14 hozzászólás a “Mindenki sírt, hogy kicsi Apocalypse” bejegyzéshez

 1. ki lehet az, aki a nap végén ezeket összedarabolja..szerencsétlen Küklopsz mélázgat ezzel a várok a buszra magatartással, aztán csak ráküldenek egy sugarat az arcára random szögben, mert a hülye néző úgysem értené mit csinál ott a Robotzsaru hajjal. a többiek is csak úgy állnak, amerre éppen néztek a trailerben amelyik jelenetből kivágták őket, de legalább Apokalipszis tényleg nagy.

  kérem a “but why” gifet alá :)

 2. Ez a poszter valami borzalom, tudom, hogy a blockbuster filmeknek mindig ilyen ensemble poszterük van, de ez olyan fércmű, amit jobb marketingesek nekifutásból basznak bele a kukába…

 3. Nem tudom, hogy miért szarják el ennyire módszeresen ennek a filmnek a kampányát, de lassan sikerül meggyőzniük arról, hogy maga a film is ilyen szar lesz. A trailerek egyáltalán nem csigáznak fel, mintha mind ugyanabból a 3 jelenetből lenne összevágva, a poszterek jobb esetben is fantáziátlanok és sablonosak, de ez a fenti ez grafikailag is kritikán aluli. Amikor a Days of Future Past végén lement a stáblista utáni jelenet azt hittem hogy feltépem a moziszék kárpitját az izgalomtól, de lassan minden lelkesedést sikerül kiölniük belőlem.

 4. Pontosan, a Days of Future Past pár másodperces jelenete jobb volt, mint az eddigi összes trailer, sőt talán magánál a filmnél is jobb lesz. Sajnos ez el lett ba§#va rendesen. Ezekből a gyenge trailerekből nagyjából már össze is lehet rakni a filmet. Apok. betámadja a sulit, viszi és megborotválja a profot, a többiek a kenyér fejű kiszőkített luvnyával az élen utána mennek, lesz egy nagy cgi csata a 4 lovas és a srácok közt, makd a fűűnix lenyomja a kékséget oszt jónapot. Időközben még egy kis cg-rombolós orgia, lelkizés, csapatépítés, új kölkök, mutáns villantások, stb stb…..de sajna nagyjából ennyi. Ja,meg Logan is beugrik cameózni, talán fel is vezetik az uccsó filmjét egy credit utáni 5 másodlerces villantással. Kár az x-franchise-ért, és főleg kár egy ilyen karakterért, mint Apokalipszis. Szevasz Singer, hogy a lábad tekeredjen ki…….

 5. Az a fő problémám ezzel a résszel, hogy
  Küklopsz,Árnyék,Bestia,Higanyszál képezik az X csapat fő gerincét, akik az eddigi X-menekben csupán mellék szereplők voltak…Emellett Mistique lesz a mentoruk, akit J. Lawrence-ként nehezen tudok befogadni – na nem azért, mert rossz szinésznek tartom, hanem azért mert friss még bennem a Hunger Games-es játéka.Van még egy Jean Grey, akit Sansa a trailerek alapján nagyon hiteltelenül játszik…
  Az eddigi trailerek üresek,lélektelenek, egyáltalán nem győztek meg arról, h drukkolnom kéne a jóknak, így az sem érdekelne, ha Apocalypse nyerne.

  Pedig a képregényes sztori bitang jó volt.

 6. Ennél jobb posztert még én is összetudnék rakni. De komolyan ezért még pénzt is kaptak?
  4. Az Uratok: Igen, Bryan Singer takarodjon de sürgősen az X filmektől.

 7. Garfield: Az a fő problámád, hogy több szerepet kapnak azok, akik elvoltak eddig hanyagolva? Ez most komoly? Eddig mindenki azon sirt, hogy túl sok volt Rozsomákból és túl keveset szerepelt Küklopsz és Árnyék. Szerintem már ti sem tudjátok, hogy mit szidtok ezen a filmen. A posztereket meg ki nem szarja le? De most komolyan. Nézzétek már meg a Terminator 2 vagy az Aliens poszterét! Lawrencet meg hülyék volnának kivenni a filmből most, amikor sztár lett. Amikor a szerződést kötötték vele, még senki sem ismerte komolyabban. Az pedig teljesen rendben van, hogy csak 2-3 jelenetből mutatnak részeket. Még jó, hogy valami marad a filmre is. Aki pedig Singert szidja, az ne felejtse el, hogy nélküle talán be sem indult volna ez a nagy képregényfilm áradat 2000-ben. Az X-MEN 1-2 és a DOFP mai napig kiemelkedik a mezőnyből. Össze sem lehet ezeket a filmeket hasonlitani a Thor, Ant-Man, Avengers 2 vagy Iron Man 2-3 filmekkel.

 8. zsozso

  Ja, Singer aztán marha jól tud képregényfilmet rendezni. Pl. Superman Visszatér–>az ilyen trágyáért kapásból 2 év börtön járna.

 9. Az Uratok: Most nem a Superman Visszatérről van szó, hanem az X-MENről. Bármelyik rendezőtől mondok kapásból 2 filmet, ami nem sikerült. De miért az egyetlen rossz filmjét emeled ki? Miért nem a Közönséges Bünözőket emlited vagy a Valkürt ha Singerről van szó?

 10. csak J. Lawrence miatt érdektelen kissé számomra. Az a szem nélküli nő egyszerűen csak lelomboz.

 11. zsozso: de itt most képregény adaptációkról beszélünk. Arról, hogy ki hogyan tud kezelni egy képregény karaktert. Erre írtam, hogy Singer a Superman Visszatér után ne nagyon nyúljon képregényfilm készítéshez. És azt látom, hogy bárcsak ne is tette volna.

 12. Az Uratok: Akkor szerinted a DOFP egy rossz film volt? Singer nagyban közremüködött a First Classnál is. Persze nem ő rendezte, de attól még hatással lehetett a végeredményre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.