Egy ezeréves sólyom a forgatáson

Természetesen a Star Wars EP VIII-ról van szó, ami jelenleg is forog, és persze az egyik drónról kiszúrható a legendás űrhajó, ami ki tudja fejből hány parsec alatt mit csinált.

Bónusznak egy videó, ami jobb, mint a Force Awakens. Csak viccelek.

32 hozzászólás a “Egy ezeréves sólyom a forgatáson” bejegyzéshez

 1. Az ébredő szégyen után még várja még ezt valaki? Inkább a gog 2.

 2. @kecske user defender: Hát igen a huszonharmadik kék marvel gonosz lenyomása Han Solo 2-vel sokkal eredetibb volt, hibátlan választás.

 3. Énkérekelnézést: A gogot sem tartom sokra nyugi, de a sw több mint csalódás. Szimplan egy lelketlen, otlettelen, unlmas, starwars skin. A gáz az, h minden megvolt adva nekik es ennyire futotta. Sajnálom, h a gogot kell várjam.. Aminek az első része tök atlagos volt.

 4. énkérekelnézést : hű de eredeti volt azt a mindeni t:)) hahaha mi volt benne eredeti, egyetlen ötlet nem volt benne, amit ne láttál volna korábbi részekbe.. ezt a szart is megint a millenium falconnal adják el, jó ég, komolyan, kezdjetek már el gondolkodni

 5. Énkérekelnézést:
  azért ne hasonlítgassunk már egy marvelt egy star warshoz…
  a marvelnél mindenki tudja mire ül be (tudom iron man 3 kivétel), de azért valljuk be igen is többet kellett volna hogy adjon az új star wars mint egy copy…

 6. ebben a videóban valahol a 3/4 részénél megjelenik obivan meg yoda, vagy obi van meg luk… lényeg h vmi légypiszok doa kerül :D

 7. Elkeserítő, hogy egyesek hogy tudnak egy filmről gyűlölettel beszélni, mert a saját igényüket nem elégítette ki.

 8. Abu: sajna szvsz copynak is gyenge volt. Az a forgatókönyv! Véletlenül összefutnak emberek a galaxisban/urbazison. Meg azok a jelenetek. Valaki erzett olyat, h a sötét oldal félelmetes? Amikor a iszakos feju de kivadasalt kepu protkótól mar megvaltozott hangu hercegnő nyanya találkozik hannal akkor valaki erzett valamit? Volt olyan jelenetet ami látványban odabacott? A neger pali eccer csak megjavul? A csaj azt sem tudta, h benne van a csi de meg az nap lezuzza a főgonoszt. Lol. Igazi talentum volt aki ezt megirta. Estig irhatnam. Kb a robotzsaru híresen gagyi utolso par részéhez hasonlítanám. Bocs de meg mindig nem ulepedett le ez a szemét.

 9. kecske user defender: “Az ébredő szégyen után még várja még ezt valaki?”

  Kb. mindenki. A hangos nyavalygók kis csoportján kívül…

 10. kecske: “Estig irhatnam…”

  Gyerunk, ird ki magadbol es aztan engedd el. A Fold ugyanugy kering tovabb a Nap korul, semmi nem valtozott attol, hogy nem lett jo (mert ebben egyetertunk) az EPVII.

 11. kecske defender bigidzs0pen says:
  2016. May 2 at 08:51

  True…
  Tényleg semmit nem éreztem mikor Leia meg Han találkoztak. A többi is igaz…

 12. Nagyon nagy ez a videó. Tuti lesznek még hasonlók. Tatuinos ikernaplemente?

 13. Pitty-putty: mintha érdekelne még valakit a véleményük a következő rész posztjainál

 14. Mióta hir az, hogy a Millenium Falcon benne lesz a nyolcadik részben? Ezt eddig is tudni lehetett. A hetediknél még én is örültem, hogy visszahozzák. De Han Solo nélkül ki nem szarja le, hogy milyen ürhajók lesznek a filmben?

 15. Azért elég durva hogy újraépítették azt a szigetet, meg ha csak egy részletét is.

 16. Epic! Másodszorra végig nézve teljesen új értelmet ad a SZENT TRILOGIÁNAK!:) A 4. legjobb SW film.

 17. szerintem a 7. részben az ezeréves sólymot is nyugdíjazniuk kellett vna :)
  Én inkább az új dolgokat várnám, új történet új világok… :(

 18. Nightstalker: Köszi, h megerted.
  Pitty-putty: az az elkeserito, h ez a gané milliárdot kaszál a kis költséggel készült district meg 100x jobb film! A nyájat minositi, h még vedik is. Akinek meg nem jön be az meg nyilván fikagép..
  Azt megertem, h fáj a fanoknak ha bántják a kis kedvencüket.

  Human: az eddig sem volt titok, hogy ide csak olyat lehet írni ami neked szimpatikus. Meg, h kedved szerint törlöd a kommenteket vagy epp hagyod bent pl a fenti pár csak személyeskedő hszt.

  Mindegy a lényeg, h elvarható lett volna bőven egy jobb film. De bocs, h lemertem irni.

 19. bármi újat tennél a kibeszélőhöz máris nem lenne unalmas, de most jövő decemberig a tfa szidása mindig ugyanazokkal az érvekkel elég unalmas lesz, mindezt úgy mondom, hogy újranézve még kevésbé tetszett nekem a film, szóval absz nem a vélemény kritikai tartalmával van bajom. de persze ezt nehéz felfogni, hanem “human köcsög mert minden neki nem tetsző dologért szól”, hiszen most nem lehet sírni h töröltelek. már 20 posztnál ugyanez ment, kibaszottul unalmas.

 20. Nem az utolsó posztokra reagálásként, hanem úgy az összes vonatkozóra. Meg akinek nem inge…
  Jézusom, ezt a szájbatekert pocskondiázást egy szaros film miatt és már tudja rossebb hányadik megmerevedett bejegyzésben… Nem tetszett, nem tetszett, a jó büdös k. i-t sem érdekli, hogy nem tetszett, pláne nem ilyen stílusban, pláne nem ötvenedjére. Az hogy túlzott elvárásokkal ültél be egy filmre, aminek már (megjelenési sorrendben haladva) az utcsó 3 része is rém foss volt, az első 3 meg alaposan túlértékelt (igen szórakoztató, igen jó kis kaland, de nem kell összefossni a bokát, hogy mekkora über-szuper produktumok, mert nem azok), az a te bajod, nem a film baja.
  Az hogy ezen csalódottságodat még fél év után is úgy adod elő, mintha legalábbis az anyádat és a húgodat gangbangbe vágta volna egy csapat sorozaterőszakoló, az már egyszer nevettséges, siralmas és fárasztó.
  Én speciel jól szórakoztam rajta, látványban nyújtott többet (helló 30 év filmtechnikai és számítógépes fejlődése), mint az elődök, az hogy a sztoriban lyukak vannak, van abból bőven az összes részben, azt azokért meg nem megy sírás. Másolta az elődöket, nagyon szomorú, de ettől nem fogom felvágni az ereimet. Milliárdokat kaszál, egészségére, ez sem fogja gátolni a lelki fejlődésem.
  Én is azt vallom, hogy régen minden jobb volt, de nem ennyire…

 21. Human: A SW7-et védő és ajnározó, és a filmről negatív véleményeket leírókat mocskoló kommentek meg még unalmasabbak ezredszer leírva!

 22. és hogy lehet megszüntetni őket? ha nem teszi fel a “bevált lemezt” az első kommentelő.

 23. Human:
  Bezzeg a Batman vs. Superman esetében pont inverz gondolkodásod volt. Ott azokat vágtad ki akik dicsérték a filmet, bezzeg a mocskolódó hozzászólásokat bent hagytad. Hozzátenném, hogy az sem zseniális film, sőt, de sokkal jobb mint a híre.

 24. “büdös k. i-t sem érdekli, hogy nem tetszett, pláne nem ilyen stílusban”
  :D ez önmagáért beszél. Vizet iszik + Fától az erdőt es ugy osztja..

  A filmet 3 napja láttam csak a komment nem ment be már amit valaszoltam.

  .dancilynch: olyat érdemes ami szimpatikus

 25. dancilynch: senkit nem töröltem ki, aki dícsérte a batman v Supermant, az ilyen elméletet nem tudom honnan szülted (elég megnézni a kritika alatt mennyi pozitív komment van a filmről). sőt, szerintem még pár “mindenki hülye (főleg a kritikusok), aki nem érti milyen zseniális a BvS” is bennmaradt. Ahogy a TFA kibeszélőben (és még utána 5-10 posztban) sem volt törölve senki, sőt, itt sem volt még törölve senki, ennél a posztnál, pedig már nagyon offtopik az egész, csak szóltam, hogy a folyamatos, ugyanazokat szajkózó oltás kicsit unalmas.

  Néha csak a fejemet vakarom ezeken az elméleteken, hiszen elég visszanézni a filmek kritikáit, és rögtön látszik, hogy mindkét oldal nyugodtan elmondhatta amit akart. Csak a túlzott személyeskedés, amit törölni szoktam, amikor látszik, hogy tovább fajulna. Ez simán látszik azon is, hogy a második újranézés után már még kevésbé tetszett a TFA, és mégis egy TFA szidó kommentért szóltam.

 26. fennyanfia: szólj ha be sem érkezett, hiszen akkor az akismet kapta el valamiért. ha nem szólsz, akkor sosem fogom látni, mivel nem szoktam a spam mappát nézegetni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.