Yoga Hosers-előzetes: nepotism 100%-on

Kevin Smith rendezett a lányának, Harley Quinn Smithnek egy filmet, amiben Johnny Depp is szerepel, hiszen ő is segíteni akarja a lányát, a másik főszereplő Lily-Rose Melody Deppet. Amúgy nagyon elszállt filmnek tűnik, azon kívül, hogy az apák csináltak valamit a lányaiknak.

Valami ősi gonosz meg akarja akadályozni, hogy a lányok elmenjenek egy buliba. Hát ilyet…

yogaa

Az eleje még eléggé tipikus Kevin Smithes, de utána nézhetetlennek tűnik. Videó a tovább mögött.

Backup:

human
írta
2016. 05. 11. 04:20
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Yoga Hosers-előzetes: nepotism 100%-on” bejegyzéshez

  1. Ez ugyan olyan kurva szarnak néz ki mint a Tusk. Persze meg fogom nézni, de ugyan már.

  2. ez a két csaj volt a tuskban is pultos… amugy a tusk minden idők egyik legrosszabb filmje :D

  3. de várjál, ez most ugyanaz az univerzum, amelyikben a srácot, aki most a jóga oktatójuk, egy őrült rozmárrá műtött? akkor ez most előtte történt vagy utána?
    ja a tesitanárnőjük meg a rozmár srác volt barátnője.
    de akkor Depp meg a két csaj miért maradt ugyanaz a karakter?

  4. a film meg trailer alapján családi funmovienak -amit a legelső kamerájával csinál valaki, mert milyen király hogy én is rendező lehetek- még csak csak elmenne, de egy ilyet hivatalosan kiadni?

  5. Katasztrófa így trailer alapján, Depp lánya még úgy ahogy oké, de amit a másik csaj művel benne az kegyetlen amatőr színjátszós “apám benyomott a filmbe” kategória.

    Depp miatt meg már nem tudok sajnálkozni. Magának csinálta.

  6. Keményvonalas Kevin Smith rajongóként: ezt most már én sem értem. Túl sok volt a fű, vagy fogadást kötött, hogy mennyi idiotizmust lehet pakolni 100 percbe?
    Egy jó Kevin Smith filmbe nem kell semmi extra, 1-3 helyszín, 2-5 főszereplő, 4-6 cameo és rengeteg beszélgetés, ennyi lenne az egész. Ez szomorú. Már csak a Clerks 3-ban bízhatok?

  7. @Bunkoff: az megvan, hogy arrafelé vágnának is sittre érte azonnal? Egyik sincs még 17 sem. Amúgy Depp lánya tényleg szép, valahogy nagyon meglátszanak rajta mindkét szülőjének a vonásai, és hát ilyen szülőktől kinézetet illetően rossz géneket örökölni nem lehet.

  8. Az utóbbi évek alapján Smith totálisan szétszívta az agyát.
    Persze a rusnya, elkényeztetett és a bemutató alapján tehetségtelen, ostobenkó lánykája is nyilván erőltette a dolgot, anyukával megtámogatva. Ahogy mondják, még viccnek is rossz. Depp meg végre megváltoztathatná a nevét Deep-re…

  9. Depp lánya igazából egész jól játszik még ebben is, simán kinézni belőle egy komoly színész karriert, a másik az max. főszerepet kaphatna a Friday klip remake-jében.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.