Bad Moms-előzetes: minden megtörténik amit a cím alapján tippelnél

A The Hangover íróitól érkezik a Rossz anyák film, amiben Mila Kunisnak elege van a tökéletes anyaságra való törekvésből, és más módszerrel áll neki élni az életét és nevelni a gyerekeit. Ebben Kristen Bell és Kathryn Hahn csatlakozik hozzá. Míg a tökéletes anyákat Christina Applegate, Jada Pinkett Smith és Annie Mumolo képviseli. És ennyi, a szereplőgárdával adják el.

Ami a legszomorúbb, hogy PG-13 és Rated R előzetes is érkezett, a film besorolása az utóbbi, de hiába káromkodnak, az nem segít a borzasztó poénokon. Na meg azokon a katasztrofálisan felvett autós jeleneteken. És az a zeneválasztás. Áh. A poszter alatt bevizsgálható akkor 2 videóban.

badmoms1

Ez a PG, de ránézésre csak a káromkodást szedték ki a fentiből:

29 hozzászólás a “Bad Moms-előzetes: minden megtörténik amit a cím alapján tippelnél” bejegyzéshez

 1. Semmi baj nincs ezzel, megvan ennek is a célcsoportja. Én inkább csak azt kérdezném meg gyakorló apaként, hogy az apukák hol maradtak?

 2. Az a fura,hogy mindhárom anyuka az előzetes alapján ugyanaz a karakter:kisstílű proli,ugyanaz a konfliktusuk,ugyanazok a vágyaik,ugyanúgy is viselkednek.Akkor már csak az a kérdés maradt,hogy miért kellett hármat egymás mellé rakni,miért nem bízták egy karakterre a sztorit?

  Szeretem az alpári vígjátékokat,mert kikapcsolnak.De sajnos mostanában ezek kezdenek egyre rosszabbak lenni,körülbelül annyira álltak be egy sémára,mint a mai romkomok és horrorok nagy többsége.Abban lehet mindig bízni,hogy dialógban lesz egy két jó vicc,de az egy vígjátéknál kevés,hogy háromszor elmosolyodik a néző.Sajnos ez az előzetes is egy nagyon gyenge filmet ígér.

 3. Lehet velem van a baj de én szétröhögtem magam a R-rated előzetesen. :D
  nem lesz nagy film ez tény de talán jól elszórakoztat 1.5 órára.

 4. Az ilyen önmegvalósító “elegem van az életemből” típusú filmek közül még mindig toronymagasan a Thelma és Louise vezeti a listát. Ezek már csak ilyen lightos “ha más nincs a tv-ben” utánzatok.

 5. Undorító. Amúgy sincs az anyaságnak becsülete, nagyon megy ez a vonat most. Hányinger…

 6. a négerzenétől még nem lesz egy trailer meg ugy kb semmi sem menő :D

 7. hát ez valami extra gáz. Kunisnak elfogyott a pénze? És Kristen hogy meg van roggyanva? Szomorú látni az egészet.

 8. A cím alapján inkább pornót forgattam volna belőle. Biztosan jobb lett volna a sztori is.

 9. Tényleg gáz, persze nem csak ez, hanem minden hasonló szellemiségben készült vígjáték, ami kb. arról szól, hogy unalmas a család/ kapcsolat, tehát dugj, drogozz, piálj, kurvulj el. Közben p*csazene… Hogyan legyünk szinglik, meg rossz anyák, meg másnaposok. Nem vagyok prűd, de ez felrakta az i-re a pontot, meg unom is már.

 10. Ez nagyon gáz. Ráadásul ha ezt lemásolja egy-két “okos” szülő IRL, akkor elég gyorsan a kóterben találják magukat (aztán a buli átcsap “Orange is the new black”-live-ba).

 11. Nightstalker
  Számomra semmi, de a mai világban ahol az abortusz mellett kampányolnak és minden nőt arra buzdítanak, hogy ne vállaljon gyereket és legyen karrierista nem hinném, hogy ez a film egy jó irányt jelöl ki.

 12. Ilyen lenne a mai vilag? Abortuszreklam? Gyerektelenseg? Nem elkepzelheto, hogy… Mindegy, nem offolok.

 13. Éljen a szexésnyújork, meg a legális gyilkosság, yeah!

  Azt hiszem kezdünk eltérni a tárgytól, bár nem, mert a filmek igen manipulatívak, főleg az amcsiknak.

 14. Lenny: nem igazán láttad a trailert szerintem, absz nem lesznek rossz anyák a főszereplők, csak megtalálják a túlóvatosság széltőlóvás és az érzelmi roncs szociopata gyerekek felnevelése közötti utat. pont a bad mom-ok lesznek a jó anyák a filmben, mert bad-ek olyan szempontból, hogy a mostani elvárásokból nem fogadják el a bullshitet. Ezt így megmondom az előzetes alapján. Ettől még borzasztó film lesz, de a Bad Teacher tanulsága sem az volt, hogy szarj a diákok fejére.

 15. human, ok, lehet igazad van, sőt, ebből a szemszögből nem néztem. De látod, az első benyomás mégis az, amit írtam. És az sokat számít.

 16. Hmmm, talán nem kellene rögtön társadalmi ítéletet alkotni egy trailer alapján…
  A film egyébként (minden klisé ellenére) egész jó. És nem rossz anyák, hanem hétköznapiak, emberiek, őszinték, akik mindent megtesznek a gyerekeikért, hogy azokból jó embereket neveljenek. Pont az ilyen karót nyelt “anyaság becsülete” mintát kiemelve ellenpéldául. Nem biztos, hogy ami kívülről tökéletesnek látszik, az feltétlenül jó a gyereknek. Ennyi.

 17. Az igaz… szomorú, hogy az ilyen idióta jelenetekkel próbálják bevinni a népet a moziba. Nu, ez van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.