Podcast: Nyilvános vetítés 510: Polgárháború

Még mindig csak duóban, de itt a Civil Waros adás. Azért más is szóba került.

nyv510kep

Premierek: Angry Birds, Neighbours 2

Témák:

– Nic Cage jelenje
– A másik mestermű: Bad Moms
– Pár szó a TFA kezdéséről
– Fiatal Han Solo
– Laraaa
– Shallows
– ID2 építünk és készülünk

Megtekintve: Captain America – Civil War

Letöltés, RSS, iTunes.

A tovább mögött helyben is meghallgatható.

7 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 510: Polgárháború” bejegyzéshez

 1. féééénykard :D
  nemám, amúgy nem érdekel, hiszen Anakin is kimondta az L betűs szót :D

 2. tök profi cucc a Civil War, de abszolút jogos, hogy egy komolytalan ökörködés lett a “nagy harc”. semmi értelme nem volt ebben a formában, szerintem ez volt az, amit Marvelék így, akkor és ilyen könnyed hangnemben erőltettek bele.

  amúgy a moziban én is ezen gondolkodtam, hogy 1. mi értelme egymásnak feszülni, ha nem vesszük komolyan, 2. ha komolyan vesszük, akkor miért nem veri agyon Clintet mondjuk Vasember, az Özvegyet meg a Boszorkány. Mindenki megtalálta a maga párját és így izzadtak, közben meg túl sok vicc volt. Jók voltak a poénok szó se róla, de ha 1-2 sütöttek volna el, akkor még el is hittem volna, hogy itt valami lesz, így meg a “fél” áldozattal túl erőltetetten kompenzáltak. Ez volt a kötelező money shot helyett money jelenet, csak éppen 10 éveseknek szánva.

  Ezt leszámítva nekem baromira bejött, tényleg ahhoz képest mennyi karaktert mozgattak az első Avengershez hasonlóan minden a helyén volt, nem ugráltunk feleslegesen a cselekményben, a hosszú játékidő ellenére én is izzadnák, hogy kihagyjak belőle bármit, ami lényegtelen lenne.

  + pont, hogy Zémó szerintem fasza karakter lett, mindenki azon pörög, hogy Marveléknél mindig ócska sablon a gonosz, itt viszont a motivációja valóban közhelyes volt, de hogy csak egy kvázi katalizátorként működött és hergelte a népet, azt jól eltalálták. (Ráadásul voltam annyira bamba, hogy a teljesen átlátszó fordulat nem jött le idő előtt, szóval tényleg meglepődtem, az is ütött).

  Remélem azért a nagy összeborulást újra már a következő filmekben ellövik és az Infinity War fele nem azzal megy majd el, hogy lelkizünk és megint építkezünk a nulláról.

  Spidey zsírkirály, habár az all time favoritom akkor is a 90-es évek Amazing Spiderman rajzfilmsorozat idősebb Pókembere maradt és egyszer szeretném majd viszont lántni nagyfilmen, de meglepően jól működött a kissrác, van benne potenciál dögivel. Black Panther ugyanez.

  Szóval nem semmi amit összerántottak megint, epic shit, féltonna karakter, és kettőt még jól fel is vezettek, respect.

 3. de komolyan, képzeljük el a filmet úgy, hogy kapitányék simán elrepülnek, nincs setpiece a reptéren az utólag beleírt pókemberrel. eskü jobb lenne a film simán.

 4. Szerintem kevésbé lenne jó a film, én azon a részen konkrétan lementem 12-be :D Annyira őrjöngtem, totál jó volt. Persze baromira nem illett a többi részbe, mert nem volt olyan elgondolkodtató meg tól vicces volt, de szerintem pár év múlva is emlékezni fogok arra a harcra :D

 5. Én viszont nem tudok annyira sem lelkesedni sajna annyira a Civil War-ért mint Ti a podcastben. És az az érdekes hogy ahogy utólag magamban összeraktam, sztory szintjén amúgy végiggondoltan össze van rakva. Csak épp számomra a torka véres, mivel számomra kiemelten a legjobb film a szériából a Vasember I, erre x év után az lesz egy film egyik fő vezérmotívuma hogy hogyan gyilkolták meg Vasember szüleit… wtf…
  A repülőteres bunyó pedig számomra már ennek a fim-zsánernek a paródiája és teljes hanyatlása volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.