valami, ami a tervezőket létrehozta és mint szorgos hangyákat küldte szét őket a galaxisban :)
  Egyszer összehozhatnák őket a Predatorokkal……..könyvekben úgy is úgy néz ki, hogy a Predatorok a Tervezőktől szerzik be a technológiát ( a Space Jockey széke egyébként alapból úgy néz ki, mint a Predatorok vállágyúja)

 14. Yo-Ker: Az engem is zavart a Prometheus nézése közben, hogy az Alien Space Jockey-ja nagyobb volt. De most van rá 2 filmjük, hogy kiküszöböljék a Prometheus hibáit és összekapcsolják a történetet az Alien-el.

 15. @zsocso : örülök, hogy nem cask nekem szúrt szemet :) egyébként a Prometheus hiáin túl tudom tenni magma és mint felvezető filmet nézve szerintem egészen jó let ( elfogult vagyok belátom). Igazábol cask a fent említett dolgokon akadtam fent, de nagyon.
  Én kifejezetten örülnék neki, ha a 3. filmre bebizonyosodna, hogy az igazi tervezők valóban 4 méter magas elefántszerű lények és akik a Prometheus 1-ben voltak, azok csak harcászati célokra létrehozott egyedek voltak……. amolyan kis intergalaktikus lótifutik:)
  Drukkolok neki,hogy jó legyen, mert tényleg rohadt jó folytatásokat lehetne készíteni hozzá egy kicsit több odafigyeléssel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.