Captain Fantastic-előzetes

Egy család a vadonban él, de egy temetés miatt kénytelenek visszatérni a civilizációba. A probléma, hogy az apa elvesztheti a gyerekei felügyeleti jogát a felesége halála után. Nagyon dramedy Viggo Mortensennel a főszerepben, így ránézésre a roadmovie rajongók mindenképp repüljenek rá. A poszter alatt ott a trailer.

CaptainFantasticfirstposterbusbig599

9 hozzászólás a “Captain Fantastic-előzetes” bejegyzéshez

  1. Lehet, csak arról van szó, hogy jó hangulatban kapott el a trailer, mindenesetre ez így nagyon bejövős, tetszik. :)

  2. Most néztem meg. ISTENI. Egy modern filozófiai remekmű, hasonlóképpen a Harcosok klubjához, amely megmutatja, hogy máshogy is lehet viszonyulni a minket körülvevő világhoz. Mindenképpen nézd meg human.

    Power to the people! Stick it to the Man!

  3. Úgy tűnik én vagyok az egyetlen akinek hányingere van az ilyen Hollywood-i klisékkel teletömött filmektől. Zseni , könyveken nevelkedett gyerekek, (napi meghatározott számú oldalt kell elolvasni mindegyiknek) akik kenik vágják a Maoista és Trockista politikai nézeteket az erdő rejtekében, elmesélik a Lolita tartalmát és a véleményüket is tökéletesen kifejtik a műről. Filozófusok, fizikusok és kémikusok is egyben. Az első fél óra után kikapcsoltam. Amerikai giccsparádé! Bocs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.