Folyik tovább a Warcraft

Egyrészt jött egy szám a soundtrackről. Mellé pedig egy olyan videó nézhető meg, amiben a játék videóit összehasonlítják a Warcraft-film trailereiben látottakkal. Nyilván ez az utóbbi az érdekesebb.

Az összehasonlító backupja:

12 hozzászólás a “Folyik tovább a Warcraft” bejegyzéshez

 1. A zene átlagos, de gondolom nem a legjobb trakceket pakolják ki… ami megint csak hiba, mert a filmnek most kell minden jó word of mouth, amit össze tud szedni… a gagyi trailerek után az átlagos soundtrack részlet nem igazán segít.

  Apropó a Pax East-en leadott trailer kiszivárgott verzióját nem tudom látta-e valaki, de az kb 100x jobb, mint a 2. hivatalos trailer. Nem igazán értem, mit művelnek a marketingesek a Warcrafttal, de szerintem fogalmuk sincs, hogy reklámozzák, és mondhatni dobálják a sz*rt a falra, mert hogy valami majd csak odaragad.

  Végezetül az összehasonlító videóról: pont tegnap néztem én is, nagyon jó, viszont az írásból nekem nem jön le egyértelműen, ezért az esetleges félreértéseket elkerülendő leírom, hogy ezek nem a játék videói, csak a játék asseteit felhasználva alkotta meg valaki a trailer jeleneteit úgymond “a játék világán belül”.

  (Egyébként ha nem így lenne, akkor látatlanban ez lenne a valaha készült legjobb adaptációja bárminek, hogy ennyire hasonló, de sajnos nem ez a helyzet. Eleve minden spoiler nélkül a film története az első játék idején játszódik, az meg 94-ben jött ki, szóval nagyon nincs is mivel összehasonlítani, legalábbis vizuálisan nem sok minden.)

 2. A marketing fos. Lehet nem olyan jó a film, és nem akarnak annyit bukni.

 3. A marketing ott lett elrontva, hogy jött a trailer.
  Egyéni véleményem alapján szerintem egy ilyen teaserrel is elment volna mondenki a filmre:

  Sötét képernyő, közben megszólal egy ork: “Az orkok háborúra születtek” csatazajok majd felvillN a májusi dátum, mond valami eszméset Ragnar és felvillan, h Warcraft… Özönlenének befelé az emberek.

  Hasonló véleménnyel vagyok, hogyha a film végi pluszjelenetben csak annyit látnánk, hogy egy szakállas férfi a kamerába néz, majd levsapódik a marine sisak szemvédője és kiírják h Starcraft egy decemberi dátummal, mindenfajta promóanyag nélkül mennének a tömegek a filmre, hiszen Blizzard. És ne felejtsük h ez a cég megtehette h milliárdokat fizetett egy Candy Crushért, és évek óza milliókat hagynak náluk a játékosok…

 4. Van egy olyan érzésem, hogy ez a film sajna még akkor is enyhe bukta lesz, ha jó. De ne legyen igazam! :D

 5. Hát tényleg átlagos zene ne mezt vártam volna Ramintól ( Trónok harca sorozat)

 6. LordX:

  “hiszen Blizzard”

  Mi az a Blizzard??!! Az emberek ennyitől rohadtul nem vonulnak moziba.

 7. @Rolee

  Aki a játékok világában erősen mozog az ihenis tudja, h a Blizzard nem kis húzónév!
  Egyes fórumokat olvasgatva pedig a rajtad ngók (pár 10 millió ember), igenis mennének trailer nélkül is.
  Mi játékosok várjuk a filmet, h felidézzük a régi szép emléket :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.