Inferno-előzetes: Tom Hanks megmenti a világot

A színészt erről ismerjük, legalábbis ennek a trilógiának az előző filmjeiben eléggé akcióhősös volt. Na mindegy Langdon visszatér, hogy megakadályozza a pestis kitörését? Meg valami pokol téma is előkerül. Mivel ez teaser trailer, így nem magyarázták túl.

infernotra

A tovább mögött nézhető.

human
írta
2016. 05. 09. 17:52
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Inferno-előzetes: Tom Hanks megmenti a világot” bejegyzéshez

 1. A könyv szerintem marha jó volt, de pont ennek ismeretében nem mondom el a legnagyobb bajom az előzetessel kapcsolatban :/ Nem jó ez így.

 2. fura, hogy pont az akció oldalát emelik ki az egésznek. szerintem egyik robert langdon sztori sem az eksönről szól, hanem h szépen lassan megfejtegetik a rejtvényeket. valahogy ez a felfedezés öröme hiányzott nekem az előző két filmből is, na meg a rengeteg háttérsztori, amit kihagytak.
  ettől függetlenül biztosan megnézem, főleg mert bp-n is forgattak. remélem elég meggyőző firenze lesz :D

 3. Sajnos mar csak megszokasbol olvasom Dan Brown konyveit. Az Angyalok es demonokat eddig nem tudta felulmulni nalam.

 4. “Cerca trova” felderengenek az emlékek :) a teaser tényleg nem mutat sokat, aki olvasta, tudja, miről szól, inkább arra leszek kíváncsi, hány olyan embert vonz majd, akiknek teljesen ismeretlen a történet, meg hogy a további előzetesek mennyit spoilereznek esetleg el

 5. Számomra ez a trailer egy kicsit zavaros.
  (sok látványt akartak ebbe a kis időbe beletömni)

  De attól még simán nézni fogom, mert érdekel.

  Félek az official trailer is már kicsit spoileres lesz, szóval. nem nagyon fogok több trailert nézni.

 6. Pár hónapja olvastam a könyvet. A másik kettő jobb volt, de kellemes kikapcsolódás. Viszont én a helyetekben (ha még nem olvastátok) nem néznék több trailert.

 7. Én nem olvastam egyik könyvet sem. Az első két részt a mai napig a kedvenceim közé sorolom és ezt is gyermeki lelkesedéssel várom! (Remélem ez sem gyengébb sztoriban!)

 8. Minden Langdon-sztori majdnem ugyanarról szól, annyira nem várom, ráadásul az Inferno vége jó nagy csalódás lett számomra (okos gondolatok vannak ott egyébként, csak hiányzott nekem a nagy rejtély a végéről).

  Ráadásul egy újabb Langdon-regény miről fog akkor szólni?
  Dan Brown sose utalgat vissza az előző cselekményeinek a következményeire.

 9. Az a baj, hogy az Inferno-hoz nemigen lehet előzetest vágni, főleg nem 1,5 perceset, mert olyan a sztori, hogy szinte bármit is mondasz már spoiler.
  Az előző két filmhez könnyebb volt sztem, mert ott volt egy általános információja az embereknek arról, amiről szól a film… Da Vinci és Vatikán. Ez pedig szerintem egy kevésbé ismert vonal lesz a köztudatba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.