Hivatalosan is Alden Ehrenreich lett Han Solo

Ez volt a pletyka ugye hetek óta, és még most sem 100%, de elvileg több belsős szerint is közel járnak a szerződés megkötéséhez. Ennyi, bele kell törődni, hogy a 2018-ban érkező Han Solo filmben Ehrenreich alakítja majd a legenda kezdő csempészt.

elh

24 hozzászólás a “Hivatalosan is Alden Ehrenreich lett Han Solo” bejegyzéshez

 1. Én nem tudom ki ez, a kép alapján elég érdekes, de gondolom egy SW filmre gondosan válogatnak szereplőt (***köhömKyloRenhogynézmárkiköhöm***).

 2. Én azt nem értem miért kell új han solo.

  Elkezdték ezt az új trilógiát akkor miért nem lehet abba az időbe csinálni új történeteket?

 3. Kylo Rennel nincs semmi gond. Nem kell mindenkinek ugy kinezni mint Chris Evansnek meg Cavillnek. Ennek viszont en ki nem mondom a nevet meg gondolatban sem. Nekem III. Reich marad.

 4. Ő volt talán a legjobb az egész Ave Cézárban, simán elhittem neki, hogy ilyen cowboy-kölyök.

 5. Na jó, azért keressetek rá a srácra, mert ez a fénykép nem éppen a legelőnyösebb arcát mutatja. Lehet, hogy én nem ezt raktam volna ki, vagy mehetett volna egy másik kép is kontrasztnak a nyálas cowboy alá, de ez legyen az én bajom…

 6. Én azért imádom Kylo Ren karakterét, mert nem szépfiú. Még mindig csodálkozom, hogy sokan a filmnél tudták meg hogy néz ki, én már hónapokkal előtte, sőt a kinézetéből én sejtettem, hogy Han fia lesz, pár embernek el is spoilereztem így előre :D
  De amúgy nekem ez az első Star Wars film amit nem várok,most biztos nem

 7. Ennyiből még egyenlőre nem tudom eldönteni hogy örűljek neki vagy sírjak. Talán ha Han Solo szerelésben lesz róla egy kèp.

 8. Ez elég rendben van, találhattak volna egy Harrison Ford hasonmást is, de minek?

 9. Picit kicsi a szerepre, nem?
  Kb tíz cm-rel alacsonyabb Fordnál. Valahogy olyan furcsa lesz az átlagnál alacsonyabb – Luke Skywalker magasságú – Han Solo t látni.
  De majd az első képek és trailer után okosabbak leszünk.

  Hozzateszem szerintem voltak alkalmasabb kinézetű jelentkezok a szerepre, de hátha kihozza ő is a maximumot majd.

 10. Alacsonyabb Fordnál? Pont semmit nem fogtok ebből észrevenni a vásznon.
  Amúgy tényleg van róla jobb fotó a neten.
  Egy kis fodrász meló, egy kis smink, egy kis világítás és kész is. Nem lesz rossz.

 11. Legalább nem a zseniális Taron Egerton adja a nevét ehhez a szarhoz. Lord és Miller ide vagy oda

 12. Van egy olyan érzésem, hogy a Rogue One nagysiker lesz, és odalezsnek érte a fan-ok, ez viszont nagyot fog hasalni…és nem a színész miatt.
  Hanem mert egyszerűen nem fognak tudni olyan sztorit írni ennek a filmnek. hogy az működjön leválasztva a fő történeti száltól, jedi-k nélkül.

 13. Én csak azt nem értem még mindig még SW fan mi a francért (oké nyilván a sok $$$$$$$$ beszél)kell régi szereplőkről filmet forgatni, forgassanak már inkább maszkos karakterekről, vagy találjanak ki újat…”fiatal han solo”…semmi értelme (kedvenc szereplőm gyerekkorom óta, könyveket is olvastam, de akkor is)

 14. @Scorpion82: Őszintén? Én elég magasról tettem a Jedikre a SW-ban. Luke ki nem tudom mondani mennyire hidegen hagyott az első perctől kezdve az utolsóig. Han volt a legjobb karakter (esetleg még Vader) így tök simán lehet rá építeni egy rohadt jó filmet. Ha bukás lesz, az nem a Jedik hiánya miatt, hanem azért, mert elkúrják. Benne van a pakliban.

 15. Hát az igazat megvallva nem igazán bírom a csávót, de meg kell adni, hogy az Áve Cézár-ban tényleg ő volt a legjobb, ha már a film elég gyengére is sikeredett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.