Két Apocalypse

Mármint az X-Men filmhez jöttek ki “ígykészült”-szerű videók. Mivel a film a közvéleménykutatás alapján nem túlzottan várt odakinn, itthon sem szerintem, de az nem oszt vagy szoroz a sorsát illetően, így a stúdió erőteljesen beparázott ennyivel a premier előtt.

17 hozzászólás a “Két Apocalypse” bejegyzéshez

 1. Jah hát nem 2002-es asópócos DVD szintű plakátokkal kéne promózni a filmet, nem kéne ennyire izzadságszagúan nyomni Mystique-et, csak mert J.L. játssza, meg nem tudom mire számítanak mikor még azt sem tudják eldönteni, hogy milyen effekttel szóljon Apokalipszis hangja. Aki mellesleg marha gázul is néz ki. (Sansát inkább hagyjuk is, az szubjektív)

  DoFP végén igen megdobbant a szívem, azóta minden reklámanyagnál kihagy.

 2. Human jól értem, hogy azt mondod, hogy ez a film nem lesz kifejezetten sikeres?

 3. Engem sem érdekel nagyon, őszintén nem nagyon tetszett az első kubai rakétaválságos se, a future pastot csak wolverine miatt néztem.
  azt lehet tudni hogy itt mennyi wolverine lesz? Ha legalább annyi mint pókember a civil warban tuti megnézném, de csak pár percre nem ülnék be.

 4. X-men film, úgyhogy érdekel. A sok nyavajgó meg tehet egy szívességet. :P

 5. Vitto

  Nos, Sansa annyira szubjektív, hogy számomra ő az egyik fő lehúzója a filmnek. El nem tudom képzelni, hogy melyik beteg agy találta ki, hogy ő legyen Jean Grey. Katasztrófa az a bige, bármelyik csaj jobb lett volna a szerepre, csak vörösre festik a haját oszt jónapot. Ez a film úgy lett elb@szva, ahogy azt illik. Azon sem lepődnék meg, ha a végén, egy közeli tóból kiugrana a megakrokodil és összecsapna az xmennel.

 6. Míg 2014-ben az X-men:DOFP volt a legvártabb nyári blockbuster(em) addig idén a legkevésbé várt film lett :( Jól elcseszték, gratulálok!

 7. Garfield: Miért? Mert nem tetszettek a poszterek és a trailerek? Nekem ez kevés ahhoz, hogy elvegye a kedvemet egy filmtől.

 8. Gondolom én azért sem tetszik ez sokaknak (köztük nekem sem), mert a képek, poszterek, videók alapján, ez a film az Apocalipse történet paródiájának tűnik. Avagy hogyan nyomják le 2 óra alatt nyikhaj x-tanulók az alfa X-ment (mistic vezetésével, ami egy külön vicc).

 9. nem értem miért temetitek már most a filmet. ezek csak reklámyanyagok, a marketingeseket kell hibáztatni. ettol fuggetlenul lehet meg jo film….

 10. denis: én nem temetem, szerintem lehet jó a film, most cska az anyagiakról van szó.

 11. Én sem temetem a filmet, szeretném, ha jó lenne, csak a marketing nagyon gatya. Mintha direkt el akarnák venni a kedvem tőle. Ettől még megnézem, Sansával együtt is.

 12. “Ha legalább annyi mint pókember a civil warban tuti megnézném, de csak pár percre nem ülnék be.”

  Csak megjegyeznem, hogy az ilyen és ehhez hasonló hozzáállás a legfőbb oka annak, hogy ennyire unalmas a nyári filmes felhozatal (meg ugy összességében az egesz). Mar senki nem mer semmibe sem belevágni, hiszen annyira elkenyelmesedtek, elkenyesedtek a nézők, hogy a bejáratott szeriakra is mar azt mondjak félvállról: “Majd otthon ingyen…. Nagyon kell teperni nekik, ha azt akarjak, hogy kifizessem a mozijegyet.” Ilyen hozzáállással ne várjunk mást, mint gagyi remake-hegyeket, meg ugyanabból a szeriabol a 100ezredik részt.

  A filmről nekem a marketinggel nem vettek el a kedvem, hiszen tudom, hogy az első két resz minőségi munka volt, minőségi csapattal, ezért mindenképpen izgatottan várom. Ettől függetlenül meg lehet pocsék is, de ne legyen igazam.

  Persze hozza lehet állni tényleg egészen nyugodtan ugy is, hogy a nézőnek van igaza, meg meg kell küzdeni a kegyeiért, stb. Csak a producerek ezt nem így fogjak fel, hanem ugy, Melissa McCarthy lesz az új Batman, mert az O filmjeit eszik a népek…

 13. Nem meglepő, ha azt nezzük Singer mennyivel gyengébb 2. résszel folytatta a – szerintem – kiváló First Class-t. Nem is értettem, hogy a fenébe dícsérhetted agyon (!) Human, mikor látszott rajta, hogy piszkosul visszaesett a színvonal.

 14. Matthew: Sokan épp ellenkezőleg gondolkodnak a DOFP-al kapcsolatban. Szerintem az egyik legjobb képrégényfilm volt. Nem véletlenül tetszett olyan sok embernek.

 15. zsocso:
  Ízlések és pofonok, valahogy nekem (és az ismerőseimnek) az első rész után óriási csalódás volt a második rész. Ugyanakkor az IMBD szerint a második erősebb darab. Jó kérdés. Szerintem nagyon gyenge.

 16. Az Uratok én is nemrég mutattam az egyik trailer-t ismerősömnek,és ezt emeltem ki én is neki,hogy vajon ki volt az a makett aki ezt a leányt megválasztotta Jean-nek…Bár én Isaac-el sem vagyok megelégedve,mint Apokalipszis bármilyen jó színész is legyen.Ja és rohadtul unom már J.L-t…Én pl ezért nem várom annyira,meghát volt már BvS,1 Civil War,lesz Suicide Squad,ezek között elfog veszni szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.