New You See Me 2 még egyszer

Újabb előzetes érkezett, amiben ismét kiemelik, hogy a bűvészek nagy egója milyen bajba keveri őket. Továbbra sem értem az első rész hatalmas sikerét, de tippre akinek az tetszett, az itt is ellesz, mivel elég látványos trükkökkel jönnek a folytatásban is.

A régebbi trailerek a címkén. Katt katt.

5 hozzászólás a “New You See Me 2 még egyszer” bejegyzéshez

 1. Nekem az első résztől a LOST sorozat jut eszembe:
  -Remek… remek… hmm, érdekes.
  utolsó 10 perc
  -BULLSHIT!

  A sikerét én sem értem.

 2. Az előző rész és ennek az epizódnak is a szlogenje lehetne “Ha túl hülye vagy a Tökéletes Trükkhöz, ez lesz a te filmed”. Azt meg mondjuk pláne nem értem, hogy hány fillérért árulhatják az első részt, mert a tv-ben gyakorlatilag orrvérzésig adják felváltva valamelyik csatornán az elmúlt 1 évben.

 3. Én szerettem az elsőt is. Persze nem egy Prestige, de egy pont jó kategóriájú popcorn film, ami nem robotok/tetszőleges fajú arctalan seregek tömeges csataorgiáiból áll. Hát nálam ezért nyert.

 4. Az első szerintem egy teljesen jó iparosmunka volt. Szerintem nem akart más lenni, csak egy szórakoztató mozi és sikerült is neki.

 5. Az első résszel semmi gond nem volt a zseniális fordulatig, ami viszont akkora hülyeség volt, hogy sikerült vele az addig egyébként szórakoztató filmet teljesen elbarmolni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.