Újabb remek reboot: Space Jam 2!

Eldobom az agyam. Mármint folytatás, szóval legalább az mellette szól. A kosaras ezúttal LeBron James lesz (az eredetiben Michael Jackson Jordan), a rendező pedig Justin Lin. Forgatókönyv amúgy még nincs, elvileg Andrew Dodge a stúdió kiszemeltje, akinek egyetlen film, a Bad Words van az eddigi kreditjei között.

(nézd már, a 2 éves hír, amit tagadtak, mégis megvalósul?)

space-jam-header-with-lebron

human
írta
2016. 05. 03. 03:37
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Újabb remek reboot: Space Jam 2!” bejegyzéshez

  1. Én sem úgy emlékszek hogy a moonwalk lett volna a középpontjában a filmnek és az űrlények táncpárbajt vivtak a parketten :D

  2. Kobe utolsó meccsén pont erre gondoltam, hogy megcsinálják vele a Space Jam 2-t. Nem ő lesz Jordan helyett, de gondolom szerepeltetni fogják.

  3. Őszintén nem értem mi bajotok ezzel. Biztos mókás lesz, nemis remake, tényleg mi a panasz oka?

  4. Jacko-t szerettem akkor az elsőt be kell pótolni, ebben meg szerepelhetne inkább Elton John.

  5. Az a bajuk, hogy 20 év után forgatnak többnyire gyenge folytatásokat régi klasszikusoknak (Dumb és Dumber, Zoolander), annyira nincs ötletük… Szerintem.

  6. 14: de ez egy akkora epic sztori lenne, hogy tilos legyen hozzányúlni? vagy az alap annyira kreativ ötlet volt? persze, mókás film volt, nemazt mondom, de azért nem egy olyan ereklye aminek ne lehetne hasonló bugyuta folytatása. egy fokkal jobban örültem volna ha más sportba ültetik át, de azért van még poén a kosárban is.

  7. R. Kelly mostanság nem fog gyerekfilmekben dalokat énekelni.

  8. Működhet ez a folytatás, LeBron jó arc, csak a sztorinak legyen valami épkézláb kerete és legyen tele tényleg vicces poénokkal.

  9. Hát nem tudom. Azért LeBron lényegesen megosztóbb, mint Jordan. Már-már azt is merném mondani, hogy nem is kifejezetten népszerű (úgy értem ahhoz képest, hogy mekkora játékos). Nem biztos, hogy ő a legalkalmasabb figura erre. Akkor már inkább Kobe, aki még megosztóbb, nála viszont rá lehetne játszani a seggfejségére.

  10. 16: Nem, csak azért akadhattak ki, mert a filmek fele minimum remake, vagy reboot, vagy folytatás. Persze lehet ez jó. Csak idejössz, néznél valami újdonságot és azt látod, hogy ezt, meg azt a régi kedvenced megrendezik újra pepitában. De tényleg csak szerintem.

  11. 20: persze, ezt meg is érteném néhány film esetében, de egy félrajzfilmet nehogy már ne lehessen más poénokkal folytatni. teljesen megértem ,ha valakit zavar, hogy újrarendeznék a memento vagy a remény rabjait vagy hasonlókat, de a végén ez csak egy mese. imádtam az elsőt, azon nőttem fel, még mindig megvan kazettán, és ennek ellenére – vagy emiatt? – baromira örülök ennek a hirnek. ha meg elrontják, akkor mi van? mai gyerek úgyse nézi már meg a space jamet ( nagy százalékuk ) nkeünk meg nem fogja elrontani a régit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.