Durotan és Lothar

A Warcraft két főbb karakteréről kaptunk rövid spotokat, hiszen nemsokára újra fantaasíra rohanhatunk a mozikba, muszáj tolniuk a reklámot.

7 hozzászólás a “Durotan és Lothar” bejegyzéshez

 1. Hát akkor a rinyálást megkezdem (tudom, hogy senkit sem érdekel).

  Én már baromira várom ezt a filmet, mert valamiért mostanában rámjött a szuperhősundor, és ebben legalább varázslatok, meg hatalmas izmok a “helyükön” vannak kezelve, ha érti bárki is, mire gondolok.
  Az utóbbi pár szuperhős film komolyan elvette a kedvem tőlük, és azt vettem észre, hogy már csak “muszájból” megyek, mert gyerekkorom főhősei, és hát “mégiscsakmegkellnézniugye” kategóriába süppedt.
  De élvezet sajnos nem sok volt benne (ismétlem, tudom, hogy az én elmebeli kritikám, hogy akkor miért is megyek el rájuk):
  man of steel, batman v superman, avengers, most meg az új captain america (ez utóbbira nagyon számítottam, hátha kirántja az egész gondolatmenetem a gödörből, de… untam mint rettenet, pedig imdb pont/metascore is jeles).

  És az ilyen szuperprodukciókkal szemben meg pl. egy Cloverfield Lane 10-et, amit egy bunker 3 szobájában leforgatnak, 3 szereplővel, azt meg székhez szögezve néztem végig, annyira elkapott, magával vitt, stb.

  Miért van ez?
  Kezdek kinőni a “pusztítsuk el a fél várost/világot két 1-liner beszólás/poén(???)” között?
  Vagy tényleg ekkora a minőségbeli hanyatlás?
  Nemtom…

  Remélem Warcraft nagyon sikeres lesz.

 2. Én is a felé hajlok, hogy a film jó lesz, de félek hogy a bevételek ezt nem fogják tükrözni :(

  Főleg hogy hó végén kerül mozikba.

 3. Human: miért nem bíznak az elemzők a film anyagi sikerében? A pro.boxoffice-on is szűk 80 millás észak-amerikai végösszeget írnak rá. Csak nem értem miért? Egy ilyen filmnél ilyen rajongói bázissal ennek a kezdő tétnek kellene lennie.

 4. Vannak közvéleménykutatások (hetente készülnek asszem), amikből levezethető, hogy az átlag ember mennyire várja a filmet (egyáltalán mennyire tud róla, ha elmegy azon a héten, akkor ez-e az első választása, ilyesmik vannak benne), plusz hozzáelemzik a film közösségi médiában való jelenlétét és gondolom abból vezetik le a pénzt. Már ha komolyan veszik a szakmájukat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.